- 16 Temmuz 2021
- 1.369
- 3.709
- 48
- 32
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #25.321
Evet canım bebeğe giden damarlardan birinde çentik varmış o yüzden bırakma dediHangi doktor dedi cnm Seda hoca mı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım bebeğe giden damarlardan birinde çentik varmış o yüzden bırakma dediHangi doktor dedi cnm Seda hoca mı.
Keşkeeeee 23 olsam![]()
Ewt cnm![]()
23+0’da 23’ün bitiyo, 24’ün içinde oluyorsun.
Tıpkı 23. yaş gününde dolu dolu 23 yaşında olduğun gibi. Ertesi gün 24 yaşının içindesin ama hala yaşın kaç diye sorduklarında 23 diyorsun.
.
Çok güzel bi haber buuuCanım bizim iş yerinde ayrılan arkadaş öyle demişti 23 hafta bitince 23+0 haftası yani
Bilmiyorum ki canım sor istersen. Doktor bana hamileliğin sonuna kadar folik asit kullanacaksın dedi prilam dr içtiğin günler gerek yok tekrar folik asite demişti mesela
Canım tabii ki git kesin yarın. Benim enfeksiyon çıktı saşe verdi bi tane üç gün sonra tekrar gittim bugün enfeksiyon geçmişti. Mutlaka takip et. Tahlil şikayetin üzerine mi yapıldı rutin mi
Ya benim de aynı bi de yayılıyor günden güne yanlar niye şişiyo onu anlamadım biri üfleyip şişiriyı beni sankiSabahları daha az bende de ama akşama doğru gitgide artıyo, bütün gün şişmeye devam ediyo gibi, bu saatlerde en şişik hali, çatlak kremi kullanmaya başlamak gerekir mi acaba şimdiden ?
Ya benim de aynı bi de yayılıyor günden güne yanlar niye şişiyo onu anlamadım biri üfleyip şişiriyı beni sankibi de göbişim tüylendi dökülecek mi bunlar
![]()
Hangi ilacı verdi doktor cnm..Evet canım bebeğe giden damarlardan birinde çentik varmış o yüzden bırakma dedi
Evet canım sağlıklı olsunlar da inşallah koca göbişş gezmeye razıyızBakalım daha ne gariplikler görücez şu 9 aylık süreçteneyse sağlık olsun kötü bişey olmasın da buna da şükür
Hangi kremi kullanıyosun bnm de başlamam lazım şişmeye başladığıma göreCnm ben 4.aya girince başladım bir gün sürüp bir gün sürmüyorum şuan.
5.ayda her gün sürmeye başlarım.
7.ayda hergün iki kez sürer karnımı kreme boğarım diye düşünüyorum![]()
Eveet yanlar da şişiyo, patlıcak gibiYa benim de aynı bi de yayılıyor günden güne yanlar niye şişiyo onu anlamadım biri üfleyip şişiriyı beni sankibi de göbişim tüylendi dökülecek mi bunlar
![]()
Canım bu çentik olayı için diyosun di mi? Coraspin ve folik asit başlattı. 20. Haftada düzelmemiş olursa iğneye geçeceğiz dedi.Hangi ilacı verdi doktor cnm..
Bende oldu tüylenme tutmuyorum geçecek inşallahYa benim de aynı bi de yayılıyor günden güne yanlar niye şişiyo onu anlamadım biri üfleyip şişiriyı beni sankibi de göbişim tüylendi dökülecek mi bunlar
![]()
Krem formda olanı kullanıyorum şuan.7. Ayda ikisini kullanacağım cnmHangi kremi kullanıyosun bnm de başlamam lazım şişmeye başladığıma göre
Eveet yanlar da şişiyo, patlıcak gibitüylenme bnde de oldu az ama dökülürler inşallah, bide kremlenip yağlanınca çoğalmasın bunlar
![]()
Yanii 23 ama şimdiki kafayla olsa fena olmazdıGerçekten miii?
Ben seviyorum yaşımı yaa, 23’te çocuk gibiydim sanki.
Şimdi bir olgunluk geldi.
Ama tabii hep bu yaşta kalmak hiç fena olmazdı.
.
Folik asit hangisini başlattı cnm içeriğini merak ettim kan akışı ile alakalı bir durumdan dolayı ya bende de pıh. var kan akışı önemli bu durumda da içerikleri aynı mı diye karşılaştırmak istedim…Canım bu çentik olayı için diyosun di mi? Coraspin ve folik asit başlattı. 20. Haftada düzelmemiş olursa iğneye geçeceğiz dedi.
Ay evet o yüzden badem yağına hiç bulaşmadım şahsenHangi kremi kullanıyosun bnm de başlamam lazım şişmeye başladığıma göre
Eveet yanlar da şişiyo, patlıcak gibitüylenme bnde de oldu az ama dökülürler inşallah, bide kremlenip yağlanınca çoğalmasın bunlar
![]()
Ayyy vallaha ben kullanıyorum biraydırr sürdümmü beni rahatlatıyorr kaşıntımı alıyorr resmenn dün akşam başladım kaşınmaya koştur koşturr krem sürdüm rahatladı vallahaa benim çatlama ya cok musaittAy evet o yüzden badem yağına hiç bulaşmadım şahsençatlak yağı da yorumlara bakarsınız kıl tüy artırdıysa mutlaka yazmışlardır insanlar affetmiyor hiç yorum yazarken
ben hiç olumsuz yorum görmediğim weleda Çatlak yağını seçmiştim herkesi memnun etmiş
2-3 günde bir kullanmaya başladım
Jou palmers önermişti, o markanın yorumları da çok iyiydi
Ödemdir ödemBende oldu tüylenme tutmuyorum geçecek inşallah1 ayda 2 kilo almışım doktor kızdı
iştah yok hareket sıfır ama bu kilolar nereye gitmiş görünürde birşey yok sadece göbek olamaz yani
![]()
Canım nereden hangi satıcıdan aldın yaa emin olamıyorum orijinal mı diye. Geçen gün haberde gördüm Ankara’da fake kozmetik malzemeleri ele geçirilmişKrem formda olanı kullanıyorum şuan.7. Ayda ikisini kullanacağım cnm![]()
Canım elimde diofol var dedim tamam ona devam et dedi ama prilam ben sürekli aldığım için onun içindeki de yeterli dedi.Folik asit hangisini başlattı cnm içeriğini merak ettim kan akışı ile alakalı bir durumdan dolayı ya bende de pıh. var kan akışı önemli bu durumda da içerikleri aynı mı diye karşılaştırmak istedim…
Bana da asprin verdi. Rahim damarlarından birinde basınç var gibi bişe söyledi. İsim düşünmedim henüz :)Evet canım bebeğe giden damarlardan birinde çentik varmış o yüzden bırakma dedi
Naber kızAyyy vallaha ben kullanıyorum biraydırr sürdümmü beni rahatlatıyorr kaşıntımı alıyorr resmenn dün akşam başladım kaşınmaya koştur koşturr krem sürdüm rahatladı vallahaa benim çatlama ya cok musaitt![]()
Yanii 23 ama şimdiki kafayla olsa fena olmazdı
O yaşlarda cahillik vardı yapamadığım çok şey kaldı içimde şimdi yapayım diyorum boyunca kızın var otur diyorum
Sonra yapmam dediğim herşeyi yaparken buluyorum kendimi sanırım allahta içimde kalsın istemiyor sanırım hep spontane gelişiyor herşey![]()
Uterin arterde çentik demiş olabilir miBana da asprin verdi. Rahim damarlarından birinde basınç var gibi bişe söyledi. İsim düşünmedim henüz :)