Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benimkide hep kabız ya 3 4 gune bir yapiyor oda azicik ve sert birazdaha boyle devam ederse doktora goturmeyi dusunuyorum suyu az ictigi icin boyledir diye pek ustune dusmemistim ama icim rahat degil
Eşim aynı böyle yıkıyor çocukları,elleri yüzleri köpük içinde
Bende ay gözüne mi kaçtı şampuan dur hemen yıkamayım modunda yıkıyordum hepsini
Baktım babaları yıkayınca daha mutlular,şimdi hep babalarına yikatiyorum,ben giydiriyorum
Baktım babaları yıkayınca daha mutlular,şimdi hep babalarına yikatiyorum,ben giydiriyorum
Isterse ağlasınn bebek bu elbet ağlayacak eşim dikiliyo başıma aynı senin gibi gözune kaçtı ağzına kaçtı bilmem ne dedim git başimdan sinir etti benii geçen ben pinpirikliymişim halbuki o pinpirikli
Isterse ağlasınn bebek bu elbet ağlayacak eşim dikiliyo başıma aynı senin gibi gözune kaçtı ağzına kaçtı bilmem ne dedim git başimdan sinir etti benii geçen ben pinpirikliymişim halbuki o pinpirikli
Pek işe yaramadı canım ya hafif yumuşattı. Ama antibiyotik kullanıyoruz ya probiyotik almıştım dün onu verdim akşama normal yaptı. Sanırım o işe yaradı
Hahahahaha yaaa amann aşçıda zor yemek yapsan habire yorumluycakk benim kocam desen aşçı herşeyden bi bilgi var sinir ediyo beni arada bi yorumlaması var mehmet chef resmen