Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar şekle bakın 😍 tatlı patatesi hazırlayıp dondurmuştum birazdan vericem bebişe😁

Eklentiler

• IMG_20221006_164224_1.webp
    IMG_20221006_164224_1.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 43
Bu mesaji alintilayip cevap yazamamisim lcw'de var ikili ikili satiliyo, pahalilar bence ama aldim bi cift mecbur, mobil uygulamasinda indirim cikiyo bazen, o sekilde daha iyi oluyo, bakmani tavsiye ederim

Bnmki boyle degildi ya, uyku duzeni fln yoktu bastan beri ama hic aksi bi bebek degildi, beslenme disinda hala aksi degil aslinda, uyku duzeni fln yok gece 12de uyuyo ama huysuzluk yapmazdi bole ya, iste rotadan sonra oldu, ayni beslenmeme ragmen kakasinda da mukis gordum yeni

Hic sevmiyorum su asilari, doktor da bsy demedi, saglik ocagi ararmi acaba
Doktorlar bahsetmiyor ücretsiz aşılarsan. Sağlık ocağı arar ama sen yinede doğum tarihine kadar aramazsa sen ara..

Biz garipler anne dediğini sanıyoruz ama bebek onu söyleyince açlık ağlamasıymış genelde neeehhh diye ağlıyorlar ya araştırma yapmışlar bununla ilgili aç olduklarında o sesi çıkarıyorlarmış🤣🤣🤣

Yok valla net anne diyo ama ya eşim inanmadı oda duydu ee bu net anne diyo dedi 😂

Jou Jou migros sanal markettede prima indirimi var orayada bak istersen

• Muhteşem
Reactions: Jou
Bende premiumcare kullaniyodum bastan sonra baktm fiyatlar katlandi simdi sadece gece uyurken ya da disardayken premiumcare bagliyorum, gun icinde molfix ya da sleepy kullaniyorum evdeyken falan, aklinizda bulunsun
O şekilde gene aklımdaydı da bide ona nuye vereyim para derdindeyim 😀

Bu 4. Ay atagi ne zamandi? 4. Aya girdigimiz gibi mi basliyodu, 3bitti rota asisini olduk o zmndan beri sapitti benin cocugum ya
Yatirinca bööle kendini yay gibi geriyi agliyo agliyo, kaldirinca yok
Memeye alcm mama vericm kucagina alip yatiriyorum yine ayni, babasinda da yapiyo ama sadece bende olsa meme reddi dicem degil, bazen kendi istegiyle guzel aliyo memeyi ama genel olarak yay gibi olup agliyo kizariyo bozariyo biseyler
Gaz midir nedir nedir bu

Ah canım ah 1 aydır 2 gün huysuz 2 gün güzel geciyor

Back
X