• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ama ellerinde suandada vardır ki o ürünü gonderemiyornusunuz fiyatı arttı falan deseydiniz yada bu şikayetinizi trendyola yapın o size kupon falan verir 🤔
Hepsini yaptım🙈 trendyol ürün tedariği sağlanamadığında iade gerçekleştiriyoruz dedi. 50₺ kupon verdi kapattı konuyu🤣🤣
Satıcı zaten illet bişi hatta yazayım ordan alışveriş yapmayın Morbebe ismi. Fatura istedim(fatura kesmediğinden eminim çünkü) PDF eklemiş açtım marka tescil belgesi göndermiş. Dalga geçiyor. Instagramdan buldum yazdım size bilgi vermek zorunda değilim dedi bana😳

Daha sinirlerim gerilmesin artık diye iademi yapsın bitsin dedim. Şimdi yenisi tabii ki zamlanmış daha da almadım artık. Mamajoo paylaşmıştı biri burda belki ondan alırım daha sonra.

Hepsini yaptım🙈 trendyol ürün tedariği sağlanamadığında iade gerçekleştiriyoruz dedi. 50₺ kupon verdi kapattı konuyu🤣🤣
Satıcı zaten illet bişi hatta yazayım ordan alışveriş yapmayın Morbebe ismi. Fatura istedim(fatura kesmediğinden eminim çünkü) PDF eklemiş açtım marka tescil belgesi göndermiş. Dalga geçiyor. Instagramdan buldum yazdım size bilgi vermek zorunda değilim dedi bana😳

Daha sinirlerim gerilmesin artık diye iademi yapsın bitsin dedim. Şimdi yenisi tabii ki zamlanmış daha da almadım artık. Mamajoo paylaşmıştı biri burda belki ondan alırım daha sonra.
Ay ne tuhaflar ya ne demek bilgi vermek zorunda değilim 🤦🏼‍♀️

Tanıdık influencer yok mu etiketleyip paylaşsın, tutuşup hemen özür mesajı paylaşırlar 😂😂

Üzülme olur öyle şeyler.. her şeyin üstüne çok düşüyoruz o yüzden kafamıza takıyoruz ister istemez. Allahtan eşin dikkatli bu iyi bir şey 😀 Benimki benle birlikte duyuyor söylenenleri çıkınca bana soruyor duymamış gibi 🤣 Doktora sadece bir sorun var mı diye soruyor 😂

Çok şükür, eşim fazla detaycıdır. Özellikle de yeni duyduğu bir konuda.

Kayınpeder telefonla veya kablolu TV yayınlarıyla ilgili müşteri hizmetlerini hep eşime aratır. 🙈

Saatlerce konuşur, hayattan bezdirir müşteri hizmetlerindeki yetkilileri. 😂

Öyle bir potansiyele sahip bizimki. 🤗

.

İlk mesajı görüp sinirlendim sonra ikinciyi görüp hee aferin doktora diyip rahatladım. İnişli çıkışlı oldu🤣🤣

Offfff, bir de bana sor kuşum. 🙈

Nasıl sinirlendim gece gece anlatamam.

O saatte hastaneyi arayıp kanımı göndermediyseniz dış laboratuvara göndermeyin diyecektim nerdeyse. 😂

Offfff, bir de bana sor kuşum. 🙈

Nasıl sinirlendim gece gece anlatamam.

O saatte hastaneyi arayıp kanımı göndermediyseniz dış laboratuvara göndermeyin diyecektim nerdeyse. 😂
3’lü 4’lü rutin de değil zaten🤗 hatta bence birkaç yıla da kalkar milleti üzmekten başka bi işe yaradığını görmedim bu testlerin. Kesin bi sonuç verse tamam dicem anca kafa karışıklığı

Çok şükür, eşim fazla detaycıdır. Özellikle de yeni duyduğu bir konuda.

Kayınpeder telefonla veya kablolu TV yayınlarıyla ilgili müşteri hizmetlerini hep eşime aratır. 🙈

Saatlerce konuşur, hayattan bezdirir müşteri hizmetlerindeki yetkilileri. 😂

Öyle bir potansiyele sahip bizimki. 🤗

.
Senin hafıza kuvvetli eşin detaylı maşallah sırtınız yere gelmez 🤣🤣
Ben doktordan çıkıyorum ne dediğini unutuyorum 🤣🤣🤣

Bir sürü duygu değişimi yaşadım okurken 😅

Sonuç olarak 3lü ya da 4lü test yapılmadı değil mi sana doğru anladım Canan?

Ne yalan söyleyeyim ben de böyle bir şey düşünsem çok sinirlenirdim. Çünkü biz o istatistiksel muallakta kalmamak için 2li yaptırmadık zaten.

Ama bildiğim kadarıyla nasıl ki biz testi istemediğimize dair form imzaladık, testleri yaptıranlar da çıkan sonucun istatistiksel veri olduğunu kabul ettiğine dair bir kağıt imzalıyor.

Hani doğumda aksi bir durumla karşılaşılırsa, doktoru siz bize her şey normal demiştiniz ile suçlamanın önüne geçilmesi için.

Yanlış bir şey biliyorsam düzeltin kızlar.

Bir de test sonucun çıktığında, bize de haber verir misin? Belki yaptırmamız gereken bir testtir doktora sorarım ben de 😌

Aynen canım, ben de gece gece duygu değişimleri yaşadım. 😉

Evet, yapılan 3’lü veya 4’lü test değilmiş. 🤗

Hani 3’lü deniyor ya, onda AFP, hCG, uE3 bakılıyormuş.

4’lüde de AFP, hCG, uE3 ve inhibin A bakılıyormuş.

Bana yaptığı test sadece AFP.

Sonuç çıkınca haber ederim canım. 🤗

.

Allahtan iğneye vs cevap verdi. İnşallah tamamen kapanırsa mükemmel olucak tehdit tehlike artık kalksın istiyorum. Rahat nefes alıcam ondan sonra gari ☺️
Gerçekten tamamen bitti diye duymadan insan rahat edemiyor bu günler geride kalsın inşallah. Bundan sonrası sağlıklı güzel geçsin 🥰

Az önce instagramda gezinirken sponsorlu paylaşım olarak çıktı karşıma Aptamil'in online ücretsiz eğitimleri varmış anneler için,
ilk adımlarım uygulamasını indirdim ben ve 2 tane ücretsiz eğitime kayıt oldum
26'sında bebeklere doğru uyku alışkanlığı kazandırma eğitimi
29'unda emzirme döneminde doğru bildiğimiz yanlışlar eğitimi

başka eğitimler de var ücretsiz haberiniz olsun
✌️😍

Tam da böyle bir şey arıyordum şu ara, hemen ben de kayıt olayım. 🥰

.

Senin hafıza kuvvetli eşin detaylı maşallah sırtınız yere gelmez 🤣🤣
Ben doktordan çıkıyorum ne dediğini unutuyorum 🤣🤣🤣

😂😂😂

Normalde hafızam fena sayılmaz ama doktorun yanında stresimi yönetemiyorum canım. 🙈

Soracağımı da doktorun cevaplarını da çok unutuyorum.

Allahtan eşim benim gibi değil. 😂

.

Çok geçmiş olsun anneciğine de canım, Allah şifa versin.

Yani aynen dediğin gibi, normal bir süreçten geçmiyoruz. Anlayışlı olmak lazım.

Ben kimseyi eve kabul etmiyorum, kayınvalidem ve annemden başkasının evine de giymiyorum.

Arkadaşlarla buluşacaksak kafede buluşuyoruz.

Bir müddet biraz dikkat etmek gerekiyor. 🤗

.
Saoalsın tatlım Allah bir çıkar yol gösterir elbet ☺️

Ya hanımlar ben gynoferon kullanıyorum. Dışkının rengini ve kokusunu değiştiriyormuş ama sanki idrarımın kokusuda değişti. Kötü kokmuyor ama değiştiğinin farkındayım. Acaba ilaçla ilgili olabilir mi? Su tüketiyorum onda bir sorun yok. Yada ilaçtan degilse de normal midir?
Benimde vitaminden sonra değişti kokusu 🙈

Kızlar, bu yukarıda yazdığım tarama testinden dolayı sabaha kadar uyuyamadım. 😔

Gece 2’de aklıma geldi, bi araştırayım neymiş bu test dedim. Bi baktım, internette 3’lü ve 4’lü tarama diye geçiyo. 😳

Ahanda dedim, doktor beni katakulleye getirdi ve adına 3’lü test demeden yaptırdı diye düşündüm.

Doktora olan güvenim sarsıldı bir anda, o kadar kötü oldum ki.

Hayatta en değer verdiğim şeylerden biri güven çünkü.

Güvenmesem derdimin adı ne, kırk tane hastane var kapımın dibinde. Te burdan kalkıp Ataşehir’e gidiyorum.

.

Saat 3.30’a kadar uyuyamayınca uyandırdım eşimi.

Ya yok, 3’lü test falan değil bu, yat uyu dedi.

3’lü ve 4’lü tarama testlerinin içinde de bakılan değerlerden sadece bir tanesiymiş.
AFP diye bir şey.

Ama tabi yine NDT(nöral tüp defekti) için bakılıyormuş bu değere.

Çünkü BPD (Başın yatay çapı) değeri, BPD’ye göre gebelik haftası falan yazılıymış kağıtta.

Benim 15+0 olmasına rağmen BPD 16+1 çıkmış.

Kafa biraz büyük olduğu için riske atmak istemedi sanırım.

Anladığım kadarıyla bunun sonucu ile birlikte detaylı ultrasona gitmemi istiyormuş, hani bunda sıkıntı çıkarsa doktor ona göre inceleyecek detaylıda.

Gece gece kadının günahını aldığımla kaldım. 😔

9’daki muayenem, ultrason ve sorularla 9.30’a kadar sürdü nerdeyse. Bir sonraki hasta 9.20’deydi. Heralde ondan dolayı, çok detaylı anlatamadı.

Ben de kadına güvendiğimden basiretim bağlandı, hiç sorgulamadım.

Allah’tan eşim çok dikkatlidir, fazla anlamadığı bir konuda bile ıncık cıncık bi dolu soru sorar.

Sormuş ve kendince ikna olmuş. İyi ki de öyle olmuş, içim rahat etti. 🤗

.
Ay valla bi dellendim okurken sonra sakinleştim😂😂😂

Back
X