- 2 Ağustos 2013
- 38.132
- 127.358
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #75.941
Emzik emmez verdiydim bi emiyorBeklesin bakalim napicak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emzik emmez verdiydim bi emiyorBeklesin bakalim napicak![]()
Ay pes ya bakamayacan niye doğurursun yazık çocuklaraMüge anlıyı izliyorum sabah izleyememiştim pskolojim bozuldu kadin cocuklari uyusun diye ates fitiliyle alerji ilaci kullaniyormus aksam 8 sabah 8 uyuyomus bebeler yemin ederim aklımı oynaticam nasil insan bunlar ya ağlıyorum şuan çok üzgünüm![]()
Offf valla ya inşallah inatlaşmazSenin kız ek gıdada napacak çok merak ediyorum :)
Öyle valla 1 saat uğraştım bıraktım 5 dk sonra sağı solu emmeye başladı![]()
Aynı ya emmiyor emzik dışında her şeyi emiyorBizimkide emzik dışında herseyi emiyor ağzına sokuyor battaniyeler hele çekiyor üstüne tmm altını değiştirirken zibinin altını ele geçirmiş dedim cocum emzik emsenee sen![]()
Ay pes ya bakamayacan niye doğurursun yazık çocuklara![]()
Aynı ya emmiyor emzik dışında her şeyi emiyorama arada aklına eserse alıveriyor
benimki de aynı zıbının altını emiyordu geçen
![]()
Aynen zaten otopsi raporunu okuyunca müge bi degisti kesinlikle var biseyler o dondurucudaki bebegede cok uzuldum ya uçkur pesinde kosmaktan analık yapamiyor kalitesizler boylelerine tahammülüm hiç yokBende izledim çok kötü oldum ya zaten geçen haftada derin dondurucuda bulunan masuma üzülmüştüm
Madem sevme bakma gibi duygularınız yok neden yaparsınız
O ilaç vermekle kalmamış dovuyormus yere atıyormuş kesin bisi yaptı masuma
1mrw
Aynen zaten otopsi raporunu okuyunca müge bi degisti kesinlikle var biseyler o dondurucudaki bebegede cok uzuldum ya uçkur pesinde kosmaktan analık yapamiyor kalitesizler boylelerine tahammülüm hiç yok
Yani tabii canım bakalımm daha sonrası neolurBabyturconun kaliplari sleepy gibiymis sanirim, primadan biraz daha ufak, molfix de oyle mesela, primada 2 molfix ve sleepy de 3 kullaniyyoruz baby turcoyu henuz denemedim
Ay bilmiyom neyden ama cocuk aç emmek istiyo ama basbas bagirip yay gibi geriliyo, ne zikkimsa defolsun gitsin bi an once ya
Napmak lazim emzirebimek icin, kendi isterse aliyo bazen kendi isteginde de alamiyo gibi
Ay yeter ama bitmiyolar
Evt, gobegini one cikarip kafayi arkaya itiyo bi garip hareketler, memeye alcagim zaman kucagimda yatircagm zaman yapiyo bnmki
Ariyim Bakiyim bi
Ama primanin tanesi 5lira nerdeyse, otekiler 2 lira fln, uzun vadede her turlu kâr ama premiumcare en iyisi tabi
Ay evt bizim bebikler delimidir nedir![]()
Sagoll beybimm
selam kızlar bayadır giremedim yoğunluktan iyisiniz inş kızımın eline çıngırak vermek istedigimde hep sol eliyle hareket ediyor sağ pek kullanmıyor gibi sizdede böyle bi durum varmı dikkatinizi çektimi
Ya aslında bnm de almıyo da yine de dışarı çıkarken fln takmak iyi oluyo kuzum . Diğer türlü damla da olsa geçiyo bazenBenim akmıyor artık![]()
selam kızlar bayadır giremedim yoğunluktan iyisiniz inş kızımın eline çıngırak vermek istedigimde hep sol eliyle hareket ediyor sağ pek kullanmıyor gibi sizdede böyle bi durum varmı dikkatinizi çektimi
Ya aslında bnm de almıyo da yine de dışarı çıkarken fln takmak iyi oluyo kuzum . Diğer türlü damla da olsa geçiyo bazen
Aynen canım ben de aynıyım. Biberon ve emzige tepki olarak doğmuş yavrukuşum.3 Ay kontrolde kilo az almis dedi mama ve4 dedi 1 2 denemeden sonra uyku sersemi almaya başlamıştı ama cisi iyiydi sütüm de iyiydi biberona alışır beni bırakır 3 Ay daha emsin diyerek mamayi vermedim herhalde bu saatten sonra alismaz ne bileyim![]()