Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Planlanan tarihten 1 gün önce acil oldu ne yazık ki canım… acil olunca kan sulandırıcının yapılmış olması ortalığı karıştırdı. Ameliyat sonrası da birçok sorun oldu kanama nedeniyle, başka organlara hasar verme ihtimali de varmış, o nedenle taburcu da olamıyorum, kan verseler de değerlerim yükselemiyor. Bebişlerimin sadece fotoğrafını görebiliyorum… Bu haftalara gelince böyle olacağını hayal etmemiştim, direkt yanıma verirler ve taburcu oluruz diyordum , olmadı…

Canım inşaallah hemen toparlanırsın Rabbim şifa versin. Doktorlar senin için belli bir süre veriyorlar mı şu kadar zamana toparlarsın kan değerlerini gibi... bir de bebekler epey büyümüştü yoğun bakıma neden alındılar bir sorun yoktur inşaallah. Acil doğum deyince bir sıkıntı mı oldu yoksa suyun filan mı geldi. Çok sordum kusura bakma ama merak ettik seni 🌹

Bende de var dünden beri.. regl ağrısı gibi benim, alt karında..

Normal doğumda süreç daha uzun, saatte 1cm açılıyor diye biliyorum. Kızımda 5cmle ben de hastaneye yatırılmıştım saat 1de, 6yi geçiyordu ki acilmam 10cm i o zaman buldu🥰 1 saate anca doğar herhalde, Allahim onu da bizi de bir ayazda kurtarsın inşallah saglikla⚘️🙏🌹

Canim çok çok geçmiş olsun, inşallah biran önce toparlarsin ve bebislerinle kavuşursun. Güle güle büyütün 🙏❤️
Anladımm canımm bayada uzun işmiş oda bekliyordur o zaman

Erken merken yok hazırla çantanı 37 idi herhalde haftaliğı oda şokta zaten doktor bile şoka girdii nst ye ilk ve son girdii o gidiş o gidiş normalde çarşambaydı nst ye girmeye:KK70:
Kız yok bi panikle hazır ettim sayılır çantayı🤭 zektadanda hayırlı haberler alalım inşallah🤲

• Beğen
Reactions: Jou
geçmiyor ama ben yinede olumlu düşünüyorum içerde baya akrobasi yapıyor hiç durmadı hareketi dünden beri 😀erken doğmaz kızım 🙌🏻 şaka bi yana korkumdan kalkıp hallettim 😂

hala aynıyız 😂 bütün topik hatta üstüne temmuz anneleri başlat benimki içerde oynamaya devam 😀
İçerisi rahat demekki annesi 😁

Sağlıkla bebişlerde kucağına gelicek canim 🥰sen güzelce toparlanmaya bak bebeklerin için sımdı nasıl sağlık durumları sen nasil hissediyorsun

Canım geçmiş olsun inş bir an önce toparlanıp yavrularına kavuşursun🙏 ben hala beklemedesin sandım böyle bir haber beklemiyordum. Bu kan sulandırıcılar başa bela zaten bende kullandım diye beklettikleri için zaten açılma olupta bebeğimi kaybetme durumuna gelmiştim. Seninde keşke her ihtimale karşı kesselermiş kan sulancırıcısını. En yakın zamanda güzel haberlerini bekliyorum inş

Rabbim sağlikla verdi sağlicakla da kavuştursun tez zamanda meleklerinle seni. Gözün aydin Rabbim anali babali büyütsün 🧿
Bu iyileşme sürecini tez atlatip evinize en kisa sürede dönün inşallah 🤗🤲🏻

Hem gözün aydın hem de çok geçmiş olsun canım. En kısa sürede bebeklerini kucağina alırsın inşallah. Değerlerin de yavaş yavaş düzene girer hiç canını sıkma.

Bende de var dünden beri.. regl ağrısı gibi benim, alt karında..

Normal doğumda süreç daha uzun, saatte 1cm açılıyor diye biliyorum. Kızımda 5cmle ben de hastaneye yatırılmıştım saat 1de, 6yi geçiyordu ki acilmam 10cm i o zaman buldu🥰 1 saate anca doğar herhalde, Allahim onu da bizi de bir ayazda kurtarsın inşallah saglikla⚘️🙏🌹

Canim çok çok geçmiş olsun, inşallah biran önce toparlarsin ve bebislerinle kavuşursun. Güle güle büyütün 🙏❤️

Canım inşaallah hemen toparlanırsın Rabbim şifa versin. Doktorlar senin için belli bir süre veriyorlar mı şu kadar zamana toparlarsın kan değerlerini gibi... bir de bebekler epey büyümüştü yoğun bakıma neden alındılar bir sorun yoktur inşaallah. Acil doğum deyince bir sıkıntı mı oldu yoksa suyun filan mı geldi. Çok sordum kusura bakma ama merak ettik seni 🌹

Kızlar normal doğum oldu 18:13 de 3.500 kg doğdu bebeğim iyiyiz şimdilik hepinizi öpüyorum 😊
Gözün aydın, sağlıkla büyüsün inşallah 🥰

Benim suyum geldi , açılma hızla ilerledi, yarım saat içinde ameliyata alındım. Keşke kesselerdi ama bir bildikleri vardır herhalde diye avutuyorum kendimi.. onlar da bir şey diyemiyor taburculuk için kan değerlerim düzelemediğinden bir türlü… bebeklerin solunumunda sıkıntı varmış, genel anestezi yapıldığından göremedim yüzlerini bile 😞
İnşallah sizlerin çok güzel doğum hikayeleri olur🥰

Kızlar tansiyonum yükseliyor anlık Bi baş ağrısı halsizlik gibi çöküyor ölçüyorum yüksek sonra 5 10 dk sonra düşüyor 14 9 gördüm ama 😔 yarın kontrolüm var ama ben yinede her ihtimale karşı doktoruma yazdım korkuyorum inşallah bir sıkıntı çıkmaz

Benim suyum geldi , açılma hızla ilerledi, yarım saat içinde ameliyata alındım. Keşke kesselerdi ama bir bildikleri vardır herhalde diye avutuyorum kendimi.. onlar da bir şey diyemiyor taburculuk için kan değerlerim düzelemediğinden bir türlü… bebeklerin solunumunda sıkıntı varmış, genel anestezi yapıldığından göremedim yüzlerini bile 😞
İnşallah sizlerin çok güzel doğum hikayeleri olur🥰
Bir an önce toparlanip bebeklerine kavusursun insallah, kac hafta önce geliyolardi az daha bu kadar durdular bak cok guclu senin bebeklerin, suan sen toparlanana kadar kuvozde bakim almalari daha saglikli, her an gozetimdeler en kisa zamanda toparlanicaklar kucagina gelicekler annesi

Kızlar tansiyonum yükseliyor anlık Bi baş ağrısı halsizlik gibi çöküyor ölçüyorum yüksek sonra 5 10 dk sonra düşüyor 14 9 gördüm ama 😔 yarın kontrolüm var ama ben yinede her ihtimale karşı doktoruma yazdım korkuyorum inşallah bir sıkıntı çıkmaz
kuzu benimde düşmüştüama korkma yarın gitcen nasılsa

Kızlar ben salı akşam acil sezeryana alındım. Çok kötüydüm, acil olduğu için..kan sulandırıcıya devam ediyorduk, başka değerlerim de düşüktü. Çok kanamam olmuş ameliyatta, ikiz gebelik zaten riskli oluyor ama sizinki beklediğimizden daha zorluydu dedi doktorlar.. Hala tam kendime gelemedim. Bebişler de başka hastanede yoğunbakımdalar…
Çok geçmiş olsun kuzu sen ve kızların çok güçlüsünüz Allahın izniyle bu günleri atlatıp kavuşursunuz🤗😍

Back
X