- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #25.361
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım benim
Geçmesine sevindim senin. Kıyamam çok uzun sürüyor.
Ben uyumaya çalışayım yarın yazacağım inşallah
İyi geceler herkese![]()
Kizlar ya emzirirken meme ucu kopması diye bişey var mı inst gördüm yüreğim kaldırmadı![]()
Unutkanlığın B12 lerle düzelirDejavu oldu şu an. Watsonsdan aldım dediğini hatırladım şimdi. Unutuyorum sürekli bir şeyleri imdat![]()
Soldakinde ne kadar folik asit var.Kızlar bir şey soracağım. Şimdi cuma günü kontrole gittiğim de doktora balık yiyemediğimden bahsettim ve bana bu omegayı yazdı. 1 gün iç 1 gün içme dedi. Gynoferonu 1 aydır kullanıyorum zaten. Şimdi size sorum şu ikisinde de folik asit var. Zararlı olur mu acaba fazla folik asit kullanımı
Bende cumartesi farkettim daha da büyümüş. Bi anda çıkıyor sankiKızlar iyi akşamlar, karnınız çıktı mı sizin? Bnm son 1 haftadır karnım çok gergin ve taş gibi, normalden de şişik durumda, göğüs altından başlıyo çok aşırı yemek yemişim de şişmiş gibi, bu kadar erken karın çıkarmı bu nedir anlamadım, aranızda böyle olan var mı?
Evet
Ay prilamda da mı var folik asit hiç dikkat etmedim. Bak ben şimdi çok rahatsız oldumCanım elimde diofol var dedim tamam ona devam et dedi ama prilam ben sürekli aldığım için onun içindeki de yeterli dedi.
Sana da dedi mi doktor bırakma diye folik asit?
Tüm alıntılarım senden olmuş![]()
Bunları benim doktorum da yazdı canım zararlı olsa vermezler sanırımKızlar bir şey soracağım. Şimdi cuma günü kontrole gittiğim de doktora balık yiyemediğimden bahsettim ve bana bu omegayı yazdı. 1 gün iç 1 gün içme dedi. Gynoferonu 1 aydır kullanıyorum zaten. Şimdi size sorum şu ikisinde de folik asit var. Zararlı olur mu acaba fazla folik asit kullanımı
Ay acısını hissettim resmen şu anKizlar ya emzirirken meme ucu kopması diye bişey var mı inst gördüm yüreğim kaldırmadı![]()
Aaaaa valla aceleci kocam sayesinde yırttık baknewnew canım, tam zamanında aldın mobilyaları.
Çarşamba İkea’daki ürünlere %10 daha zam geliyormuş.
.
Ayyy yerim bunu yaaaa o kadar tatlı kiiiKızlaarr
Size günün pozitif fotosunu bırakıyorum
Bu minnak artık bizimle♥
Adına karar veremedik. Köfte ya da patron olacak gibi![]()
Yemek yerken kahvaltı yaparken yanına su al bişiler yedikçe su içme isteği geliyor. Hatta eşim bana 500 ml su şişelerinden alıyor. İçerken sayıyordum ilk başlardaYok kuzum başlamadım doktora gitmedim ya ben suyu maalesef az tüketiyorumşunu bir türlü asamiyorum nasıl 2 lt cikicam bilmiyorum ya
![]()
İkisini ben de kullanıyorum. Mg olarak düşük olduğu için sıkıntı olmaz bence yoksa vermezdi doktorlar. Gynoferon'dan mı kaynaklanıyor bilmiyorum sürekli idrara çıkıyorum ve bulantı yapıyor.Sende de oluyor mu?Kızlar bir şey soracağım. Şimdi cuma günü kontrole gittiğim de doktora balık yiyemediğimden bahsettim ve bana bu omegayı yazdı. 1 gün iç 1 gün içme dedi. Gynoferonu 1 aydır kullanıyorum zaten. Şimdi size sorum şu ikisinde de folik asit var. Zararlı olur mu acaba fazla folik asit kullanımı
Benimki de büyüdü bu aralar. Bu kadar varKızlaar benim karnım artık baya baya çıktı sanırım bi mutluyumbu arada uyumsuz kombinimi görmezden gelin saçı başı dağıttık
![]()
Çok teşekkür ederim canımYemek yerken kahvaltı yaparken yanına su al bişiler yedikçe su içme isteği geliyor. Hatta eşim bana 500 ml su şişelerinden alıyor. İçerken sayıyordum ilk başlarda![]()
Maşallah kızKızlaar benim karnım artık baya baya çıktı sanırım bi mutluyumbu arada uyumsuz kombinimi görmezden gelin saçı başı dağıttık
![]()
Valla bende görmez olaydımAy acısını hissettim resmen şu ankopmaz ya kopmamalı