• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Cnm özel hastanenin SGK ile anlaşmadı var varmıydı acaba..
Devlette de bilinen bir durum bu nasıl üç doktorda bilmiyorum diyor..
Sen başka biz özel hastaneye git SGK anlaşması olup olmadığını sor ona göre doktorla görüş istersen..
Evet anlaşması vardı ama yetkilerinin olmadığını söylediler. Devlet hastaneleri, heyet hastaneleri yazıyor dediler koskoca İstanbul’da yazabilen doktoru bulamadım. Çalışmıyor olsam kapı kapı dolaşayım ama çalıştığım için de sürecim uzadı maalesef

Kızlar merhaba afedersiniz sabah uyandım ve kan geldi açık renkli şuan biraz koyu. Geçen cumartesi de olmuştu doktor muayene etti sorun yok devam ederse progestan ic gece yatarken dedi 1 hafta boyunca olmadı bende içmedim.bu gece icicem Inslallah. Kızlar bi fikri olan var mı ağır bişey de yapmadım bu haftalarda normal mi ki
Doktoruna daniştin mi bende ilk haftalarda olmuştu progestan verdi sabah akşam ama alttan almamı tavisye etmişti hem yan etki bakımından hıc yan etki yaşamiyorsun hemde ulaşmasi gereken yere cok daha etkili ulaşıyo ve hemen kesiyo istersen fitil olarak alabilirmyim die sor doktoruna ama korkma allah korusun kanama alani olsa geçen haftadada görürdü bu arada ilişkiyi yasaklamişti o dönem bize oda sebep olabiliyormuş geçmiş olsun 🙏🏻

Mesajına denk geldim şimdi. Ben de Oksapar kullanıyorum ama raporu bir türlü çıkaramadım. 10 günde bir gidip yazdırmam gerekiyor. Genetikten kan sonucum var kadın doğumculardan rapor istediğimde ilk defa duyduk böyle bir rapor yok diyorlar. Sen nasıl çıkardın raporu? Ödemesini geçtim 1 kutudan fazla alamıyorum 10 günde bir gidip yazdırmam gerekiyor çok zor oluyor benim için
Özel hastanede kadın doğumcuya sonucunuzu iletip, oksapar kullandığınızı belirttiğinizde rapor çıkarırlar. Devlete gidiyorsanız, devletteki doktora gösterdiğimde ilgilenmemişti.

Amin inşallah canım benim. Valla kimse yaşamasın. Hem korkutucu hemde ekstra stres sebebi. Sana dediklerimi bana doktor söylemişti :) allahin izniyle birşey olmaz. Stres yapma kendine :)
Biraz fazlalaştı canim belim de ağrıyor.yoldayiz gidiyoruz Allah senden razı olsun canim

Kızlar bir de aşı konusunu sordum, fetüse geçişi yok, çalıştığın için mutlaka ol dedi. Halsizlik olabilir cuma akşam ol 2 gün dinlen dedi. Tetanoz aşısı ile arasına 3 hafta bırakman yeterli dedi. 20 21. Haftada mutlaka detaylı ultrasona git dedi, organların durumu eko orda detaylıca bakılacak dedi. Demir ve vitamin-mineral hapına devam bir de imom omega ekledi. Siz dediğiniz için vajinal muayene istedim bu sefer, servikal açıklık yok sağlıklı dedi, bir de plesenta arka tarafa doğru yukarda bu iyi bir şey aşağıda olmasını istemeyiz dedi. Su içmek çok önemli dedi, mesanesini gösterdi bak dolu dedi, bu aylarda sıvıdan içip idrar yapıp böbrekleri çalıştırıyormuş. Aklımda kalanlar bunlar🥰
Ay evet benimkinin de doluydu bak su bu içiyor geri atıyor dedi😍

Doktoruna daniştin mi bende ilk haftalarda olmuştu progestan verdi sabah akşam ama alttan almamı tavisye etmişti hem yan etki bakımından hıc yan etki yaşamiyorsun hemde ulaşmasi gereken yere cok daha etkili ulaşıyo ve hemen kesiyo istersen fitil olarak alabilirmyim die sor doktoruna ama korkma allah korusun kanama alani olsa geçen haftadada görürdü bu arada ilişkiyi yasaklamişti o dönem bize oda sebep olabiliyormuş geçmiş olsun 🙏🏻
Çok teşekkür ederim canım biraz fazlalaşti yoldayız doktorum da gel dedi. Ilişki 1 haftadır hiç yok yine de içimiz rahat etsin diye gidelim dedik Allah razı olsun canim

progestanı ağızdan alınca yan etkisi çok oluyor.ben bir kaç ay kullandım içince başım dönüyor kafamı kaldıramıyordum yatağa kendimi zor atıyordum o yüzden tek doz kullanımda doktorlar genelde gece içiriyor..
Teşekkür ederim canım şuan gidiyorum fitil olarak vermesini rica ederim geçen hafta acildeki başka bir doktor vermişti ağızdan şuan kendi doktoruma gidiyorum söylerim

Cnm öncelikle geçmiş olsun..
Ben kahve akıntı çok yaşadım geçtiğimiz aylarda 1.5 ay sadece wc ye kalktım.Bir kere bezelye tanesi kader pembe akıntı geldi sonra kahve olarak devam etti..Rahim içinde iki Yerde kanama alanım vardı ve düşük tehlikem vardı..
Ben olsam hiç beklemeden doktora gider kontrol ettirirdim korku yaşadağım için bu durum benim önemli..
Şuna devam ediyor mu halen..
Çok gecmis olsun canim inşallah birdaha hiç yaşamazsın yoldayız devam etti leke geçen haftadan beri hiç olmamıştı halbuki ama tedirgin oluyor insan

Kesinlikle öyle.

Ben annemi de baba mi da kaybettim. Keske bende cok uzak olsam da telefonda arayınca ulaşsam sesleri olsa. Hele şu dönemde varlıklarını bilsem.yasam varsa umut var gitmek var seslerini duymak var böylesi çok zor
Başın sağolsun canım evet benim durumumu düşününce daha iyi bir umut olması isallah bebeğiniz size o eksikliğin az da olsa giderilmesini yada hafiflemesini sağlar bende kendimi öyle teselli ediyorum 😔

Özel hastanede kadın doğumcuya sonucunuzu iletip, oksapar kullandığınızı belirttiğinizde rapor çıkarırlar. Devlete gidiyorsanız, devletteki doktora gösterdiğimde ilgilenmemişti.
Özel hastanedeki doktora genetik sonucumu gösterdiğimde kendi verdi ilacı. Raporu yazmaya yetkisi olmadığını devlet hastanesinde yazdırabileceğimi söyledi. Bu konuda bilgim de olmadığından bişey diyemedim. Bu siteden öğrenmiştim yazabileceklerini :kızgın:

Back
X