Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Biz karma aşıların içinde yaptırmadık mı tetanoz ve difteriyi? Benm bildiğim karma aşı ve tekli aşılar farklı oluyor. Yani toplatılmakta tekil aşı anladığım ancak biz karma yaptırdık bebislere.
Biz karma aşıların içinde yaptırmadık mı tetanoz ve difteriyi? Benm bildiğim karma aşı ve tekli aşılar farklı oluyor. Yani toplatılmakta tekil aşı anladığım ancak biz karma yaptırdık bebislere.
TMam kuşum
Yok kiz o kadar maç yaptık banamiisn demedi abisi kaleci oldu bizim kizida hoppidik vurdurdum bi kıkırdak görmen lazım
10 da goturduk aha mememde 15 dk dır fln
Babasının ayağında dyi 20 dk totalde bağımsız bir yatması şuana kadar olmadı ehehehehhe
Bebeişim covid oldu geçen hafta cnm yaababasından geçmiş. Karantinamız dün bitti. Bana geçmedi ilginç bir şekilde. Allahtan çok ağır değildi iki gün ateş oldu halsizlik ve burun akıntısı sonra topladı buraya çok bakamadım. Birde ek gıda serüveni var tabiiii Yemeyince canım sıkılıyor. Ne yapsam derdi hiç bitmiyor zormuş gerçekten
Bebeişim covid oldu geçen hafta cnm yaababasından geçmiş. Karantinamız dün bitti. Bana geçmedi ilginç bir şekilde. Allahtan çok ağır değildi iki gün ateş oldu halsizlik ve burun akıntısı sonra topladı buraya çok bakamadım. Birde ek gıda serüveni var tabiiii Yemeyince canım sıkılıyor. Ne yapsam derdi hiç bitmiyor zormuş gerçekten