Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende inanılmaz ağlak oldum özellikle eşime karşı a dese ağlıyorum hemen bence iyi bişey değil sürekli ağlama isteği var gerçekten hamilelerin elindeki bişey değilmiş
Dikiş zorladığı için gidemedim yarın gideceğim artık inş. Eşim yüzünü görmüş nasıl bişi diyorum yarın görürsün diyor bu erkekler neden bu kadar duygusuz yaaa
Dikiş zorladığı için gidemedim yarın gideceğim artık inş. Eşim yüzünü görmüş nasıl bişi diyorum yarın görürsün diyor bu erkekler neden bu kadar duygusuz yaaa
Doğum sonrası ayağıma giydirdiler varis çorabı üzerimi zar zor giydirip akşama kadar yattım ben, bu millet nasıl giyinip süsleniyor biri bana anlatabilir mi:)
Doğum sonrası ayağıma giydirdiler varis çorabı üzerimi zar zor giydirip akşama kadar yattım ben, bu millet nasıl giyinip süsleniyor biri bana anlatabilir mi:)