Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben oğlumu da kizimin gelişiminden takip ediyorum,haftasi haftasina ayni..nasip olursa o da 8.ayı ayakta karşilar diye düşunuyorum.seninkiyle benimkinin gelişimleri de cok benzer yani inş şubatin 2.haftasindan itibaren ayağa kalkarlar.
Yaaa bebeğimmm seninki hepten büyüdü ya zatenn bide bizimkide arabaya biniyo şaşkın şaşkın bakıyor görmemiş ya şimdi cok tatli oluyolarr yaa teyzeme de bone tarzı şapka ördürttümm gelsede taksam kafasına
Herşey çok kolay olacak kesinlikle.yatan bi bebekle ayakta durabilen arasinda cok fark var rahatlik açisindan.tabi evdeki butun cekmece dolaplara guvenlik kilidi takmayi unutmayin:))
Yaaa bebeğimmm seninki hepten büyüdü ya zatenn bide bizimkide arabaya biniyo şaşkın şaşkın bakıyor görmemiş ya şimdi cok tatli oluyolarr yaa teyzeme de bone tarzı şapka ördürttümm gelsede taksam kafasına