• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynenn haklılar ben bile çok sıkılıyorumm yaa 😒😒 ama genede halimize sükürr ediyorumm dünya kötü

Öyle Tabi canım şurada ne kaldı yaza hayırlısıyla bol bol gezdiririz parka götürürüz 🤗

• Muhteşem
Reactions: Jou
Aynen oyle canım neseki haftaya allah izin verirse annemle teyzem geliyor🙈🙈
Yaaa ne güzel 😍 Oo keyifler keyifler rahatlarsın biraz sanada iyi gelir
Ohhh missss muhteşem olmuştur eminim. Benim de diyet listemde vardı buna çok benzer tarif gerçekten harika oluyor 🤤 yrn ben de bize yapayım 😁

Yaa diyette misin ne güzel😍

Yaaa canımmm bayadır doğru düzgün bakamıyorum yazılanlara gözlerime inanamıyorummm hayırlı olsun bebişinn😍😍 isteyerek mi oldu kazara mı? Ben biraz korkuyorum açıkçası daha düzen oturtamadım oğlanla bir de işe döneceğim😌

Ay seni merak ediyordum canim ne zaman işe başlayacaksın bakıcı işi tamam mı alışma sürecine girdin mi 😀
Elsa355 Elsa355 canim sen ne yaptın

Benim sevdiğim zamanlar sınırlı vallahi keşke aşçı kocam olaydı 😂 yok terzi kendi söküğünü dikemezmis en iyisi yemek yapmayı seven koca olaydı ama.bizimkide benden işi yok mutfakla afferin kiz Jou Jou
Hahahahaha yaaa amann aşçıda zor yemek yapsan habire yorumluycakk benim kocam desen aşçı herşeyden bi bilgi var sinir ediyo beni arada bi yorumlaması var mehmet chef resmen

Back
X