• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar bir şey soracağım. Şimdi cuma günü kontrole gittiğim de doktora balık yiyemediğimden bahsettim ve bana bu omegayı yazdı. 1 gün iç 1 gün içme dedi. Gynoferonu 1 aydır kullanıyorum zaten. Şimdi size sorum şu ikisinde de folik asit var. Zararlı olur mu acaba fazla folik asit kullanımı
Soldakinde ne kadar folik asit var.

Ya benimde imom da var günlük doz kadar ama ben 3 aydan sonra bırakmak istiyordum folik asiti. Sormayı da unutmuşum fazlası için bazı araştırmalar var ne düşünüyorsunuz diye

Kızlar iyi akşamlar, karnınız çıktı mı sizin? Bnm son 1 haftadır karnım çok gergin ve taş gibi, normalden de şişik durumda, göğüs altından başlıyo çok aşırı yemek yemişim de şişmiş gibi, bu kadar erken karın çıkarmı bu nedir anlamadım, aranızda böyle olan var mı?
Bende cumartesi farkettim daha da büyümüş. Bi anda çıkıyor sanki 😂

Canım elimde diofol var dedim tamam ona devam et dedi ama prilam ben sürekli aldığım için onun içindeki de yeterli dedi.
Sana da dedi mi doktor bırakma diye folik asit?
Tüm alıntılarım senden olmuş🤣🤣
Ay prilamda da mı var folik asit hiç dikkat etmedim. Bak ben şimdi çok rahatsız oldum 🙈

Kızlar bir şey soracağım. Şimdi cuma günü kontrole gittiğim de doktora balık yiyemediğimden bahsettim ve bana bu omegayı yazdı. 1 gün iç 1 gün içme dedi. Gynoferonu 1 aydır kullanıyorum zaten. Şimdi size sorum şu ikisinde de folik asit var. Zararlı olur mu acaba fazla folik asit kullanımı
Bunları benim doktorum da yazdı canım zararlı olsa vermezler sanırım

Yok kuzum başlamadım doktora gitmedim ya ben suyu maalesef az tüketiyorum 🤦 şunu bir türlü asamiyorum nasıl 2 lt cikicam bilmiyorum ya 😭
Yemek yerken kahvaltı yaparken yanına su al bişiler yedikçe su içme isteği geliyor. Hatta eşim bana 500 ml su şişelerinden alıyor. İçerken sayıyordum ilk başlarda ☺️

Kızlaar benim karnım artık baya baya çıktı sanırım bi mutluyum 🤪 bu arada uyumsuz kombinimi görmezden gelin saçı başı dağıttık😂

Eklentiler

• 4DA96F6F-4DC1-43E2-852A-D3C584377356.webp
    4DA96F6F-4DC1-43E2-852A-D3C584377356.webp
    58,1 KB · Görüntüleme: 91
İkisini ben de kullanıyorum. Mg olarak düşük olduğu için sıkıntı olmaz bence yoksa vermezdi doktorlar. Gynoferon'dan mı kaynaklanıyor bilmiyorum sürekli idrara çıkıyorum ve bulantı yapıyor.Sende de oluyor mu?

• Beğen
Reactions: kdv
Yemek yerken kahvaltı yaparken yanına su al bişiler yedikçe su içme isteği geliyor. Hatta eşim bana 500 ml su şişelerinden alıyor. İçerken sayıyordum ilk başlarda ☺️
Çok teşekkür ederim canım 🥰 ya aslında benimde 750 ml lik su sisem var. Onu ayirmiyorum yanımdan ama yine tek şişe icebiliyorum sadece. aslında 1lt lik olsa benim için en azından bir lt diyebilcem 🥺

Kızlaar benim karnım artık baya baya çıktı sanırım bi mutluyum 🤪 bu arada uyumsuz kombinimi görmezden gelin saçı başı dağıttık😂
Maşallah kız 😍😍😍 yarın bende çekip atayım bakın bakım benim ki de çıkmış mi ? sahi siz normal halini bilmediğiniz için size göre 9 aylık bile olabilirim 🤣

Back
X