Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimki emzik almiyor alsa hemen vericem ağzına:)
Valla doğduğundam beri veriyorum ara ara. Hala tam olarak emziği tutuyor diyemem. Arada ağız mendilleriyle falan emziği destekleriyorum çok sıkıştırmadan öyle tutturuyorum yoksa sakız gibi geveliyor ağzında
Valla niye gıcırdar bi parke 🤭
Kız gıcırdasa gene iyi. Altına köpük yerine kum döşemişler sanki. Bastığım yer çatır çutur ediyor. Odadan belli yerlere basarak çıkıyprım ki ses çıkmasın uyanmasın diye 🤣

Saat kısmını yanlış hatırlamıyorsam 3 ay 10 günlükken doktora gittiğimizde 6-9 saat arası uyanmazsa uyandırıp beslemene gerek yok demişti. 6yı net hatırlıyorum kardeşimde yanımdaydı 9 saat dedi abla dedi. Normal bir durum olabilir yani. Ama benim bebe en fazla birkaç defa 6 saat uyudu. Genelde ilk yatırdığımda 3-4 saat uyuyor sonra 2-3 saate 1 kalkıyor. Ama 2 haftadır çok düzensiz daha sık kalkıyor özellikle şu 1 haftadır daha fena 🙈
Ben gece 6 saat vermiyorum daha doğrusu kendisi almıyor 6 saat sonunda istiyor mamayı 😂 şimdi 1 de vercem sabah 7 de uyanır 😂

Aynen bir ateş basıyor birden beni memeyi almayınca 🙈 Şuan çoğumuz benzer şeyi yaşadığımızdan kesin atak diye bakıyorum olaya, geçecek diyorum kendime 🙈

Bende kendimi o şekilde motive ediyorum
Atak mi bilemedim kuzum atak olunca günde 3 4 kere yapardi bu sefer sanki uyuyamdikcz yapıyor sabah uykudan uyandı tekrar dalamadi memede agladi süt gelmiyor diye telaslandim sonra kızdım kendime dedim sen bunun telaşını yaşadın ama kilo aldı bezleri iyi şu durumdan bir siyril 😰

Bugün çıkmadı ama öncesi çıktı sordular hamile misin diye evet dediydi. Hiç utanma bir gram vicdan azabı görmedim yüzünde..

Allahim ne olur böyle insanlara nasip etme cocuk diye dua ediyorum ama masum bebelere nasıl kiyarsin
Oglum heves ediyor diye kuş aldık onuntutmaya çalışırken bastırmış hemen gittik veterinere goturduk oğlum nasıl agladi anne biosi olmaz dimi diye merhametle büyüsün evlatlarımız
Savunmasız meleklerden ne istiyorsunuz o kdR öfkeliyim ki

Ben gece 6 saat vermiyorum daha doğrusu kendisi almıyor 6 saat sonunda istiyor mamayı 😂 şimdi 1 de vercem sabah 7 de uyanır 😂
Maşallah Ahsene 😁 İnşallah uyku düzelir ya uykusuzluk zor bana da 😆 Doktora emzirirken uyuttuktan sonra bazen 25 dk bekleyemiyorum demiştim. Oda bana kendine yaparsın. İnsanlar uyku düzeni oturtmak için uğraşırken senin böyle bir sorunun olmayacak demişti 🙈🙈🙈🙈

Bende kendimi o şekilde motive ediyorum
Atak mi bilemedim kuzum atak olunca günde 3 4 kere yapardi bu sefer sanki uyuyamdikcz yapıyor sabah uykudan uyandı tekrar dalamadi memede agladi süt gelmiyor diye telaslandim sonra kızdım kendime dedim sen bunun telaşını yaşadın ama kilo aldı bezleri iyi şu durumdan bir siyril 😰
Bizim stresimizden de etkileniyor bebeler.. Sakin olmak lazım ama ben olamıyorum 🙈

Allahim ne olur böyle insanlara nasip etme cocuk diye dua ediyorum ama masum bebelere nasıl kiyarsin
Oglum heves ediyor diye kuş aldık onuntutmaya çalışırken bastırmış hemen gittik veterinere goturduk oğlum nasıl agladi anne biosi olmaz dimi diye merhametle büyüsün evlatlarımız
Savunmasız meleklerden ne istiyorsunuz o kdR öfkeliyim ki
Bende senin gibi diyorum neden nasip olur böylelerine diye. Ama sonra aklıma hayattaki imtihan geliyor. Çok acı o masum bebeler için 😔

Boyle olunca insan acaba biseyi mi var diye kendini yiyo ya, ben hala uyutmaya calisiyorum suan, bi de memede uyuyodu almayinca gece uykusu da sapitti

Ay evet emmeyince bende cok geriliyorum, ac kaldi diye. bi de sut azalirsa diye, ztn mama takviyesi veriyorum bide azalirsa diye korkum var

Bunu önermiyolar ama, emzik emiyosa sabaha kadar normal degil olarak okudum

evt ole yapiyim, artirmak istiyorum da mastit falan olmaz heralde bu zamanlarda artik, sen denedin mi boyle?

Yok ben bitince sagiyim, cocugun emicegi sutu sagmiyim simdi, cok olsa onden sagmak mantikli

Benimde korkum o oluyor
Ay bende bu yüzden sagmiyorum ablam sağ sutunundiyor ya emmek istsrse süt bulamazsa diyorum oda diyor sagilmis sutu verirsinnama biberona alışırsa diyorum zTn ise başlayınca mecbur aliscak evdeyken bol bol emsin

Ani ses olursa sıçrıyor. Onun dışında sıçramıyor. Benim ki dün geceden beri emerken de ağlıyor ağlıyor diye memeden alıyorum gene ağlıyor meme istiyorum kendini gerip gerip durdu anlamadım vallahi gece çok zorlandım.

Bende alerjiğim toz falan beni çok hapşırtır burun kanallarım şişer ve tıkanırım. Benim ilk nem ölçer alayım sonra hava temizleyici. Nemlendirici cihaza karar berdim de temizliyici de çok kararsızım
Benimkide dun gece uyumadı ayağıma fln aldim memeden çektim an ağlıyor
Ve esnek değil kaskatı şekillendirip kucağıma alamıyorum çocuğu:)
Bakalim bu gece nasil olucak ama 10 buçukta beri sürekli kalkip 45 dk memede duruyor simdi tekrar memede bu gecede saat basi ayaktayız
Gaz ilaci vermeye devam ediyor musun

Bizim ki her şeyden korkar. Öksürsem hapşursam korkar bazen parkenin çıtırdamasına korkar. Bazen kendi nefes alışına bile korkuyor

Evet bizimkide ole kuzu anı seslere aşırı duyarlı oğlum diyor ki by kizda herseyi duyuyor anne :)
Ama anı ses olmasan sıçradı hani rüya görürsün de sicrarsin ya ole

Valla doğduğundam beri veriyorum ara ara. Hala tam olarak emziği tutuyor diyemem. Arada ağız mendilleriyle falan emziği destekleriyorum çok sıkıştırmadan öyle tutturuyorum yoksa sakız gibi geveliyor ağzında

Kız gıcırdasa gene iyi. Altına köpük yerine kum döşemişler sanki. Bastığım yer çatır çutur ediyor. Odadan belli yerlere basarak çıkıyprım ki ses çıkmasın uyanmasın diye 🤣

Ben ilk gün verdim ağzına bir ay emdi
Sonra çekti çekti sür gelmeyince attı
Sonra hiç almadi
Sonra ogurmeue başladı
Geçenlerde denedim ağzında oynayip durdu tekrar deneyince güldü oyun yapiyorum sandı sanırsam 🤣

Bizim stresimizden de etkileniyor bebeler.. Sakin olmak lazım ama ben olamıyorum 🙈

Bende olamıyorum elimde değip arkadaş diyor cocugu ben uyutamazdim eşim bi giderdi hemen uyurdu
Cocuklar stresi hissediyorlar
Biz daha unutmadan uyuyacak mii uyursa ya hemen uyanirsa diye düşünürken
Erkekler uyur uyumazsa takılırız pampa

Maşallah Ahsene 😁 İnşallah uyku düzelir ya uykusuzluk zor bana da 😆 Doktora emzirirken uyuttuktan sonra bazen 25 dk bekleyemiyorum demiştim. Oda bana kendine yaparsın. İnsanlar uyku düzeni oturtmak için uğraşırken senin böyle bir sorunun olmayacak demişti 🙈🙈🙈🙈
Emzirdikten sonra 25 dk mi bekle diyor. Çokmuş be 🤭

E69A0B10-7D75-4842-AADE-F7709701CC48.png

S ssummer bak kuzum tamda önüme geldi sorduğun sorunun cevabı 😁

Back
X