- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.878
- 598
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #100.921
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum yeni gördüm ya . Bizde bugün aldık e bebekte indirim vardı prego aldım
Ben bunu aldım canım. Ablam besafe önermişti. 6 bin çok geldi açıkçası. Sahibindene baktım 2. Ellere. Hep kırık ya da eksik aparatlı. Çok anlamadığım için kesin bozuk gelir şansıma diye oradan almadım. Bir de bu önemli bir ürün. Kaza anı Allah korusun ama kendimden önce çocuğum gelir. Alman malı oldupu için özellikle güvendim. Çok da araştırdım. Kullanan herkes de memnun kalmış. Çocuğu olan arkadaşlara da incelettim. Onlar da çok beğendi. O yüzden rahatça öneriyorum.![]()
NOhutlu patatesli kuzu et yemeği ettim pisiyore bide cacukk
Rahatsızlığını anlarsa bundan sonra zaten bişe yapmana gerek kalmaz ekstra . sen normal davranmaya devamı et. Aklı olan insan zaten daha da taklit etmez. Bnde hoşlanmıyorum açıkçası ya He tamam seni örnek aliyo gibi de düşünülebilir ama bu bnce bi tık fazlasıBende sevmem kızlar ilk defa karşılaştım bu durumla ve çok rahatsızım yani bu ilk değil. Altın kolye taktım diye bir kaç gün sonra bana oturmaya eşofmanın üzerine şu kalın altın setler var ya onu takıp gelmişti:) evde birşey aldığımı görüp eşine hemen aldırması, adanaya kışın gittim diye 15 yıldır evli olup asla kışın memleketine gitmeyen kadın haftasına bilet alıp gitti bunu eşide söylüyor senden görüp hep istiyor diye. falan ve daha bir sürü saçma sapan şeyler. En yakın arkadaşım deyip evime alıp bana böyle saçma sapan hareketlerde bulunması irrite oluyor insan ya. Elbet gelir bana ikiz gibi olmuş diyeceğim valla bir laf söylemekte fayda var sanırım :) ama bundan sonra nasıl davranacağımı bilmiyorum.
Vaaayyy minnokun midesi bayram edecek benim kız yemedi somonu çok az yedi yaNOhutlu patatesli kuzu et yemeği ettim pisiyore bide cacukk
Rahatsızlığını anlarsa bundan sonra zaten bişe yapmana gerek kalmaz ekstra . sen normal davranmaya devamı et. Aklı olan insan zaten daha da taklit etmez. Bnde hoşlanmıyorum açıkçası ya He tamam seni örnek aliyo gibi de düşünülebilir ama bu bnce bi tık fazlası
Çıkmıyor yaa ben sabah leke çıkarıcı attım ya o biraz etkili amaKızlar demir ilacı lekesini nasıl çıkarıyorsunuz? Demir ilacını veriyorum elini kolunu ağzına götürünce ortalık simsiyahsıradan kıyafetlere aman olsun boşver dedim ama bgn çok güzel ve kaliteli bir kıyafetini demir ilacı yaptı sinir oldum
kardeşi giyecek daha bunları insallah
![]()
Gezmedeyim beeenKimselerrr yoohhhmuuuuu heeeeyyyyyy
Ooo 9bucuk kilooo laaaa nerdesinn gunlerdir unuttun hepten bizi iyiki bebe dogurdunAyy kızlar ne zamandır buraya bakma fırsatım olmadı nabersiniz bebeler nasıl benimki hala emekleyemiyor diş filan da yok ortada 9,5 kilo yeryüzünde ne varsa yemek istiyor :)
NereyeaaaaağğğGezmedeyim beeen![]()
Somonu yap çorbaVaaayyy minnokun midesi bayram edecek benim kız yemedi somonu çok az yedi yabir dahakine çorba denerim artık
İnsan anlıyor zaten kıskandığını yada örnek aldığını. Benimde arkadaşım da birşey hoşuma gidebilir çok güzelmiş nereden aldın deyıp aldığımda oluyor. Ama bu beni rahatsız edici boyuta geçmeye başladı. Biraz daha gözlemleyip ona göre davranacağım.
Evet kuzu yanlış anlamadıysam başka bi aşı dedi ücretli sanırım ama gerek yok gibisinden konuştu onun dışında bu ay aşı yok dedi yaniKızlarZekta1 nın sağlık ocağı 9.ay aşısı yok demiş. İşte bazı illerde var bazılarında yok.
Ne güzel görünüyo kıız canım çektiKızımınn etli notlu patates yemeğiii
Yağ göründüğüne bakmayın az var etin yağı maşaallahh akmış
Bide cacık salatasını vermedim bogazına kaçacak diye
Eki Görüntüle 3213147
Cok iyi yapmiş, oyuncak kadar gereksiz bişey bilmemAynenn canım eşimin amcası yolladı zaten çocuğundan kalan
Somonu yap çorba![]()
Bende balık almam lazımm halaYa öğlen olmuş olsa akşam için yapardım şimdi yapsam yarına balığı yedirmek istemem![]()
Aynen canım zaten oynamıyo dolu dolu toplarr varr bi buyuk kapla onlari ne için almış cözemedim.benCok iyi yapmiş, oyuncak kadar gereksiz bişey bilmem