Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Güzel annelerim 2022 bize güzel geldi bebişlerimize kavuştuk. Bundan sonraki yıllarda eksilmeden çoğalarak sağlıkla mutlulukla geçsin. İyi yıllar herkese
Ben de bugünüme ve kucağımdaki mucizeme şükrederek çok güzel bir yılı uğurluyorum
Herkese çok güzel, mutlu, huzurlu, sağlıklı, dertsiz, sıkıntısız, bol kahkahalı sevdiceklerinizle birlikte muhteşem bir sene diliyorum
Kizlar siz zibinlari uzun kollu giydiriyor musunuz cok soğuklarda oglanda kullanıyordum diye hatırlıyorum ne diyorsunuz @Boncuk000sweetgirlcandyJouDreamgirls
ve diğer kizceler:)
Ya ben giydirmek istiyorum da annem bunalır diye giydirmiyor. Kısa zıbın uzun kol, uzun kol kısa üst mantığı yaptırtıyor. Ama çok daha soğuklar gelince illaki giyicek üstüste..
Ya ben giydirmek istiyorum da annem bunalır diye giydirmiyor. Kısa zıbın uzun kol, uzun kol kısa üst mantığı yaptırtıyor. Ama çok daha soğuklar gelince illaki giyicek üstüste..
Güzel annelerim 2022 bize güzel geldi bebişlerimize kavuştuk. Bundan sonraki yıllarda eksilmeden çoğalarak sağlıkla mutlulukla geçsin. İyi yıllar herkese
Kızlar salı günü belisi doktora götürdüm kızımın göbek fıtığı varmış. Dıştan belli değil ama ileride ameliyat gerekebilirmiş birde sürekli kabız ne yedirsem fayda etmiyor kabızlığa
Yoğurdu ocağa koy içine iki damla limon ya da bir çimdik tuz at pütür pütür oluyormuş o yeşil suyu çıkıyormuş açığa sonra süzgeçten mi ne geçiriliyormuş
Yoğurdu ocağa koy içine iki damla limon ya da bir çimdik tuz at pütür pütür oluyormuş o yeşil suyu çıkıyormuş açığa sonra süzgeçten mi ne geçiriliyormuş