• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kabak yemeği ve yoğurt akşam menümüz. Hepsini bitirmedi zorla yarısını yedi buna şükür
IMG_20230226_160138.webp

Kizlar allah askina temizligi nasil yapiyorsunuz? Ben supurge tutayim diyorum kabloyu cekip isiriyor vileda yapayim diyorum nerdeyse icine gircek emeklemeye basladigindan beri temizlik yapamaz oldum gunde 1.5 2 saat uyuyor en fazla ondada mutfak isim oluyor bana bi fikir verin ya 🫣

• Komik
Reactions: Jou
Kizlar allah askina temizligi nasil yapiyorsunuz? Ben supurge tutayim diyorum kabloyu cekip isiriyor vileda yapayim diyorum nerdeyse icine gircek emeklemeye basladigindan beri temizlik yapamaz oldum gunde 1.5 2 saat uyuyor en fazla ondada mutfak isim oluyor bana bi fikir verin ya 🫣
Yürüteç kullanıyor muydun ona koysan 2 dk

Aha benim kızzz bende zor ediyorum ama öyle böyle ediyorumm yuruteclede bırakmıyo beni😁😁

Back
X