- 28 Eylül 2021
- 1.411
- 3.503
- 53
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #24.401
Aynen genelde magnezyum eksikliği diyorlar inşallah geçer deTamam canımm o zamana kadar geçmezse söyleriimm ben![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen genelde magnezyum eksikliği diyorlar inşallah geçer deTamam canımm o zamana kadar geçmezse söyleriimm ben![]()
Aaa bi karar versinler canımBenim erkek kızmıș ya meğerse
@My-little-bird e kız demişti kendi doktoru, perinatolog erkek demiş bugün gittiği başka doktor da yine kız demiş![]()
Kız evlat başka ya Rabbim 2. Lerde bizede nasip eder inşallahEvet ya %90 dedi heralde doğrudur eşim inanmıyor detaylıya kadar inanmam ben diyor
Değişenler falançoğu da tabloda hiç yok aslında erkek fazla da
aaaaa öylemiii bu ozaman sanırım yer ediyorr bebişimmAynen genelde magnezyum eksikliği diyorlar inşallah geçer degerek kalmaz kuzum ama dediğim gibi benimki yer etti ama şükür sıkıntı yaratmıyor
. Eğer o kadar sancılı geçiyorsa muhakkak doktorunla iletişime geç ben magnezyumu sorduğumda daha çok erken demişti bebek magnezyuma bu dönemde ihtiyaç duymaz demişti. Mg a 7. Ayda ihtiyaç duyuyormus bebek.
Ben de d vitamini kullanıyorum sprey li olanı hamilelikten önce de kullanıyordum Dr. Bitsin o devam et demişti aklıma geldikçe spreyle bı kere sikiyorum ama hamilelik sürecinde iki kere de devit 3 verdi kapsül kırıp bir tane verdiDoğru ben kendim önceden almıştım 5 damlaydı o da
İyi sevindim dedim 9 damla benim 2![]()
Ayy bende Ocak 15 te Bursa'ya gecicem isallah perintolog Bursa'dan ayda iki kere geliyor bodruma gelince yaptiirisin demişti o zaman ben Bursa'ya gidince haftam uyarsa ona gidem baya uygunmusBu arada Bursa’da olan arkadaşlarıma sesleniyorum doktorum Ahmet Yılmaz’ı önerdi detaylı ultrason için yeri Acıbadem hastanesi karşısı uzay pastanesi yanındaymış. Alanında çok başarılı dedi. Aradım 21 Ocak tarihine aldım randevuyu şu an da 500 TLimiş yılbaşından sonra 600 TL olacakmış.

Canım sende mi bursamdansinBen de d vitamini kullanıyorum sprey li olanı hamilelikten önce de kullanıyordum Dr. Bitsin o devam et demişti aklıma geldikçe spreyle bı kere sikiyorum ama hamilelik sürecinde iki kere de devit 3 verdi kapsül kırıp bir tane verdi
Ayy bende Ocak 15 te Bursa'ya gecicem isallah perintolog Bursa'dan ayda iki kere geliyor bodruma gelince yaptiirisin demişti o zaman ben Bursa'ya gidince haftam uyarsa ona gidem baya uygunmus
Bide boncukla baldan Madame birbirine çocuk everdi beşik kertti galiba senin erkek benim kız bır yarım Bursalı sende bursadasin bizde mi öyle yapsak napsak canım Bursam burnumda tutuyu
![]()
Kese görülme bir de beklenene tahmini doğum tarihiBilgiler bunlar mıydı?
Kalp atışı ilk duyduğumda 5+4 günlüktü
Cinsiyeti: Erkek
Yaşım: 35
SAT: 26 Ağustos
Yapın varsa zaten çıkar böyle düşünmektense daha net olur inşallah vardırTest yapmadım bir hafta geçsin bakalım dedim ama bazen adetim gelecek gibi sancı oluyor çoğu zaman hiçbir ağrım yok adet belirtisi olarak nasıl düşüneyim şaşırdım
Benimde aynı gebeliğin başında haftalarca ayaklarım ısınmadı 2 çorapla bile erkek diyorlardıBenimde ramzi çin hepsi tuttu.
Ama şöyle bişey hamile olduğumu öğrenmeden tarifsiz sekilde ayaklarim felc olmuş gibi donuyordu sirf bunun icin dahiliyeye gittim kaynar suda bile donuyordu tüm tahlillerim yapıldı temiz çıktı beni kardiyolojiye yönlendirdi dolaşım bozukluğu olabilir diye neyse herşey temiz çok şükür
meger hamileymişim ve bazı gebelerde bu olurmus burda yazmıştım ve çoğu erkek olmuş bebekler,
Sasirdim kizim var hiç boyle bişey olmadı kızımda. Ve ikinci kızıma hamileyim demek ki hakikaten her gebelik kendine özel
Ama bizimkiler kızBenimde aynı gebeliğin başında haftalarca ayaklarım ısınmadı 2 çorapla bile erkek diyorlardı![]()

Çok korktum ya erkek çıkıcakkkk ya gelin vericez bu topiğe![]()
Aha benim iç bacak da öyle morarmış gibi sanki. Allah Allah ne ki buBende canım daha doğrusu şöyle anlatım. Hamileligin erken dönemlerinde sağ kalçanın ordan bacağa doğru bir ağrı saplaniyordu yürüyemez oluyordum. Şimdilerde geçti ama hala orda sanki bir yer etmiş gibi hani vücudun biyere çarpar morarir da üzerine basınca ağrır ya o şekil orda kaba et yerinde oynayınca ağrı yapior. Saplantılı ağrı yerini o ağrıya bıraktı.
Hayırlı olsun gebeliğiniz. Tek yumurta ikizi de olabilirler bilemiyorum. Doktora sormanız daha doğru olurdu.merhaba kızlar bende bir soru sormak istiyorum doktora gittim ultrasyon ile muayene etti iki ayrı ustrasyon kagıdı verdi birinde 4+5 9.1 mm birinde 4+6 9.8mm yazıyordu bu ne anlama geliyor kan degerinde 5355 cıkmıstı doktor bi acıklama yapmadı ikiz olma durumu varmıdır size nasıl kahıt vermişlerdi hatırlıyormusunuz
Magnezyum vermiş miydi kramplar için doktorunHaaahh banada 2 3 gündür olmaya başladı bu dönem demekki normal bu acayip kramp veriyor ya bi ah diyorum resmen![]()
Aha kız anası atağa geçtiBen de d vitamini kullanıyorum sprey li olanı hamilelikten önce de kullanıyordum Dr. Bitsin o devam et demişti aklıma geldikçe spreyle bı kere sikiyorum ama hamilelik sürecinde iki kere de devit 3 verdi kapsül kırıp bir tane verdi
Ayy bende Ocak 15 te Bursa'ya gecicem isallah perintolog Bursa'dan ayda iki kere geliyor bodruma gelince yaptiirisin demişti o zaman ben Bursa'ya gidince haftam uyarsa ona gidem baya uygunmus
Bide boncukla baldan Madame birbirine çocuk everdi beşik kertti galiba senin erkek benim kız bır yarım Bursalı sende bursadasin bizde mi öyle yapsak napsak canım Bursam burnumda tutuyu
![]()
Ikiz olsa söylerdi. Farklı yerlerden ölçmüştür belki keseyi ondan öyle yazıyordurmerhaba kızlar bende bir soru sormak istiyorum doktora gittim ultrasyon ile muayene etti iki ayrı ustrasyon kagıdı verdi birinde 4+5 9.1 mm birinde 4+6 9.8mm yazıyordu bu ne anlama geliyor kan degerinde 5355 cıkmıstı doktor bi acıklama yapmadı ikiz olma durumu varmıdır size nasıl kahıt vermişlerdi hatırlıyormusunuz
Oğlumu yazmamışsın:)İnşallah heralde![]()
Canooo benim kızı gördün benimle alakası yok renk bakımından
Oğlanda renkli gözlü olma olasılığı daha fazla babamızda renkli gözlü ama görümceme benzerse buda esmer olabilir![]()