• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay seni merak ediyordum canim ne zaman işe başlayacaksın bakıcı işi tamam mı alışma sürecine girdin mi 😀
@Elsa355 canim sen ne yaptın
Ahh canımm benim de aklımdasınız hep ama fırsat bulamıyorum hiç son günlerde:( işe mayısta başlayacağım henüz bakıcı değil de ilk annemle deneyeceğiz. Umarım idare edebilir yarım gün, düşündükçe içime fenalıklar geliyor. Sen oturttun mu düzen?

Bende de yok ptt ödemeleri mi ne var boş. Ptt ye de gitmedim. Gidersem sana haber veririm
Kızlar tam okumadım ama doğum yardımından mı bahsediyorsunuz. Edevlette ödenmedi görünse de aslında ödenmiş oluyor başvurudan sonra 1 ay içinde yatıyor, pttye gidip alın. Bazen geri çekilmiş oluypr üzerinden çok zaman geçince kuruma dilekçe veriliyor galiba o durumda

O haber veren hangisi acaba sweetim. Bendekiler olduktan sonra söylüyor
Deprem ağı. İnstagramda gördüm bende öyle diyorlar. Bir de telde bi ayar açılınca da oluyormuş. Mesela Elbistanda olan depremde ablama 5 saniye önce telefona bildirim gelmiş. İlk defa karşılaştı böyle bir şeyle ve şok oldu. Demek onda açıkmış o ayar

Kızlar tam okumadım ama doğum yardımından mı bahsediyorsunuz. Edevlette ödenmedi görünse de aslında ödenmiş oluyor başvurudan sonra 1 ay içinde yatıyor, pttye gidip alın. Bazen geri çekilmiş oluypr üzerinden çok zaman geçince kuruma dilekçe veriliyor galiba o durumda
Emzirmeye başvuru yapılmıyor demi. Doğum yardımı için de gidip başvurmadım o yatmıyor sanırım başvuru yapılmayınca

Ahh canımm benim de aklımdasınız hep ama fırsat bulamıyorum hiç son günlerde:( işe mayısta başlayacağım henüz bakıcı değil de ilk annemle deneyeceğiz. Umarım idare edebilir yarım gün, düşündükçe içime fenalıklar geliyor. Sen oturttun mu düzen?

Canim bende bakıcı buldum bugun trk başına ilk gundu sabah çok mizmizlanmis aglamis
Bakalim inşallah hersey yolunda gider
İşler çok karıştı inşallah artık düzgün gider
Hem çocuğumun alisamamasi hem bakıcı problemi derken çok stresli geçti

Canim bende bakıcı buldum bugun trk başına ilk gundu sabah çok mizmizlanmis aglamis
Bakalim inşallah hersey yolunda gider
İşler çok karıştı inşallah artık düzgün gider
Hem çocuğumun alisamamasi hem bakıcı problemi derken çok stresli geçti
İnşallah canım yaa insanın zaten aklı kalıyor bir de böyle olunca hepten kalır. Umarım hemen adapte olur Güneş 🤲🏻

Deprem ağı. İnstagramda gördüm bende öyle diyorlar. Bir de telde bi ayar açılınca da oluyormuş. Mesela Elbistanda olan depremde ablama 5 saniye önce telefona bildirim gelmiş. İlk defa karşılaştı böyle bir şeyle ve şok oldu. Demek onda açıkmış o ayar
Aa nasıl iyiymiş gerçi benim telde açık olsa bile ben görene kadar deprem olur biter 🥴 Allah korusun cümlemizi 😕

Ay bende kim bu diyorum 😂😂😂
Ben aşkomm
elsa-frozen.gif

Back
X