- 13 Kasım 2013
- 951
- 881
- 303
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #24.581
Haber ver mutlaka. Umarım bir sorun yoktur yada halledilmeyecek birsey degildir insallah.Biraz fazlalaştı canim belim de ağrıyor.yoldayiz gidiyoruz Allah senden razı olsun canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haber ver mutlaka. Umarım bir sorun yoktur yada halledilmeyecek birsey degildir insallah.Biraz fazlalaştı canim belim de ağrıyor.yoldayiz gidiyoruz Allah senden razı olsun canim
Ayyy ne güzel yatıyorsun diyenlerin ağzına bir tane vurmak istiyorum. Nasıl bir zorunluluk nasıl bir endişe içinde sadece yatmanın hiçbir şey yapamamanın ne demek olduğunu düşünemiyorlarRabbim böyle olanlara kolaylık versin insan yatmaktan bıkıyor. Ne gzuel yatiyorsun iste filan diyorlardi bana ama valla yatmaktan her yerim agriyor ve aciyordu. Bi wcye kalkiyordum bende. Ben yine su icmeye ozen gösteriyorum. Bazi günler daha az iciyorum ama çoğunlukla en az 2litre iciyorum yani.
O kadar doğru ki... Insallah kısa sürede atlatırsın bu zamanlari. Yemin ederim yatması ağrısı acısını geçtim psikolojik olarak acayip perisan ediyorAyyy ne güzel yatıyorsun diyenlerin ağzına bir tane vurmak istiyorum. Nasıl bir zorunluluk nasıl bir endişe içinde sadece yatmanın hiçbir şey yapamamanın ne demek olduğunu düşünemiyorlarBenimde bugün baya bacaklarım sırtım baya acımaya başladı hareketsizlikten
![]()
Gece iç demesinin sebebi bazı yan etkileri var baş dönmesi gibi.. onları uykuda geçir diyeÇok teşekkür ederim canım. Gece iç dedi bu progestan gece içiliyor sadece sanırım
Sakin olmaya çalış bu hafta başı ben de yaşadım fazlasıyla.. iyi düşün ki iyi olsunBiraz fazlalaştı canim belim de ağrıyor.yoldayiz gidiyoruz Allah senden razı olsun canim
Amin inşallahO kadar doğru ki... Insallah kısa sürede atlatırsın bu zamanlari. Yemin ederim yatması ağrısı acısını geçtim psikolojik olarak acayip perisan ediyor![]()
Merhaba tam kac haftalık hamilesiniz acaba banada 15+4 Erkek dedi burda degisenleri görünceBende ramzi tuttu canım @-C-A-N-A-N-bir de dr %100 erkek dedi ekleyebiliriz
sweetgirlcandy . İkizler bebesi ters köşe yapamaz bana heralde ben de ikizlerim
![]()
Iyi olduğunu bildiğin müddetçe dayaniyorsun herşeye. 7sinde insallah bebegimi gorucem. Daha cook var ama karin agrisi vs derken stres yaptim bendeAmin inşallahKesinlikle psikolojisi çok ayrı
Bebeklerimiz iyi olsun bir şekilde katlanılıyor.
Şaşırdım cnm açıkçası..Evet anlaşması vardı ama yetkilerinin olmadığını söylediler. Devlet hastaneleri, heyet hastaneleri yazıyor dediler koskoca İstanbul’da yazabilen doktoru bulamadım. Çalışmıyor olsam kapı kapı dolaşayım ama çalıştığım için de sürecim uzadı maalesef
İyi yaptın cnm aklında kalmaz benimkini görmüş olursun için rahatlarTeşekkür ederim canım şuan gidiyorum fitil olarak vermesini rica ederim geçen hafta acildeki başka bir doktor vermişti ağızdan şuan kendi doktoruma gidiyorum söylerim
Normal. Hafta hafta değişiklik oluyor tabiki. Progestan ve österojen seviyesine gore hassasiyeti degisiklik gösteriyor.Hanımlar 9+1 hamileyim göğüs ağrısı ilk haftalardaki kadar kalmadı daha yumuşak normalmi acaba bu durum
O zaman bir türlü geçmiyor keşke her hafta çağırsalarIyi olduğunu bildiğin müddetçe dayaniyorsun herşeye. 7sinde insallah bebegimi gorucem. Daha cook var ama karin agrisi vs derken stres yaptim bendedayanamiyorum. Nasil geçecek 12 gün diyip duruyorum
![]()
Belirsizse kızdırÇok geçmiş olsun.
Siz sanırım bana cinsiyet için kesin erkek demiştiniz ve kendi doktorum yüzde 60 erkek dedi 2 hafta sonra başka doktora gittim oda kız dedi. Hala belirsiz bizim cinsiyet![]()
Benimde önceden kanama alanı oluşmuştu ama gecti şükür. Cabuk toparliyor. Insaah gecmistir seninde. Ama yinede tedbiri elden birakmamak lazim. Hersey iyide gitse ne olacagi belli olmuyor :)O zaman bir türlü geçmiyor keşke her hafta çağırsalarKanama yaşadığım için1 hafta sonra görmek istedi doktor. Salı ultrasyonda görünce inşallah rahatlayacağım
Kanama alanı inşallah tamamen kapanmış olur..
Ben ogluma hamileyken 20. Haftada olmuştu kanamam plasentam assgya inmişti. Ama kanama olup nasıl bir şey olmuyor ki acaba neden oluyor ki o zaman madem bir şey yok. İnşallah bir şey yokturKızlar merhaba afedersiniz sabah uyandım ve kan geldi açık renkli şuan biraz koyu. Geçen cumartesi de olmuştu doktor muayene etti sorun yok devam ederse progestan ic gece yatarken dedi 1 hafta boyunca olmadı bende içmedim.bu gece icicem Inslallah. Kızlar bi fikri olan var mı ağır bişey de yapmadım bu haftalarda normal mi
Çok sağ ol canım inşallah Bir daha yaşamam. Haberdar et bizi durumdanÇok gecmis olsun canim inşallah birdaha hiç yaşamazsın yoldayız devam etti leke geçen haftadan beri hiç olmamıştı halbuki ama tedirgin oluyor insan
Ay iyi o zaman ben ilk oğlum da şeker hapı kullandim 9 ay boyunca doktor çok iri bir bebek olur dedi. 2300 doğdu oğlum kilo sıkıntısı çok çektim hala çekiyorum. O yuzden bunda kullanmayacam dedim. Sonra kilo olarak önde diyince bir korktumBende pko oldugu icin insülin direnci de var. Ilac kullanıyordum ama hamile kalinca bırakırdı doktor. Bazi zamanlarda şekerle ilgisi oluyor bebekteki kilonun ancak suan icin gelişme süreçleri henüz tamamlanmadi ve hizli büyüdükleri aylardayiz. O yüzden şekere bagli olduğunu sanmıyorum. Yine kadinlar kulübünde bir yerde yazmışlardi sizinkine benzer birsey. O hanıma doktoru ileride gitmesi bu aylarda sorun olan birsy degil demisti. Onun 2 hafta 4 gun ondeydi. Bence sıkmayın canınızı :)
Gittiğinizde yine danisirsiniz ama bence buyuk bir problem gibi durmuyor. Hatta youtubede bir doktor vardi videolarini izliyorum ondada boyle bir konu işlenmişti. Jinokolog dr. Kağan kocatepe. Kanali var youtubeda. Oradanda izleyebilirsin :)Ay iyi o zaman ben ilk oğlum da şeker hapı kullandim 9 ay boyunca doktor çok iri bir bebek olur dedi. 2300 doğdu oğlum kilo sıkıntısı çok çektim hala çekiyorum. O yuzden bunda kullanmayacam dedim. Sonra kilo olarak önde diyince bir korktumsağ olun cevap icin
Benimde çabuk geçmişti hala yokHanımlar 9+1 hamileyim göğüs ağrısı ilk haftalardaki kadar kalmadı daha yumuşak normalmi acaba bu durum