Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Xiaomi 360 güzel canım. Arkadaşım aldı, konuşabiliyorsun da. Kv gelirmiş sen yokken sen kameradan oooooo hoşgeldiniz bakalım dermişsin ahshdjdjf Kalbine iner😅😅

Çok da zor değil. Maaşlarımızdan kesip kesip saçma sapan şeylere kullanacaklarına bunun için bir havuz oluşturulabilir 6 ay ücretli izin ütopik değil, emzirsin emzirmesin her bebeğin ve annenin hakkı bu kadarcık süre.

Yaaa asla oturmadı mı kızın? Ben şimdi yeni bebek arabası aldım, oto koltuğu da aldım valla puseti ve arabamızı sırtımız değmeden sattım içim acıdı. Büyüdükçe oturur diye bir umudum vardı içimde olmayınca olmuyor mu?

Benim kangurum stokke memnunum ama takarken 3 yerden bağlıyorsun çıtla o zor geliyor bazen
Kuzum çocuğa göre değişir tabi ama bizimki kullanmadı hiç ya hele bi de emekleme yürüme olduğunda hiç durmadı hep inmek istedi

Çok büyük tepkileri yok anlaşılan. Ek gıdayı bekletiyor. Bizde bişey yapmadık ek gıdayı bekliyoruz

Yok ağlamax. Bizim hep kırmızı ve ağlamıyor. Bizim daha çok pişil gibi kırmızı pembe değil.

Geçiyor diyorlar ama benim oğlan 6 yaşında ama söküntü vs yazın hortluyor. Kaşıntı hala devam ediyor

Bende 6 yıldır ikea var. Mis gibi sapasağlam. Arkadaşa vermiştim biraz yaralamış masasını ama kullanılabilir

İkea model trendyolda 500 600 tl. Ben 50 liraya almıştım 😶
Şu piyasada en makul ve kullanışlı bnce daha pahalılara gerek yok. Bnde zamanında ikea mama sand 45e almıştım 🤣şaka gibi ama gerçek

Yaa kızlarrr acillll bnm kızın gece uykuları çok kötü artık ya toplasan belki 2saat uyumadım 🥹 . Bi türlü dalamıyo sürekli mık mık . Atakta mı ne ya oyyyy. 128günlük olduk

Back
X