• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay ben de hiç beceremem canım. 🙈

Eski reçetelerin falan var mı, al yanına götür.

Doktorum SGK ile anlaşmalı hastanede kadın doğumcuya gidip rapor çıkarttırabileceğimi söyledi dersin.

İnşallah uğraştırmaz. 😉

.

reçeteler var olmaz mıı her ay 900 ödedim faturalar da var😂😂😂

Ay 2-3 seneye doğalgaz geliyor hiçççç istemiyoruz 🤪 ne kadar yaksakta kömür gibi ısıtmaz🥸🥸
Öyle tabi annemlerinde eskiden kömürdü. Bide 1.kat hemen altında kazan dairesi vardı. Ev hamam oluyor camları açıyorduk hep🤭 doğalgaz ısıtmıyor ya ne kadar yaksan da

Kızlar selamlar nasılsınız. Bugün kontrolüm vardı. Bebiş kız :) grubun kadın erkek dağılımını bi parça düzenleyebilmişimdir umarım :)) kan ilacı omega vitamin ve ayrıca d vitamini verdi. Herkes iyidir umarım sevgiler :KK200:
Hayırlı olsun gözünüz aydın 🥰

Kızlaarr😍
Size günün pozitif fotosunu bırakıyorum🥰
Bu minnak artık bizimle😍😍
Adına karar veremedik. Köfte ya da patron olacak gibi🤣
Yaaaa bu neeeee allahım çok tatlııııı ben köfteden yanayım 😂
Yaa çok aşk :KK200:
"Bön höyöttö övö ködö sökmöm." diyen kocamın kucağında uyuyor şuan :KK70: bana vermiyor :KK70:
Hahahahah bakınız benim kocam 😂 şimdi kedim bana gelmiyor onun kucağından 😂
böyle diyen babalar da tepelerinden indirmiyo🙈🧡
Aynen öyle oluyorlar hahahah
Amin kuzucum
Hadi geçmiş olsun canım, şifa olsun inşallah. 🤗

.
Sağol kuzucum

Kızlar bir şey soracağım. Şimdi cuma günü kontrole gittiğim de doktora balık yiyemediğimden bahsettim ve bana bu omegayı yazdı. 1 gün iç 1 gün içme dedi. Gynoferonu 1 aydır kullanıyorum zaten. Şimdi size sorum şu ikisinde de folik asit var. Zararlı olur mu acaba fazla folik asit kullanımı

Eklentiler

• 106EDA80-13F7-4BD7-B885-F531B6518CF2.webp
    106EDA80-13F7-4BD7-B885-F531B6518CF2.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 42
  • 292845A0-6B3E-4234-A5E3-C245AD72C718.webp
    292845A0-6B3E-4234-A5E3-C245AD72C718.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 42
Üzme kendini, özellikle senin ve bebeğin için hocamla görüştüm bol bol fetih süresini okuması gerekiyor dedi ve okuyamasanda kardeşin eş dost akrabaya dağıtabilirsin ♥️🤲 inşallah iyi olacaksin

Yaa çok tatlısın çok teşekkür ederim 😊 okuyayım canım ben onu saol🙏

Kuzum kötü düşünme lütfen. Bebeğin güçlü bir bebiş 🧡. Doktorun garantici davranması da kötü bişey değil 🥰. Bebisimizin kalp atışları ritmikse hiç uzme kendini.

Çok şükür iyi diyorlar canım ne bilim kendi kendime heveslendim çıkıcam die :)

Tabi iyi oldu bir taraftan ama herşey yolunda diye düşünüyordum açıkcası. Pazartesi de karar vereceğiz deyince bir umut bekledim işte napalm sağlık olsun 😐
Olsun canım sağlık huzur mutluluk bol bol şifa olsun sana❤️❤️❤️❤️❤️
Kızlaarr😍
Size günün pozitif fotosunu bırakıyorum🥰
Bu minnak artık bizimle😍😍
Adına karar veremedik. Köfte ya da patron olacak gibi🤣
Ya ama ben bunu yerim😍😍😍😍😍😍😍😍 tam bir köfte bu😍😍😍😍
Patron haziranda geliyo yolda👀🤣🤣🤣

Kızlar bir şey soracağım. Şimdi cuma günü kontrole gittiğim de doktora balık yiyemediğimden bahsettim ve bana bu omegayı yazdı. 1 gün iç 1 gün içme dedi. Gynoferonu 1 aydır kullanıyorum zaten. Şimdi size sorum şu ikisinde de folik asit var. Zararlı olur mu acaba fazla folik asit kullanımı
Canım yok fazlası idrarla atılıyormuş zaten, sorun yok❤️👯‍♂️ Bence👀😂😂😂😂

• Beğen
Reactions: kdv
Back
X