- 2 Ağustos 2013
- 38.852
- 131.969
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #99.621
Zeytinyağı ve karanfil yapıyordun sanki o işe yaramıyor mu
M -Murphy bacım Almirada annesini tırmalıyor çizikler oluyor o da mustela sürüyor
Ortak paydada buluşun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zeytinyağı ve karanfil yapıyordun sanki o işe yaramıyor mu
Hee diş kaşımasını diyosun benimkide öyle ediyodu halende eder ama kendiliğinden geçiyorZeytinyağı ve karanfil yapıyordun sanki o işe yaramıyor mu
Ahh sevmezler mi kuzum ya. Bnm büyüğü de ananesine bayiliği yakın olsa hep ister gitmek ama tabi başka şehirde . Gideceğimiz zaman bile saati günü sayar . Babaannemiz burda ama ona değil gidip kalmak oturmaya bile gitmek istemiyo![]()
Selamlar , balgam kelimesiyle buldum postunuzu. Geçmiş olsun. Acaba nasıl baş ettiniz balgamla?Bizde de şeffaf sümük var ama tıkanıklıkta belli balgam var. Çünkü 1 hafta önce bende başladı balgamım var kesin bebekte de var. Çünkü biraz önce baya öksürük vardı. Nebulizatör ile serum verdim. Baya tıkandı gibi sonra ağzından balgam geldi yuttu. Bebekler balgamı nasıl atıyor acaba bilgisi olan var mı?
Oturur pozisyonda mı sıktın şırıngayı? Bizim bebeler biraz büyüdü ya pozisyon değişmesi gerekiyor sanırım. Diğer burnundan çıktı mı?
Ooo sen paça vs veriyorsun ben yemeği zor yediriyorum yemek istemiyorSu da zor içiyor.. iyi olsun bebecikler çok zor. Bende öyle bir şey yiyip içemiyorum insanların hayatları mahvoldu. İmkansızlıktan destek sağlanamamasından çaresizce vefat ediyorlar
ateş düştü resmen her yere..
Kızlar bu kolumun hali belistoş sürekli koluma saldırıyor. Şu parmağa takılan fırçalı şey var ya onu takıp kaşıyorum ama bir süre sakinleşiyor. Başka öneriniz var mı
Eki Görüntüle 3208628
ayy benimkide ucunuda sıkıyorBenimde gögüs üstümü ciziyo mahvediyorr![]()
Evett evettt mahvetti beni yaa herherik cizikk tırnaklar kesiyo gene aynı bu ikizler bebeleri cidden boylemi yavayy benimkide ucunuda sıkıyor
tırnak izi komple![]()
İyi günler komşum 2 yaşındaki bebeğine bakıcı arıyor benden bakmamı istedi fiyat araştırmasını sen yap dedi benim evime getirecek siz ne kadar veriyorsunuz bilgi verebilir misiniz mümkünseYa bakıcı sürekli gel her gün 1 2 saat olsasa dedim 2 gündür teli aradım en son msj atmış oğlu güya annem anneannemi doktora goturudu diye bende geçmiş olsun beni arasın olur mu dedim dün sonuç bugün aramadı sinur oldum stres oldum midem ağrıyor
Annem ve başka kim olursa uyumuyor ayakta babasinda ağlayarak uyuyor bendede memede uyuyo çok zor![]()
Valla öyle kuzum en sonunda faka bastim. Yalniz bu defa cok perişan oldum ya öğürtü baş dönmesi el ayak titremesi 2 gündür sadece meyve suyu iciyorum bide ayran heralde gecen hamilelikde 30 kilo almistim bunda vercemSelamlar, gozlerime inanamiyorum1mrw bebek mi geliyooor
hayirli olsun haziran analarinin ikinci tur etabi baslamistir yok mu arttiran
![]()
Ay kuzum ya bende oyleydim hatta benimki meme ucumu isiriyordu en cok mahvoluyordum sonra internetten arastirdim tepki vermeyin asla yaziyordu oyuna ceviriyorlarmis bende canim acisada valla dislerimi sıka sıka asla bakmadim yuzune simdi arada yapio oda eskisi gibi acitmadan hungur hungur agladigimi biliyorum ya cok kotu oluyordum sukur unutuyor git gideKızlar bu kolumun hali belistoş sürekli koluma saldırıyor. Şu parmağa takılan fırçalı şey var ya onu takıp kaşıyorum ama bir süre sakinleşiyor. Başka öneriniz var mı
Eki Görüntüle 3208628
Hangi sehirde yasadiginiz kac saat bakicaginizda onemli fiyat konusunda benim kayinvalidem 3000 liraya 12 saat bakiyor 3 yasindaki cocuga denizlide yasiyoruz bedava yani ama arkadasim izmirde 1.5 yasinda kizi icin 5000 lira veriyor 8 saateİyi günler komşum 2 yaşındaki bebeğine bakıcı arıyor benden bakmamı istedi fiyat araştırmasını sen yap dedi benim evime getirecek siz ne kadar veriyorsunuz bilgi verebilir misiniz mümkünse
Hayirlisiyla gelsin insallahValla öyle kuzum en sonunda faka bastim. Yalniz bu defa cok perişan oldum ya öğürtü baş dönmesi el ayak titremesi 2 gündür sadece meyve suyu iciyorum bide ayran heralde gecen hamilelikde 30 kilo almistim bunda vercemçok korkuyordum ama rabbim gönül ferahligi veriyor ya simdiden telas heyecan tavan bende
![]()
Amin canimHayirlisiyla gelsin insallahhatirliyorum da hamilelikte ilk 5ay mideden fena cekmistim bende, en son yok kesin ben ölüyorum falan diye gastroenterolojiye gitmistim
Allah guc kuvvet kolayliklar versin ikisine de gül gibi bakarsin
Nasılsın bugün aklıma geldin sabah seni etiketleyecektim bendeSelamlar, gozlerime inanamiyorum1mrw bebek mi geliyooor
hayirli olsun haziran analarinin ikinci tur etabi baslamistir yok mu arttiran
![]()
5-6 günde kabız şekilde mi yapıyorKızlar ek gıdaya geçeli bebeğim düzenli kaka yapmaz oldu 5 6 günü bulduğu oldu kayısı falan da veriyorum ama var mı çaresi fitil falan kullanmak istemiyorum
İlkinde kabız değildi normal yaptı bugünse ilk başta az bişey kabızdı öyle çok değil ama sertti yani birazcık5-6 günde kabız şekilde mi yapıyor