• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Dimi yaaa ne güzeldi deprem girdi hersey durdu artik duzelmemiz lazım cano

Ben şuan kızıma öğlen pek yemek etmiyorum yetişemiyorum ama dün fazla etmiştim yarisını kavanoza koymuştum uyanınca vercem

Irmikli yulaflı elma yaptım çok seviyo

Elmayı hasladım suyunda irmik ve yulaf koydum pismesini bekledim blendirden geçirdim puding gibi oldu akşamada sulu köfte M -Murphy gelmedi bitürlü tarif verseeeeeeeeeğğğğ😡😡😡😡😡

Eki Görüntüle 3209359
Oh afiyetolsun, bende oglenleri cogu zaman bisey yapmiyorum, ya sabahki mamasini bol tutup oglen de yediriyorum ya da bi onceki gunden aksam corbasini bol tutup ondan yediriyorum, oyle bas edebildim yoksa 3 ogun yetistiremedm 😅
Bu sabah da elmali ayvali yulaf ve zeytinli omlet yaptim verdim, cok sevdi zeytini sipa, tuzlu ya lezzetli geldi heralde, sabaha kadar suda tuttum ama yine tuz tadi vardi
Benimde midem yanıyordu hep saçlı olacak dediler keltoş kız çıktı 😂😂😂
Bnmde mide problemim cok oldu da oyle iki gram sacla dogdu onlar da dokuldu, sonra ciktilar ama hala azcik bi saci var, ne zaman uzucak ne zaman toka takiciz ya 😍
Valla benim kız yemiyor yaa 2 gündür. Kabız bide dünden yulafla kuru kayısı yapmıştım onu verdim öğlen ama yok yemedi. Şimdi düşünüyorum çorba mı yapsam başka bir şey mi diye
Benimki de seninki gibi kabiz olmaya cok yatkin, bi kere verince ise yaramiyo bikac gun surekli balkabakli ya da yesil kabakli ya da pirasali corbalar yapiyorum, kahvalti da kayisi hurma avokado fln kullaniyorum sirayla, muz iki dilimcik bile versem hemen kabiz oluyo
Bide blendr yapiyomsn mamalari?

Oh afiyetolsun, bende oglenleri cogu zaman bisey yapmiyorum, ya sabahki mamasini bol tutup oglen de yediriyorum ya da bi onceki gunden aksam corbasini bol tutup ondan yediriyorum, oyle bas edebildim yoksa 3 ogun yetistiremedm 😅
Bu sabah da elmali ayvali yulaf ve zeytinli omlet yaptim verdim, cok sevdi zeytini sipa, tuzlu ya lezzetli geldi heralde, sabaha kadar suda tuttum ama yine tuz tadi vardi

Bnmde mide problemim cok oldu da oyle iki gram sacla dogdu onlar da dokuldu, sonra ciktilar ama hala azcik bi saci var, ne zaman uzucak ne zaman toka takiciz ya 😍

Benimki de seninki gibi kabiz olmaya cok yatkin, bi kere verince ise yaramiyo bikac gun surekli balkabakli ya da yesil kabakli ya da pirasali corbalar yapiyorum, kahvalti da kayisi hurma avokado fln kullaniyorum sirayla, muz iki dilimcik bile versem hemen kabiz oluyo
Kıx aynen bende öyle akşamki cok kalırsa ertesi öğlen veriyorum heheheh😀😀

Zeytin sevilmezmiii yaaaaa ama kaynım hiç sevmiyor zeytini ben şok

Kıx aynen bende öyle akşamki cok kalırsa ertesi öğlen veriyorum heheheh😀😀

Zeytin sevilmezmiii yaaaaa ama kaynım hiç sevmiyor zeytini ben şok
Valla kucukken ben de sevmezdim, aci gelirdi, bazi zeytin acimsi oluyo ya, dogal olani bulursak efsane

• Komik
Reactions: Jou

Ben şampuan aldım ecowell o uzatıyor 😂

Blender yapmıyorum ben çatalla eziyorum. Valla bu dana da mama içmeyince kabız oluyor anlamadım

Ben şampuan aldım ecowell o uzatıyor 😂

Blender yapmıyorum ben çatalla eziyorum. Valla bu dana da mama içmeyince kabız oluyor anlamadım
Benimkide hep kabız ya 3 4 gune bir yapiyor oda azicik ve sert birazdaha boyle devam ederse doktora goturmeyi dusunuyorum suyu az ictigi icin boyledir diye pek ustune dusmemistim ama icim rahat degil

Yemeği kimse paylaşmamış 😳😒

Ben paylaşayım bariii ......

SULU KÖFTE

köfte
Soğan rendelenmiş
Maydanoz
Minnak tuz
Minnak Kimyon
Hepsi bir harmanlayıp yulaf unla bulayalım
Su
kapya biber salça
Nane

Havuc
Patates
haşlanmış suyuyla

Yoğurt yulaf unu bi kaseye çorbanın suyuyla alıp terbiye edelim

20230223_144229.webp

Yemeği kimse paylaşmamış 😳😒

Ben paylaşayım bariii ......

SULU KÖFTE

köfte
Soğan rendelenmiş
Maydanoz
Minnak tuz
Minnak Kimyon
Hepsi bir harmanlayıp yulaf unla bulayalım
Su
kapya biber salça
Nane

Havuc
Patates
haşlanmış suyuyla

Yoğurt yulaf unu bi kaseye çorbanın suyuyla alıp terbiye edelim

Eki Görüntüle 3209506

Ya ağlayıp durdu benimki yemeği bile zor hazırladım o yüzden çekemedim kız bütün gün ağlıyor yaw:)

• Komik
Biz de bir diş çıkardık yeni ama diğerleri de peşine geliyor gibi 🙈 gece saat başı uyanıp geri de kolay kolay uyumuyor. Ben de bu akşam bize tavuklu patatesli yemek yapmıştım fırında onun patateslerinden verdim, bir de mercimek çorbası, ekmek ve yoğurt.

Sen benim kızıgör ömrümü yedi bugün saçımıçekiyo cımcıklıyo ensonda bagırdım acıdan çığlık çığlığa ağladı busefer

Ahahaha Korktu kesin minnok :) sıkılıyor herhalde evde bunlar

• Komik
Back
X