• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Kuzum kıymaya köftelik pirinç, maydanoz, soğan, sarımsak koyup minik minik köfteler yaptım. Sonra suya biraz atıp pişirdim yumurta sarısı, un yoğurt ekleyip biraz daha pişirdim servis ederken zeytinyağı ve nane koyup verdim beybi.
Benimde midem yanıyordu hep saçlı olacak dediler keltoş kız çıktı 😂😂😂

Benim midede yanma olmadı baya saçlıydı mesela :))

Kuzum kıymaya köftelik pirinç, maydanoz, soğan, sarımsak koyup minik minik köfteler yaptım. Sonra suya biraz atıp pişirdim yumurta sarısı, un yoğurt ekleyip biraz daha pişirdim servis ederken zeytinyağı ve nane koyup verdim beybi.

Benim midede yanma olmadı baya saçlıydı mesela :))
Unla bulamadınmı hiç kofteyi

Alışırsın ins canım ya. Muhtemelen orda yalnız olduğun icin öyle hissediyorsun. Arkadaşın vs olsa aslında güzeldir Denizli gezmek için fln. Merkeze de uzaksın biraz sanırım o yüzden
Evet çok uzagim malesef belki yakin olsam bukadar eve tıkılmazdim insallah alisirim cocuklarin okul zamani insan iliskilerim kuvvetlenir anca 😇

Canim cocuklarin aralari kaç yaş ? Emzirme donemine denk geldinmi hiç
Son bebeğime hamile kaldığımda kızımı emziriyordum. 1,5 yaşındaydı. Emzirmeye devam etmek istedim ama 2 ay sonra bıraktırdim maalesef. Geceleri çok emiyordu,covitte geçirince çok halsiz düştüm. Bir de emzirirken kasıklarım çok ağrıyordu. Korktum sıkıntı olur diye. Bi sıkıntın yoksa,emzirebildigin kadar emzir derim. Ama doğuma yakın ben olsam bıraktırırım. Bir bebeği bile emzirmek kolay değilken ikisi zorlar ve sütte yetmeyebilir. Tamdem emzirmede her göğüsü bir bebeğe tahsis ediyorsun. Bir göğüste doyurmayabilir

Back
X