Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar hangisini tavsiye edersiniz ?

Eklentiler

• Screenshot_20221006-155243_ebebek.webp
    Screenshot_20221006-155243_ebebek.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20221006-134442_Minicity.webp
    Screenshot_20221006-134442_Minicity.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 34
Bu 4. Ay atagi ne zamandi? 4. Aya girdigimiz gibi mi basliyodu, 3bitti rota asisini olduk o zmndan beri sapitti benin cocugum ya
Yatirinca bööle kendini yay gibi geriyi agliyo agliyo, kaldirinca yok
Memeye alcm mama vericm kucagina alip yatiriyorum yine ayni, babasinda da yapiyo ama sadece bende olsa meme reddi dicem degil, bazen kendi istegiyle guzel aliyo memeyi ama genel olarak yay gibi olup agliyo kizariyo bozariyo biseyler
Gaz midir nedir nedir bu

Bu 4. Ay atagi ne zamandi? 4. Aya girdigimiz gibi mi basliyodu, 3bitti rota asisini olduk o zmndan beri sapitti benin cocugum ya
Yatirinca bööle kendini yay gibi geriyi agliyo agliyo, kaldirinca yok
Memeye alcm mama vericm kucagina alip yatiriyorum yine ayni, babasinda da yapiyo ama sadece bende olsa meme reddi dicem degil, bazen kendi istegiyle guzel aliyo memeyi ama genel olarak yay gibi olup agliyo kizariyo bozariyo biseyler
Gaz midir nedir nedir bu
Atak degil aksi bu bebis benimki gibi 🤭 4 aydir cekiyorum inan.. ama bu rota aşısından sonrada huylari degisiyor bebiklerin burda genelde ona şahit oldum 😏

Sicak suda ama cok sıcak değil kolunun dirseğinden denersin iyiyse sıcağı yikarsan açılır burnu bizde oyle oluyodukya banyoyu iyice sicak tut odasınıda öyle yıkarsın asıl yıkanırken iyi gelir ona burnu açılır
Konak olduğu için 2 gündebir yapıyorum yıkıyorum kış geldiği için 3 5 gun geçiyo yıkamam

Havalar soğudu ya bende oyle yapiyorum
Gerçi dengesiz sabah üşüdüm öğlen sicakladim

• Komik
Reactions: Jou
Tulum canim arkadas aydinda almis cok begendim buralarda bulamadim
Bu mesaji alintilayip cevap yazamamisim lcw'de var ikili ikili satiliyo, pahalilar bence ama aldim bi cift mecbur, mobil uygulamasinda indirim cikiyo bazen, o sekilde daha iyi oluyo, bakmani tavsiye ederim
Atak degil aksi bu bebis benimki gibi 🤭 4 aydir cekiyorum inan.. ama bu rota aşısından sonrada huylari degisiyor bebiklerin burda genelde ona şahit oldum 😏
Bnmki boyle degildi ya, uyku duzeni fln yoktu bastan beri ama hic aksi bi bebek degildi, beslenme disinda hala aksi degil aslinda, uyku duzeni fln yok gece 12de uyuyo ama huysuzluk yapmazdi bole ya, iste rotadan sonra oldu, ayni beslenmeme ragmen kakasinda da mukis gordum yeni
Evet malesef 😶 2 ayaktan vuruyorlarmis yine yandık benimki sağlık ocağını inletcek 🙄🥺
Hic sevmiyorum su asilari, doktor da bsy demedi, saglik ocagi ararmi acaba

Daha ince digerine gore dogru diyosun ama premium care bizim oglanin pipisine yapisiyodu,daha dogrusu pipisi beze yapisiyodu.ağ gibi bi yapisi var
Hee dogrudurr ozaman kuzu herkesede uymuyo benimkine maşaallahh hiç pişik etmedi doğduğundna beride onu alıyorum bırakamıyorumda

Ya annelik gerçekten delilik sabah sabah karşıma birşey cıktı nereden cıktı onu bile hatirlamiyorum serebral palsi diye birşey. Tövbe yarabbim sabah sabah ağladim simdi simdi kendime geldim. Panik atak hastasi oldum annelik yüzünden 🥲

Vallahi bakmamak lazım ama bisi kafaya takılınca bakıyoruz ana yüreği

Back
X