- 2 Ağustos 2013
- 38.155
- 127.523
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #75.801
Yok tadına da baktım absürt bir şey yok. Ben netten alırım hep güvenilir satıcılardanSıkıntı var mı peki farkettim mi hiç canım renk koku tarihte vs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok tadına da baktım absürt bir şey yok. Ben netten alırım hep güvenilir satıcılardanSıkıntı var mı peki farkettim mi hiç canım renk koku tarihte vs
Siz de nasıl kuzum. Ya güzel uyurdu bnm kuşum noldu nazar mı ettim bn oyyyMuhtemelen atak 4 ay
Hee kötü olmuş ya o kadar sancıyaCanim tam hatirlamiyorum ama epidural bana normal dogum icin agri kesici olarak verildi uyusturmak icin degil ama belimede sanırım birsey konuldu 12 saat suni sanci cekmistim esimle dr konusmus agri kesmek icin uygulanmis sonra benim bebek asaga inmedi kordon dolanmis epidural yapıldığı icin genel anestezi uygulandikendime geldigimde odadaydim oglusumu ilk ben goremedim emziremedim zordu baya
![]()
Olur tabi. Benim ki damlatsan bekletip çıkarır kaşıkla çıkardıkça veriyorumİşte aradığım cevapşurup kaşığıda olur o zaman
![]()
Yanii hele senin ki daha pahalıHer akan damla para demek![]()
Benim ki gece daha iyi gündüzleri işte uyumamaya başladı kısa sürüyor uykusuSiz de nasıl kuzum. Ya güzel uyurdu bnm kuşum noldu nazar mı ettim bn oyyy![]()
Erkekler çok düzler![]()
Ay iyi bari ya bak güvenilir olanı da iyi gönderiyo demek ki yorumları falan dikkatli incelemek lazımYok tadına da baktım absürt bir şey yok. Ben netten alırım hep güvenilir satıcılardan
Ataktaymış doğruysa ve 35gün sürüyormuş bizimkinin bitmesine 9gün kalmış![]()
Şu piyasada en makul ve kullanışlı bnce daha pahalılara gerek yok. Bnde zamanında ikea mama sand 45e almıştımşaka gibi ama gerçek
Eyvah bugün 4. Ay aşılarımızı oldukValla benimki gece sueekli memedeydi
Sonra ayağa geçti sabah 5 de gaz la.kaka yaptı 6 a kadar uyuttum sonra kocaya bıraktım 7 de kalktım 4.ay aşıdan bu yana gece uykusu cok kotu oldu
Süpürge değil kuzum dediğim de hava temizleyici. Havadaki partükülleri tozları virüsleri vs yakalıyor iyon yayıp havayı temizliyor ama nemlendirici dersen o ayrı deerma almıştım hamileyken o sadece nemlendiriyor temizlemiyorAy bu gece bizde öyleydik. Sürekli kıvrandı kıvrandı durdu. Ne memede durdu ne beşikte ne kucakta. Ne yapacağımı şaşırdım. Gözü kapalı ağlıyor bide.
Eşime de helal olsun onca çığlık kıyamete uyanmadı
Ahh ahh ilk çocuk kolik, eş kişisi sürekli sokakta kafayı yiyordum. Çocuk ağlıyor ben ağlıyordum. Neler yaşadım neler. Seni çok iyi anlıyorum. İnan bana hepsi geçecek…
Bende epidursş oldum ama öyle bi sıkıntım yok çok şükür. Bi hastaneye gitmelisin bence. Normal değil bu durumun
Kız ben süpürge değiş hava temizleyici, havayı nemlendirici bişeyler bakıyom. Ev sanırım havası çok kuru
Evet uygulaması var wifi ile evde olmasan bile kontrol edebiliyorsun. Hiç hata vermedi bizim. Orda havanın kalitesini falan gösteriyor. Tasarımı çok güzel ama minik bişey değil ben gelince şaşırmıştım ilkAllahım bir yerlerden şöyle güzel bir miras gelse ne iyi olurAnam ben batacağım sanırım. Kanguru, mama sandalyesi, hava temizleyici, hava nemlendirici, kıyafetler, kamera, oğlanın dolabı bile yok daha
Tasarımı felan şık baya aplikasyonla çalışıyormuş sanırım. Hata veriyor demiş yorumda biri siz sıkıntı yaşadınız mı kuzum?
Sanirımm 4ayın sendromunu yaşıyolar canoCanim benimde öyle sürekli memede oldu dun itibari ile gece 2 kere ayağıma aldim ağlıyor gözleri kapalı vaziyette
Valla doktora gidicem dayanamiyorum artik mr bt cekerler diye gitmek istemedim ama olmiycak byleEvet bana da yaptılar omuzdan ama kolum ağrımıyor bak benimde
Iste en kotusu bu oldu benim icin cunku ilk anı asla hatirlayamiyorum ben . Oglum benim demisim eşim soyledi ama onu bile hatirlamiyorumBen bebek nerede diye uyandım ağrım da vardı ama aklımdaki oğlumduama göremeden gitti yavrum
doğduktan bir hafta sonra görebildim
Ben İnternete güvenemedim canım eczaneden aldık
Bizimde olmaz umarimHerkeste olmuyor bizde olmadı mesela :)
Him emzik kutun varmi yedek onda saklayabilirsinŞişede kuzum sadece damlattığım damlalığı muhafazada sıkıntım var.
Eki Görüntüle 3141228
Sanirımm 4ayın sendromunu yaşıyolar cano
Benimkide bazen oyle ediyo tam derinden uyudu diyorum yatağa koyuyorum uyanıyo bide bebekler başka yere koyduğu zamanda şaşıriyolarAy bilmiyorum kuzu ya
Vallahi her gün değişken yeminle uslu uslu em uyu işte yok illaki adrenalin yaratacaklar
Simdi ayagimda uyuyor ne kadar uyursa o kadar dinlenir dokunamıyorum