Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Müge anlıyı izliyorum sabah izleyememiştim pskolojim bozuldu kadin cocuklari uyusun diye ates fitiliyle alerji ilaci kullaniyormus aksam 8 sabah 8 uyuyomus bebeler yemin ederim aklımı oynaticam nasil insan bunlar ya ağlıyorum şuan çok üzgünüm 😔
Ay pes ya bakamayacan niye doğurursun yazık çocuklara 😔

Bizimkide emzik dışında herseyi emiyor ağzına sokuyor battaniyeler hele çekiyor üstüne tmm altını değiştirirken zibinin altını ele geçirmiş dedim cocum emzik emsenee sen 😍
Aynı ya emmiyor emzik dışında her şeyi emiyor 😂😂 ama arada aklına eserse alıveriyor😂😂😂 benimki de aynı zıbının altını emiyordu geçen 😂😂

Ay pes ya bakamayacan niye doğurursun yazık çocuklara 😔

Bende izledim çok kötü oldum ya zaten geçen haftada derin dondurucuda bulunan masuma üzülmüştüm
Madem sevme bakma gibi duygularınız yok neden yaparsınız

O ilaç vermekle kalmamış dovuyormus yere atıyormuş kesin bisi yaptı masuma 😞

1mrw 1mrw

Bende izledim çok kötü oldum ya zaten geçen haftada derin dondurucuda bulunan masuma üzülmüştüm
Madem sevme bakma gibi duygularınız yok neden yaparsınız

O ilaç vermekle kalmamış dovuyormus yere atıyormuş kesin bisi yaptı masuma 😞

1mrw 1mrw
Aynen zaten otopsi raporunu okuyunca müge bi degisti kesinlikle var biseyler o dondurucudaki bebegede cok uzuldum ya uçkur pesinde kosmaktan analık yapamiyor kalitesizler boylelerine tahammülüm hiç yok

Aynen zaten otopsi raporunu okuyunca müge bi degisti kesinlikle var biseyler o dondurucudaki bebegede cok uzuldum ya uçkur pesinde kosmaktan analık yapamiyor kalitesizler boylelerine tahammülüm hiç yok

Bende suphelendim hersey ortaya çıkacak
Sen evladını marttan beri göremiyorsun Nasıl dayanırsin 6 aylik bebe bide çocuğunu tanıyamadı 😪

Sanırım bizde atak haftasındayız ne memede duruyor ne kucakta ne yatakta ne de başka bi yerde. Geceden beri ne yapacağımı şaşırdım. Maymun etti beni. Bugün gündüz de aynı durumdaydı. Bakalım gece ne halt yicez.

Benim mama sandalyesinin masası biraz rezil olmuş akraba kazıği sağolsın. Emniyet kemerleri de kayıp 😞 silikon örtü buldum ikea ile uyumlu ondan alacağım ya da tepsi değişicem kararsızım.

Bu arada o hava temizliyicinin adı ne idi unuttum. Bakayım araştırayım. Ev için öyle bişey almam lazım. Eşim sigara içiyor onun kokusunu temizler dimi. Balkon da içse de ev kokuyor sanki.

Benim bebeler alerjik. Hava da öksürtüyor. Sizce hava nemlendirici mi yoksa temizleyici mi. Kararsız kaldım.

Bşzşmde 4. Ay aşısı 12 sinde. Ben şimdiden tırsmış durumdayım. Bu hali devam ederse üstüne iğne acısı bilemiyorum ne hale gelirim

Koca kişisi işten geldi karnım aç dedi. Yemek yapam al çocuğa bak dedim. E uzanıcsm dinlenicektim dedi. O zaman ver çocupu aç kal dedim. Mecbur aldı 🤣 iki üç de taktik verdim çocuğu oyaladı yemek yaptım makina boşalttım. Bi sepet çamaşır var onları da katlarsam ohhh dicem

selam kızlar bayadır giremedim yoğunluktan iyisiniz inş kızımın eline çıngırak vermek istedigimde hep sol eliyle hareket ediyor sağ pek kullanmıyor gibi sizdede böyle bi durum varmı dikkatinizi çektimi

Babyturconun kaliplari sleepy gibiymis sanirim, primadan biraz daha ufak, molfix de oyle mesela, primada 2 molfix ve sleepy de 3 kullaniyyoruz baby turcoyu henuz denemedim

Ay bilmiyom neyden ama cocuk aç emmek istiyo ama basbas bagirip yay gibi geriliyo, ne zikkimsa defolsun gitsin bi an once ya 😫

Napmak lazim emzirebimek icin, kendi isterse aliyo bazen kendi isteginde de alamiyo gibi

Ay yeter ama bitmiyolar 😅

Evt, gobegini one cikarip kafayi arkaya itiyo bi garip hareketler, memeye alcagim zaman kucagimda yatircagm zaman yapiyo bnmki

Ariyim Bakiyim bi

Ama primanin tanesi 5lira nerdeyse, otekiler 2 lira fln, uzun vadede her turlu kâr ama premiumcare en iyisi tabi

Ay evt bizim bebikler delimidir nedir 😂
Yani tabii canım bakalımm daha sonrası neolur

selam kızlar bayadır giremedim yoğunluktan iyisiniz inş kızımın eline çıngırak vermek istedigimde hep sol eliyle hareket ediyor sağ pek kullanmıyor gibi sizdede böyle bi durum varmı dikkatinizi çektimi

Bizimki de aynı ama kitapta okudum bir süre sol sonra sağ falan kullanıyorşarmış şuan belli olmuyormuş hangi kolunu kullanacağı

Slm canim bizimkide sağ eli aktif kullanıyor ama diğer taraftan uzattığım da onada uzanıyor

3 Ay kontrolde kilo az almis dedi mama ve4 dedi 1 2 denemeden sonra uyku sersemi almaya başlamıştı ama cisi iyiydi sütüm de iyiydi biberona alışır beni bırakır 3 Ay daha emsin diyerek mamayi vermedim herhalde bu saatten sonra alismaz ne bileyim 😞
Aynen canım ben de aynıyım. Biberon ve emzige tepki olarak doğmuş yavrukuşum.

Kızlar bu arada bebek arabasının pusetini ben evde de kullanıyorum, onunla peşime gezdiriyorum genelde. Sadece 1dk yalnız bıraktık kızım yanımdaydı, kızım odaya ayak bastı "anne kosssss" vallahi ödüm patladı. Bizim oğlan ittire ittire anakucagi olan pusetten kendini aşağı düşürmüş, bir gittim odaya sadece kafası anakucaginda kalmış, kafayı da indirse kafasını fena çarpardi, son anda yakaladım. Aman dikkat edin çok hareketlendiler🤷‍♀️🤷‍♀️

Back
X