Size de cok gecmisolsun bi an once iyilessin insallah bebikler, yok istah fln acmadi uykusuzluk diyo yan etkisinde ama uyku halini arttirdi, sapsik sapsik bakiyo arada uykusu bastiriyo, ayni ana bizim de diş geldi üst ön ikinci dişi de patlatti o yuzden neyi neden yaptigini hic anlamiyorum bu ara, onun disinda ikizler bebesi ztn sinirliydi ekstra zaditenden sinirlendi mi onu anlayamadim

hastalik huysuzluk yapmistir ama ztn mutlaka, ztn sumuk sumuk sumuk burnunu acmaya calisirken cok snrleniyo, söyleniyo kendi dilinde, bence kufur ediyo
Benimki de icmiyodu ben ilac siringasiyla yattigi yerde veriyorum, gargara yapr gibi sesler cikariyo oyun yapti oyle iciyo ama bogulucak diye aklim cikiyo kac sefer genzine kacti oksur oksur acildi sonra, siringayla ver ama tam yatar pozisyonda verme istersen, otururken verince agzindan akiyo hepsi diye ben yatarken veriyorum sen geriye yaslanik sekilde vermeyi dene, eline bi oyuncak al yukarilara kaldir ona bakarken yutuveriyo, renkli isikli ledler var onlara cok bakiyolar