Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaa bi de şeker vardı dimi içinde eyvah ben 3 gündür yoğurt veriyorum akşam 7 gibi 12 1den önce uyumayan çocuğum 10:30da uyur oldu. Defalarca kalkıyoruz o ayrı ama zorlamadan daha erken uyuyor
Bnm baktığım yerlerde kuzu kemik diye belirtmemiş canım ya . Et olunca kuzu diye düşünüyorum. Bn de verdim açıkçası kendimize yaptığım Dana kemik çorbadan .
Annem de bize dana kemik suyu vermiş hep, kıymayı kuzu verirsin dedi. Hatta kv çok güzel ilikli kemik suyu yapıyor nerdeyse 20 saat kaynatıyor ona yaptıracağım jöle gibi oluyor, buz kaplarına doldurtayım diye düşünmüştüm. Gerçi ben 1 ay sonra anca veririm de bişey olmaz dana suyundan diye düşünüyorum
Canım biraz araştırdım kemik suyu verilebilir denmiş hep. Özellikle kuzu kemik diye belirtmemiş. Et olunca tabi ki kuzum ama kemik suyunda böyle keskin bi ayrım yapılmamış
Balgamlı olduğunu nasıl anladın? Ihlamuru ne kadar demleyip veriyorsun? Sarımsak zyağında eziliyor mu? Yağ sürünce çoraptan çıkmıyor mu? Çok soru sordum kuzum kusura bakma
tuttum senin dr bak iste bu çok da kasmaya gerek yok . Bizim dr umuz da geçen ay kontrolde yemek istediği sürece yasaklılar dışında ver dedi. Ya bi de ilkinde bn çok inceledim didikledim elime hiç bişe geçmedi bunda rahat takılıom walla ne yalan söyleyim
Yaa bi de şeker vardı dimi içinde eyvah ben 3 gündür yoğurt veriyorum akşam 7 gibi 12 1den önce uyumayan çocuğum 10:30da uyur oldu. Defalarca kalkıyoruz o ayrı ama zorlamadan daha erken uyuyor
İçinden gelenin senin sütün olduğunu anlaşa da emmiyo mu kuzum .
Sen bak beni dinle biberona değil kaşık biberona koy . Bn suyunu fln su an hep onunla iciriom
Kuzum tanışalım ben pimpirikli tabi ki de kullanmayacağım gıda analiziyle uğraşıyorum o yüzden daha da pimpirikliyim
Bende şaşırdım açık süte okey demesine temiz güvenilir dedi. Nerden bileceğiz bu devirde temiz
Doktor dedi ki ekmek verebilirsin tam tahıllı.. Dedim hazır olandan oluyor mu? Hayır hiçbir şeyi hazır alma kendin yap Çok fenayım bacım ek gıda üstüme üstüme gelmeye başladı
Doktor dedi ki ekmek verebilirsin tam tahıllı.. Dedim hazır olandan oluyor mu? Hayır hiçbir şeyi hazır alma kendin yap Çok fenayım bacım ek gıda üstüme üstüme gelmeye başladı
Valla zor canım cidden zor ne yapacağını şaşırıyorsun bak uyudu şimdi kara kara yarına ne vereceğim diyorum. Bende herşeyi kendim yapmaya çalışıyorum eşim heveslenmiş almış dedim yedireyim bari. Ne kadar geç verirsek hazır gıdaları o kadar iyi ama arada vermenin sakıncası yok bence :) geçen mesela açma almıştım içini yoğurda doğradım Bi güzel yedi çocuk :)