- 2 Ağustos 2013
- 38.853
- 131.980
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #99.681
Bu model miAy benimkide içmiyor kaşık biberonla icirdim
Bide abisinden kalma aventin bu yeni bebeler için suluğunu kullandım ondada bi kaç oex genzine kacirdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu model miAy benimkide içmiyor kaşık biberonla icirdim
Bide abisinden kalma aventin bu yeni bebeler için suluğunu kullandım ondada bi kaç oex genzine kacirdi
Bende nefret ediyorum inankipaü bana yakin sayilir belki bilirsin kervansaray tarafindayiz bizde
Ya biz kontrole götüremedik bu ay kuzum o yüzden soruyorum yanı .Kuzu kendi doktorumuz 9.ayda gelme dedi ama sağlık ocağı ayrı çağırır kızlarda aşı için yaptırmayacağız diyorlar kararsız kaldım zaten ilerleyen aylarda tekrar vurdurulacakmis
Sagol valla aynen öyle oluyoGeçmiş olsun canim bebeler.hasts.olunca enerjim bitiyor
Oğluşlarimizda çok tatluşşş yerim hepsini rabbim saglik versin insallah valla biri olunca onsan digerine yoneliyorAy evet cicili cicili bende alıyorum
Yeterki sağlıklı olsunlar canim.orasi öyle ama simdi oğlum varken bi kiz bebede içimden geçirmiyor değildim hani
Erkeklerde başka yaaaaa
Arkadaşlar kizlar.daha cilveli.kiz cocuk başka diyorlar bende hayır benim oğlumda başka diyorum.heheheh
Ayni ayni .. kasik biberonu elimden alip laminatlara vyruyorAy benimkide içmiyor kaşık biberonla icirdim
Canim ben denizliye 2 yil oluyor tasinali hic cevrem yok komsum bile yok akrabalarim yok yapayalnizim. Aydinda büyüdügüm icin burasi bana fazla kalabalik ve boş geliyor denizi yok yesilligi yok yazin ayri kışın ayrı sorun oluyor hersey alisamadim ve alisamiycakmisim gibi geliyirAhh şakasın yaa niye nefret ediyorsun ki.
O zaman götür kuzum 8 Ay gittik bizYa biz kontrole götüremedik bu ay kuzum o yüzden soruyorum yanı .
Ahsende aynı otururken hele mutlaka öksürüyor. Yatırıp veriyorum onda da nefes alması için çekiyorum kendi beceremiyor su içmeyiYe evet kuzu arada oksuruyor
Kızımda benim de mide bulantısı çok uzun sürdü. Ondan sonraki hamileligimde de öyle olunca kesin kız diyerek geçirdim. Sonuç 9 aylık bir oğlan anasıyımCano oğlumda sadece sabahları bir bulantı olurdu
Kızımda surekli mide bulantısı ve yanma yaşadım
Aha bir kiz geliyuuuuuu
He vallahaa tam tahmin ettiğim gibii10 aylık oldu teysesiiiiyavaş yavaş başladı işte
![]()
Eevtt nedense öyle kadınlar dan daha iyi adamlar amaa iste bende utanırdım ilkbaşta sonra alıştım iyi ki dedim ilk muayenelerde kadına gittim hiç sevmedim vardır illaki iyi bi kadın drEvet cok sukur bide iyi bir doktor bulursam gel keyfim gel.. esim erkek doktora karsi malesef ( geri kafali biraz ) cok zorlaniyorum ne hikmetse erkek doktorlar kadin dogum alaninda cok daha iyilerherseyin iyi oldugunu duyana kadar hep bi stres yasiyorum ben
![]()
Belli olmuyor diyorsun yaniKızımda benim de mide bulantısı çok uzun sürdü. Ondan sonraki hamileligimde de öyle olunca kesin kız diyerek geçirdim. Sonuç 9 aylık bir oğlan anasıyım![]()
Bende bilmiyorum yapan çok hangi programla ediyolar bilmiyorum banada doğru çıkmıştıKiz o nasil oluo ben bilmiorm kiama 2 arkadasim hamile iksiide kiz
![]()
Buldum kuzum ozel bir klinik hic bir hastaneye bagli degilmis baska forumlarda ve cevredeki tanidiklarimizin onerisiyle ona karar verdim randevu alicam bugün bakalim insallah hayirli olur benim icin .. bide size sey sorcam ya simdi 5. Haftanin icindeyim hesaplarima gore birazdaha beklemelimiyim yoksa bu hafta gideyimmi once 4. Haftada gittim beta az yukseldi diye beni alttan kontrole yonlendirmislerdi ayni seyi yasamak istemiyorum cunku.Eevtt nedense öyle kadınlar dan daha iyi adamlar amaa iste bende utanırdım ilkbaşta sonra alıştım iyi ki dedim ilk muayenelerde kadına gittim hiç sevmedim vardır illaki iyi bi kadın dr
Bakayim bi internetten kuzuBende bilmiyorum yapan çok hangi programla ediyolar bilmiyorum banada doğru çıkmıştı
Istersen beklee kanama vs birşey yoksaBuldum kuzum ozel bir klinik hic bir hastaneye bagli degilmis baska forumlarda ve cevredeki tanidiklarimizin onerisiyle ona karar verdim randevu alicam bugün bakalim insallah hayirli olur benim icin .. bide size sey sorcam ya simdi 5. Haftanin icindeyim hesaplarima gore birazdaha beklemelimiyim yoksa bu hafta gideyimmi once 4. Haftada gittim beta az yukseldi diye beni alttan kontrole yonlendirmislerdi ayni seyi yasamak istemiyorum cunku.