• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ama ayar oluyodum sana çocuğ aneler veriyo daha erken diye 😁😁😁

Heyy maşaallahhyiyonda kilo alıyonmuu bende cok severim yemek yemeyi ne bulursam yerimm🤤🤤🤤
Ahaha ne yapalım canım herkesin tarzı farklı 😁 ben annemin gazıyla verdim herseyi hiç de pişman değilim doktorumuz da destekledi valla şükür şimdi bizle oturuyor sofraya tavsiye ederim 😅
Kilo almiyom mu????? 🤣🤣🤣
Ben doğumdan sonra hemen kilo verip hamile kaldığım kiloya indim sonrasında 10-12 kilo aldım 😁 şimdi de ikinci bebek istediğim için diyet yapıyorum ama cok zorlanıyorum anca 4 kilo verebildim kaçamağım cok 🙈🙈

En son ben bırakamam eve dedim canim dedim seninle alakalı değil annem e bole burda bak düzeni bozulmasın dedim sana guvenmesem çocuğumu bırakamam zaten abla dedim oğlumla tekrar konuscam dedi eşimde oğluyla tanışalım okul çıkışı bize gelsin oda annesinden ayrılmamış olur dedi bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı
Çok zor evde bebeğini bırakıp işe gitmek cidden ana alışcaz hepimiz zamanla. İnşallah yolunda gider sen ve Güneş için her şey 😘

Olmas canim bizim oturma odasindaki zemin sıcak oluyor alt üst yaniyor diye heralde bide ben iclik giydiriyorum suruncegi zamanlar sorma benimde saclari yoluyorda halinin kenarlarini isira isira boyle yapti disleriyle yapiyor sonra yoluyor 🫣

Hee bizim diş yok ondan demek ahahaha bizde sagolsun alttaki ve üstteki kombiyi açmıyor 3 evi istiyoruz :) içliğidemi var ya küçük adamın ahahaha 😍😍

Ahaha ne yapalım canım herkesin tarzı farklı 😁 ben annemin gazıyla verdim herseyi hiç de pişman değilim doktorumuz da destekledi valla şükür şimdi bizle oturuyor sofraya tavsiye ederim 😅
Kilo almiyom mu????? 🤣🤣🤣
Ben doğumdan sonra hemen kilo verip hamile kaldığım kiloya indim sonrasında 10-12 kilo aldım 😁 şimdi de ikinci bebek istediğim için diyet yapıyorum ama cok zorlanıyorum anca 4 kilo verebildim kaçamağım cok 🙈🙈

Ahaaa benden bende 10 kilo aldım üzerine üstelik hamilelikten önceki kilomdan daha zayıfım doğumdan hemen sonra :cry: enemm yakında 2. Bebiş haberi daha gelecek desene 😍

Çok zor evde bebeğini bırakıp işe gitmek cidden ana alışcaz hepimiz zamanla. İnşallah yolunda gider sen ve Güneş için her şey 😘
Cok zor oglumdan biliyorum hep yarım gelir hersey
Hicbirseye yetişemezmis gb olur insan ne ev ne cocuk ne iş
İnşallah canim Hakkımızda hayırlısı

Bizimkide 7de yikadim baya artık bayılacaktı 8de uyutmak istedim 7 buçukta uyudu kıyamadım daha 1 den beri uyumadı😁

Ay bende kuzenime gittim oda 1 den beri uyumamisti yolda 6 gb uyuyakaldı 7 de uyandı daha yarım saat önce uyudu
Benimde basim tuttu.feci regl.cabasi

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Ahaha ne yapalım canım herkesin tarzı farklı 😁 ben annemin gazıyla verdim herseyi hiç de pişman değilim doktorumuz da destekledi valla şükür şimdi bizle oturuyor
Istee bagırsaklari zorlamamak amacıyla dedim yoksa tabi senin kararın🥰
sofraya tavsiye ederim 😅
Kilo almiyom mu????? 🤣🤣🤣
Ooo ikinci bebe ciddimisinn

1den beri uyumadı yine iyi dayanmış he :) benimki sabah kaçta kalkacak bakalım 😳

Çok meraklı dönemindeler herşeyi keşfetmek istiyor minnoklar:) buz gibi oluyor bacakları ya terlemeyeceğini bilsem külotlu çorap giydirilen valla

Eneeeemmmm kız nasıl yaptı onu minnok benimki de halının kenarlarıyla oynamayı seviyor ama neyse ki zarar vermiyor onun zararı anasına saçımı tek tek yoluyor:) halıları kaldırdın hasta olmasın kız
ASlında 5 te uyucakti uyusa 10da uyurdu aksam uyutmadım bende eşimde geldi onlada oyaladik derken bitti iş😁

Ahaaa benden bende 10 kilo aldım üzerine üstelik hamilelikten önceki kilomdan daha zayıfım doğumdan hemen sonra :cry: enemm yakında 2. Bebiş haberi daha gelecek desene 😍
İnsallah diyelim 😁 çabamız o yönde 🤣 kızım tüp bebekti şimdi 4-5 ay ilaçlı tedavi olmazsa peşine tekrar tup bebek yaptıracağım hayırlısı bakalım 🥰
Istee bagırsaklari zorlamamak amacıyla dedim yoksa tabi senin kararın🥰

Ooo ikinci bebe ciddimisinn
Canm ben 36 yaşındayım. Simdi hamile kalsam doğduğunda 37 olacam😁 Vakit dar bnm için. Eşim de ben de çocukları çok seviyoruz. Eşim de annem de destek oluyor sagolsunlar. 3 tane olsa anca yeter bize 😁

İnsallah diyelim 😁 çabamız o yönde 🤣 kızım tüp bebekti şimdi 4-5 ay ilaçlı tedavi olmazsa peşine tekrar tup bebek yaptıracağım hayırlısı bakalım 🥰

Canm ben 36 yaşındayım. Simdi hamile kalsam doğduğunda 37 olacam😁 Vakit dar bnm için. Eşim de ben de çocukları çok seviyoruz. Eşim de annem de destek oluyor sagolsunlar. 3 tane olsa anca yeter bize 😁

Hadi hayırlısı ozaman inş gerek kalmaz tedaviye 😍

Merhaba.. nebülizatör ile doktorun önerdiği şekilde iki ilaç ve serum suyu ile hava verdik. Ben kendimce internetten bebekte balgam söktürme hareketi görmüştüm böyle sırtına aşağıdan yukarı doğru avuç içi ile pıt pıt vurarak yapılıyor çok nadir onu yaptım. YouTube yazarsanız çıkar. Bazı ilaçlarda kullanıyorduk. Hangisi çok etki etti açıkcası bilmiyorum. Çok geçmiş olsun..
İlaçtan kastettiğiniz nedir acaba? Sakıncasını yoksa paylaşabilir misiniz? Solunum yoluyla iyi gelecek ne olabilir çok merak ettim. Nebülizatör var evde , sadece serum suyu verdik biz.

Back
X