- 2 Ağustos 2013
- 38.853
- 131.980
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #99.641
Hani zorlanmıyor kabız değilse bence normalİlkinde kabız değildi normal yaptı bugünse ilk başta az bişey kabızdı öyle çok değil ama sertti yani birazcık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hani zorlanmıyor kabız değilse bence normalİlkinde kabız değildi normal yaptı bugünse ilk başta az bişey kabızdı öyle çok değil ama sertti yani birazcık
Hangi sehirde yasadiginiz kac saat bakicaginizda onemli fiyat konusunda benim kayinvalidem 3000 liraya 12 saat bakiyor 3 yasindaki cocuga denizlide yasiyoruz bedava yani ama arkadasim izmirde 1.5 yasinda kizi icin 5000 lira veriyor 8 bur
bursa da yaşıyorum 2 yaşında 6 saat (6gün)Hangi sehirde yasadiginiz kac saat bakicaginizda onemli fiyat konusunda benim kayinvalidem 3000 liraya 12 saat bakiyor 3 yasindaki cocuga denizlide yasiyoruz bedava yani ama arkadasim izmirde 1.5 yasinda kizi icin 5000 lira veriyor 8 saate
Nasıl yani 9ay da gitmicen mi canım aşı varmış bi de tahlil fln olmuyo mukuzum götürdüm ben menejiti yaptırmak için fakat 3 hafta boyunca gittim geldim en son oldu
aa bana 2 ay sonra görüşürüz dedi 2.doz menenjit yapacak
Ayy Denizli deyince hemen atladım. Çok seviyorum Denizli yı 4yil orda okudum Paü eğitim fakültesiHangi sehirde yasadiginiz kac saat bakicaginizda onemli fiyat konusunda benim kayinvalidem 3000 liraya 12 saat bakiyor 3 yasindaki cocuga denizlide yasiyoruz bedava yani ama arkadasim izmirde 1.5 yasinda kizi icin 5000 lira veriyor 8 saate
Maşallah canım ya ne güzel. Sabır işi tabi sende seviyorsan sabrını veriyo tabi Allah .O zaman BLW yemeyi sevmiyor demek ki minnoş hanım. Ben 4 aylıkken başladım eline elma fln verdim ondan mı alıştı bilmem ama çok seviyor eline ne versem ağzına götürüp yemeye çalışıyor. Sen yine de pes etme,sevdiği şeyleri ver alışır belki
Yani aslında küçüklüğümden beri bebekleri,çocukları çok severim. Kalabalık bir ortamda çocuklarla hep ben ilgilenirdim bekarkende. Hayalimi yaşıyorum diyebilirim. Mutlu kalabalık çocuklu bir aile
Dördüncü çok ani oldu,30 yaşımda düşünüyordum böyle kısmet oldu,çok şükür rabbime
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Evett evettt mahvetti beni yaa herherik cizikk tırnaklar kesiyo gene aynı bu ikizler bebeleri cidden boylemi yav
Kuzu kendi doktorumuz 9.ayda gelme dedi ama sağlık ocağı ayrı çağırır kızlarda aşı için yaptırmayacağız diyorlar kararsız kaldım zaten ilerleyen aylarda tekrar vurdurulacakmisNasıl yani 9ay da gitmicen mi canım aşı varmış bi de tahlil fln olmuyo mu
bursa da yaşıyorum 2 yaşında 6 saat (6gün)
İyi günler komşum 2 yaşındaki bebeğine bakıcı arıyor benden bakmamı istedi fiyat araştırmasını sen yap dedi benim evime getirecek siz ne kadar veriyorsunuz bilgi verebilir misiniz mümkünse
Valla öyle kuzum en sonunda faka bastim. Yalniz bu defa cok perişan oldum ya öğürtü baş dönmesi el ayak titremesi 2 gündür sadece meyve suyu iciyorum bide ayran heralde gecen hamilelikde 30 kilo almistim bunda vercemçok korkuyordum ama rabbim gönül ferahligi veriyor ya simdiden telas heyecan tavan bende
![]()
Hangi sehirde yasadiginiz kac saat bakicaginizda onemli fiyat konusunda benim kayinvalidem 3000 liraya 12 saat bakiyor 3 yasindaki cocuga denizlide yasiyoruz bedava yani ama arkadasim izmirde 1.5 yasinda kizi icin 5000 lira veriyor 8 saate
Ay demek emzirsem neler yapacak bana :)ay dişleri çıkıncada sorun kuzu
güneşde elleriyle göğsümü göğüs ucumu mıncıklıyor acıyıncada gülüyor pisssssssssssss![]()
Ay kuzum ya bende oyleydim hatta benimki meme ucumu isiriyordu en cok mahvoluyordum sonra internetten arastirdim tepki vermeyin asla yaziyordu oyuna ceviriyorlarmis bende canim acisada valla dislerimi sıka sıka asla bakmadim yuzune simdi arada yapio oda eskisi gibi acitmadan hungur hungur agladigimi biliyorum ya cok kotu oluyordum sukur unutuyor git gide
Yaaaa maşallah kuzuma beniiiimKızlaaaarr belis artık destekli yürüyor ellerinden tutuyorum kendisi yürüyor yaaa![]()
Ayy sorma hasta olduk hepberaber, sana derken bizimkine de doktor zaditen verdi, essek gibi de kullaniyorum mecburenNasılsın bugün aklıma geldin sabah seni etiketleyecektim bende![]()
Bende nefret ediyorum inankiAyy Denizli deyince hemen atladım. Çok seviyorum Denizli yı 4yil orda okudum Paü eğitim fakültesi![]()
Bebe napıyo karnındakiii mercimmeeekkkkBende nefret ediyorum inankipaü bana yakin sayilir belki bilirsin kervansaray tarafindayiz bizde
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kac aylik oldu daha 2 ayvar 1 yasina girmeyeKızlaaaarr belis artık destekli yürüyor ellerinden tutuyorum kendisi yürüyor yaaa![]()