- 2 Ağustos 2013
- 39.027
- 132.938
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #24.501
Hee iyi bariCanım vitamin verdi içinde 100mg magnezyum varmış baktım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee iyi bariCanım vitamin verdi içinde 100mg magnezyum varmış baktım
Rapor çıkıyor canım bende kullandım sağlık ocağına gidiyordum aile hekimi dedi rapor çıkart zor olur böyle diye ama bana gerek kalmadı tüp bebek yaptırdım zamandı tutmayınca bıraktım ilacı sen kendi Dr çıkarmıyordu ünv Hastanesi'nde bı Dr gorun ordan yazdır raporuMesajına denk geldim şimdi. Ben de Oksapar kullanıyorum ama raporu bir türlü çıkaramadım. 10 günde bir gidip yazdırmam gerekiyor. Genetikten kan sonucum var kadın doğumculardan rapor istediğimde ilk defa duyduk böyle bir rapor yok diyorlar. Sen nasıl çıkardın raporu? Ödemesini geçtim 1 kutudan fazla alamıyorum 10 günde bir gidip yazdırmam gerekiyor çok zor oluyor benim için
Ben 180₺ ye alıyordum vayyy anasını okadar olmusmu yaa uçmuş bu resmennkızlar oksapara indirim gelmiş 2 kutuyu 600 e alıyoduk 500'e aldık benimkiler büyük kutu
oksapar alanlar varsa bi eczaneden sorun fiyatını indirimliyse alın siz de![]()
Özel hastaneye gitmiştim ben yazamıyorum devlet hastanesinde çıkartman lazım dedi 2 devlet hastanesinde 3 doktora sordum böyle bir şey yok diyorlar çıldırıyorum.Rapor çıkıyor canım bende kullandım sağlık ocağına gidiyordum aile hekimi dedi rapor çıkart zor olur böyle diye ama bana gerek kalmadı tüp bebek yaptırdım zamandı tutmayınca bıraktım ilacı sen kendi Dr çıkarmıyordu ünv Hastanesi'nde bı Dr gorun ordan yazdır raporu
Bence muayeneden önce git ilaç fln verirse ona göre Dr danisirsin çünkü Dr vitamin ilaç fln veriyor hepsi aynı anda kullanılmaya olunur bana verdiği demir damlası 9 tana dedi Dr verdiği ilaçlarla 5 düşürdü damlayı iki ilacı bir kullanmamış olursunBende muayeneden sonra ugrar bir söylerim. Artık nasil ilerleyecek bilemiyorum.
Allah Allah çok pahalı ilaçlar mecbur veriyor benimki tüp bebekdi normal kadın dogumcu yazmıyordu sadece tüp bebek yapan Dr gidiyordum hep onlarda dedi test yapılıyor kullanmak zorunda olduğun raporda çıkınca aylık yada üç aylık olarak çıkıyor raporunÖzel hastaneye gitmiştim ben yazamıyorum devlet hastanesinde çıkartman lazım dedi 2 devlet hastanesinde 3 doktora sordum böyle bir şey yok diyorlar çıldırıyorum.![]()
Hmm. Öyle yapayim o zaman. Ama benim kaydim baska yerdeydi. Buraya yeni aldirdim. Muayenden önce buraya gecmis olmuyor. 25 gun mu ne birsey diyordu. Sanirim o da 7sinden sonraya denk geliyor. Eger birsey yazarsa ilac filan kendi doktoruma yazar sorarim olmadi..Bence muayeneden önce git ilaç fln verirse ona göre Dr danisirsin çünkü Dr vitamin ilaç fln veriyor hepsi aynı anda kullanılmaya olunur bana verdiği demir damlası 9 tana dedi Dr verdiği ilaçlarla 5 düşürdü damlayı iki ilacı bir kullanmamış olursun
Bende Bursaliyim ama istanbula evlendim canimEvettt ama ben uzağa evlendimaslında bodruma evlendim guzel ama annem babam ablam herkes Bursa'da yani altın kafese de koysalar gene de Bursam derim
Şimdiden altın yapmak lazim pahalilaniyo ancak olur bu gidişle
Kızıma ona göre baksın dr.a deriz ama burnu çok tatlı her seferinde burnunu çok seviyoruz gerisini bende daha goremedim
![]()
Yardımın için teşekkürler. 8. aya kadar yazabilen doktor bulurum inşallah :)Allah Allah çok pahalı ilaçlar mecbur veriyor benimki tüp bebekdi normal kadın dogumcu yazmıyordu sadece tüp bebek yapan Dr gidiyordum hep onlarda dedi test yapılıyor kullanmak zorunda olduğun raporda çıkınca aylık yada üç aylık olarak çıkıyor raporun
Uygulamadada baktım kuzum 15 haftalıkken yaşanıyormuş bu bide yüruyüşe başlamam lazım epeyy neseki kv ye gidicem orda park var beraber yürürüzz burası çok esiyorr beni çarpıyo acayip tenha biyer bideHee iyi bari![]()
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun zor ben kızkardeşini sorayım oda kullandı doğuma kadar bakım nasıl çıkarttı raporuYardımın için teşekkürler. 8. aya kadar yazabilen doktor bulurum inşallah :)
Yok yok kalmıyorKuzum acı yok ama şiş işte görmekten bıktım şişliği artıksanki ömür boyu kalacak gibi geçmiyo.
Bizimde öyle oldu ama şimdi 3 e çıktı defne ada Asya üçüncüde beğeniyoruz secemezsek kura yapacazBenimde isimleri hazır üstelik hamile kaldigim gün bilmeden belirlemistik![]()
İstanbul'da Bursa arası yine birazcık daha yakın ama neresi olursa olsun uzak olmak bence zor insan annesini hemen dibinde istiyormus 1 saatte ulaşabilecek mesefade olsa keskiBende Bursaliyim ama istanbula evlendim canim
Çok iyi olur çok mutlu olurumİnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun zor ben kızkardeşini sorayım oda kullandı doğuma kadar bakım nasıl çıkarttı raporu
Asya benimde kızım olursa koyacağım isim umutAli de oğlum olursaYok yok kalmıyorama içim rahat etsin dersen bı dış dr. Görün bide dediğin gibi fırçalarken bastır yumuşak fırça kullan ama sakın ters yönde bastırma
anlatabildim sanirsam
Bizimde öyle oldu ama şimdi 3 e çıktı defne ada Asya üçüncüde beğeniyoruz secemezsek kura yapacaz
İstanbul'da Bursa arası yine birazcık daha yakın ama neresi olursa olsun uzak olmak bence zor insan annesini hemen dibinde istiyormus 1 saatte ulaşabilecek mesefade olsa keski
Canım canımm şimdi çıktıkkk, ilk defa gittiğim bir doktordu, çok detaylı inceledi, kalp kapakçıklarından idrar torbasına kadar
Çok geçmiş olsun.Mrb kızlar ben burayı sessiz takip ediyorum zor bir hamilelik geçiriyorum bir tane de çocuğum olunca haliyle bakamıyorum. Ben de insülin direnci var. 16+4 olduk bir kızım olacak inşallah. 2 gün önce kontrolde kızım 190 gram geldi ve 1 hafta 10 gün ilerde dedi acaba bunun şekerle alakası olabilir mi
Canım canımm şimdi çıktıkkk, ilk defa gittiğim bir doktordu, çok detaylı inceledi, kalp kapakçıklarından idrar torbasına kadarçok şükür her şey yolundaa veeeee bir erkek daha
bunca erkek anası arasında rahatlamadım desen yalan olur
Hayırlısı olsuun :) bol erkekli bir konu olduCanım canımm şimdi çıktıkkk, ilk defa gittiğim bir doktordu, çok detaylı inceledi, kalp kapakçıklarından idrar torbasına kadarçok şükür her şey yolundaa veeeee bir erkek daha
bunca erkek anası arasında rahatlamadım desen yalan olur
Bende pko oldugu icin insülin direnci de var. Ilac kullanıyordum ama hamile kalinca bırakırdı doktor. Bazi zamanlarda şekerle ilgisi oluyor bebekteki kilonun ancak suan icin gelişme süreçleri henüz tamamlanmadi ve hizli büyüdükleri aylardayiz. O yüzden şekere bagli olduğunu sanmıyorum. Yine kadinlar kulübünde bir yerde yazmışlardi sizinkine benzer birsey. O hanıma doktoru ileride gitmesi bu aylarda sorun olan birsy degil demisti. Onun 2 hafta 4 gun ondeydi. Bence sıkmayın canınızı :)Mrb kızlar ben burayı sessiz takip ediyorum zor bir hamilelik geçiriyorum bir tane de çocuğum olunca haliyle bakamıyorum. Ben de insülin direnci var. 16+4 olduk bir kızım olacak inşallah. 2 gün önce kontrolde kızım 190 gram geldi ve 1 hafta 10 gün ilerde dedi acaba bunun şekerle alakası olabilir mi