Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım ter at daha iyi atlatirsin. Esin baksın çocuklara bir iki saat. Sen de eğer taylot (gerçek yazılısını bilemedim su an ) varsa iç sonra yorgan döşek yat terlemeye çalış
Ates vardi dun kuzu titredim resmen bugünde hastaneye gittik sabah 2 cocuk kontrolü derken maaf oldum bide uzak sabah 8 buçukta ciktik eve geldik 12 i geçerken
Oğlan kilo vermiş ya bir sürü vitamin yazdı hala balgam dolu öksürük duzelmemis dedi
Kızında gözlerine damla yazdı geçmezse göze git dedi aferin verdi ağız burun göz damlası derken karıştı hersey kiz uyudu yattım yavrum 1 saat fln iyi geldi yemeklik istedim gelsin yemek yapcsm 2 gündür hazır yiyoruz halim yok hiç
İnşallah doyuyordur onla bana az geliyor ama belkide yeterli dediğin gibi. Şimdi 24 saat oldu dün 6 da 70 cc içmişti zorla şimdide kaşıkla verdim yine 70 cc içti. Biberon mu istemiyor anlamadım ki
Biberon istemeyen bebeler de çok belkide Biberon istemiyor dediğin gb bizimkide almıyor çok az emip birakiyor bende deneyeceğim de bir türlü deneyemedim
Ay sorma kuzu sırayla hepimize geldi
Zor duruyorum ayakta o kadar halsizim ki dün bir tık daha iyiydim ilaç alıyorum antibiyotik doktor alabilirsin dedi
Su bi gerçek genelde oğlanlar daha uslu kızlar daha yaramaz eskiden tam tersiydi bence
Neyse ama cinsiyetten ziyade ikiside erkek ya da kız biri yaramaz biri uslu oluyor
Su bi gerçek genelde oğlanlar daha uslu kızlar daha yaramaz eskiden tam tersiydi bence
Neyse ama cinsiyetten ziyade ikiside erkek ya da kız biri yaramaz biri uslu oluyor
Bilin bakalım bn bu saatte ne yapiyoruuuummm
Kocisimle film keyfiiiiii evet evet yanlış duydunuzzz ne film keyfi yaaa
200gun önce doğan minik tatlı bir boncuk var ve bu boncuk hiç uyumadı desem yeridir en sonunda aldım ayağıma sallıyorum
Geçmiş olsun kuzum. Sendin demi geçen hafta diş çıkarırken de sarımsak yutmak bebeği rahatlatır bilgisini paylaşan. O günden beri her sabah bir diş yutuyorum sarımsak