- 25 Ekim 2021
- 3.706
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.972
- 83
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #99.701
Çok şükür bi sorun yok simdilik bekliyim ya bosu bosuna git gel olmasin oğlanla zor olcak zatenIstersen beklee kanama vs birşey yoksa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür bi sorun yok simdilik bekliyim ya bosu bosuna git gel olmasin oğlanla zor olcak zatenIstersen beklee kanama vs birşey yoksa
Aynen aynenn beklee kalp atisinda gel dicek zaten en iyisi oyle gitmekÇok şükür bi sorun yok simdilik bekliyim ya bosu bosuna git gel olmasin oğlanla zor olcak zaten
Oğluşlarimizda çok tatluşşş yerim hepsini rabbim saglik versin insallah valla biri olunca onsan digerine yoneliyor![]()
Ay kuzu bende öyle kendim çıkartıyorum ağzından ayarlayamiyor kiAhsende aynı otururken hele mutlaka öksürüyor. Yatırıp veriyorum onda da nefes alması için çekiyorum kendi beceremiyor su içmeyi![]()
Kızımda benim de mide bulantısı çok uzun sürdü. Ondan sonraki hamileligimde de öyle olunca kesin kız diyerek geçirdim. Sonuç 9 aylık bir oğlan anasıyım![]()
Emzirme konusunda kendi cocuk doktoruma sordum emzir hic bir sıkıntı olmaz dedi bide doktorlar sitesinde kutay biberoglu diye bir kadin dogumcu var sanirim ankarada gorev yapiyor ona danistim bilgisene guveniyorum oda emzirilebilir ama erken olmus dediicim bi rahatladi vallahi
Çok şükür bi sorun yok simdilik bekliyim ya bosu bosuna git gel olmasin oğlanla zor olcak zaten
Betana baktın mı 3 binlerde karından kese görünüyor ben aşağı yukarı kendim hesaplayıp öyle gitmiştim kese içinBuldum kuzum ozel bir klinik hic bir hastaneye bagli degilmis baska forumlarda ve cevredeki tanidiklarimizin onerisiyle ona karar verdim randevu alicam bugün bakalim insallah hayirli olur benim icin .. bide size sey sorcam ya simdi 5. Haftanin icindeyim hesaplarima gore birazdaha beklemelimiyim yoksa bu hafta gideyimmi once 4. Haftada gittim beta az yukseldi diye beni alttan kontrole yonlendirmislerdi ayni seyi yasamak istemiyorum cunku.
Mamayı nasıl içiyorsun diyorum demek ki yoğunluğundan ayarlayamıyorAy kuzu bende öyle kendim çıkartıyorum ağzından ayarlayamiyor ki![]()
Canim ben denizliye 2 yil oluyor tasinali hic cevrem yok komsum bile yok akrabalarim yok yapayalnizim. Aydinda büyüdügüm icin burasi bana fazla kalabalik ve boş geliyor denizi yok yesilligi yok yazin ayri kışın ayrı sorun oluyor hersey alisamadim ve alisamiycakmisim gibi
Alışırsın ins canım ya. Muhtemelen orda yalnız olduğun icin öyle hissediyorsun. Arkadaşın vs olsa aslında güzeldir Denizli gezmek için fln. Merkeze de uzaksın biraz sanırım o yüzdenCanim ben denizliye 2 yil oluyor tasinali hic cevrem yok komsum bile yok akrabalarim yok yapayalnizim. Aydinda büyüdügüm icin burasi bana fazla kalabalik ve boş geliyor denizi yok yesilligi yok yazin ayri kışın ayrı sorun oluyor hersey alisamadim ve alisamiycakmisim gibi geliyir
Goturcem ins kuzum bakalımO zaman götür kuzum 8 Ay gittik biz
Bende de üç oğlan var,gel canım sende beraber delirelimBelli olmuyor diyorsun yaniayy bir oglan daha olursa 3 erkekle zor benim is
![]()
Kız dogurana kadar midem yanıyordu ama erkek dogurduuumAbowwww her bebek farklı oluyor demekki
Ama genelde mide yanması kızlarda oluyor bence gelişmeleri alicaz1mrw
Dimi yaaa ne güzeldi deprem girdi hersey durdu artik duzelmemiz lazım canoYemekleri paylasmiyosunuz artik beler yaptiniz bakim bebelere
Benimde midem yanıyordu hep saçlı olacak dediler keltoş kız çıktıKız dogurana kadar midem yanıyordu ama erkek dogurduuum
Valla benim kız yemiyor yaa 2 gündür. Kabız bide dünden yulafla kuru kayısı yapmıştım onu verdim öğlen ama yok yemedi. Şimdi düşünüyorum çorba mı yapsam başka bir şey mi diyeYemekleri paylasmiyosunuz artik beler yaptiniz bakim bebelere
Batıl inançlarrr ne günlerdii yaaa tutturdunuz öyle oluyo böyle oluyoBenimde midem yanıyordu hep saçlı olacak dediler keltoş kız çıktı![]()
IRmik yaptırıyo kaka kıza ne zaman irmikli birsey etsem anında veriyoValla benim kız yemiyor yaa 2 gündür. Kabız bide dünden yulafla kuru kayısı yapmıştım onu verdim öğlen ama yok yemedi. Şimdi düşünüyorum çorba mı yapsam başka bir şey mi diye