• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet canim ben çokk memnunum zaten annem ihlasta magaza sorumlusu yıllardir bilirim bu robotu çok tanitimlarina gittim küçükken ceyizim icinde bunu tercih ettim o yüzden 😇 tek sorunu ağırlıği hamileyken zorlamisti beni yine zorlanirim diye dusunuyorum bide haznesini yıkamak zor geliyor 🤣🤣
Yaaa ne özellikleri var pekiii onumu alsam tavsiye edermisin hiç ama tek sorunum kabloları ya ben o kablolarla zor zebelleşirim kızla

Bazen salıyorum bazen salamıyorum zaman geçince amannn yaaa diyeceğim bunu da biliyorum ahahah 🤣

Mesela ben bugün tereyağ da tavuk pişirdim verdim. Normalde vermeyin diyorlar aman napicm arada bu güzellikleri de yesinler :)

Al bendende okadarr
Sapık gibi ek gıda sayfalarına yorum yazıyorum zy için 🤣 Birkaç zy firmasına da soru cvp kısmından yazdım. ravlakids “Merhaba, istediğiniz gibi kullanmanızda hiçbir sakınca yoktur. Sadece soğuk tüketimde içerisindeki polifenoller zarar görmeyeceği için tavsiyemiz soğuk tüketimi yönündedir.”
Olizzi baby diye bir marka var ona soranlar olmuş. Oda uygun alet ekipman kullanıldığında yağın yanma noktası 210 derecedir. Hem sıcak hem soğuk yemeklerde kullanılabilir yazmışlar.

• Beğen
Reactions: Jou
Sapık gibi ek gıda sayfalarına yorum yazıyorum zy için 🤣 Birkaç zy firmasına da soru cvp kısmından yazdım. ravlakids “Merhaba, istediğiniz gibi kullanmanızda hiçbir sakınca yoktur. Sadece soğuk tüketimde içerisindeki polifenoller zarar görmeyeceği için tavsiyemiz soğuk tüketimi yönündedir.”
Olizzi baby diye bir marka var ona soranlar olmuş. Oda uygun alet ekipman kullanıldığında yağın yanma noktası 210 derecedir. Hem sıcak hem soğuk yemeklerde kullanılabilir yazmışlar.
Anladımmm ben hala kullanamıyorum soğuk yönünde döküyorum benim kız asla yemiyo asla

Yaaaaa ozamanlar hicbirseye zarar etmiyodu zaten simdikiler hava kötü birseyden etkileniyo herşey bu cocuklar eskisi gibi değill hicbirşey yoksa bizdede veririzz yanii anam banada der ben büyüttümm oyyy benim kızım evlense cocugu olsa karışmam ya sorarsa derim sadece yanii😀
Ay inşallah anlayışlı annelerden oluruz değişmeyiz 🙈

• Muhteşem
Reactions: Jou
Sorma kuzu ya
İnşallah bulunur bilemiyorum yani evleri kalabalık
Ay n bilim ya çok zor
İnşallah sende kafana göre birini bulursun kuzu
Ne zor işler 😕 Allah’ım bir çıkar yol göstersin inşallah sıkıntısız birini bulursun artık, ne kadar çok sorun çıkardı insanlar sana 😣 Kalabalık deyince elim ayağım titriyor 😣

Back
X