• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kirmızı biber haslamıştım dün salca etcektim vazgectim
SIvribiber
Nane
Tereyağ tavaya
tuz

🤤🤤🤤
Kiz tuz veriyomusun bebike?
Ispanak mücver, bebe bisküvi, ceviz, tahin pekmez, çilek ve ıhlamur 🤗 sweetgirlcandy sweetgirlcandy Jou Jou 1mrw 1mrw Lumix Lumix @simin55 Dreamgirls Dreamgirls @Boncuk000 daha etiketlemediğim arkadaşlar kahvaltı neredeeeee :=))
Eki Görüntüle 3213263
Oh sahane gozukuyo masallah eline saglik, ben foto cekmedim karisik bi gun bugun ama yazim ne yaptigimi
Zeytinli omlet(yumurta sarisindan)
Armutlu yulaf
Havuclu pankek
Avokado

Kız akşam uyutunca ne yapsam diye bakıyorum yoksa sabah benimde aklıma gelmez
Ah iste ben de boyleyim, aksam internette gezin gezin yarinin menüsünü belirleyip oyle yatiyorum 👍🏻
Kızlar ya kabızlık için öneri atın üstümeeeee 🙈
Kayisili yulaf
İncirli yulaf
Armutlu yulaf
Trabzon hurmali yulaf 😁

Oh sahane gozukuyo masallah eline saglik, ben foto cekmedim karisik bi gun bugun ama yazim ne yaptigimi
Armutlu yulaf
Havuclu pankek
Avokado

Ah iste ben de boyleyim, aksam internette gezin gezin yarinin menüsünü belirleyip oyle yatiyorum 👍🏻

Kayisili yulaf
İncirli yulaf
Armutlu yulaf
Trabzon hurmali yulaf 😁
Veriyorum ama çok minnak atıyorum sadece

Kuru kayısı ve Trabzon hurması taze olan var ya onu kaynatıp meyvelere karıştırıyorum hatta armutla verirsen onu üff:))

Kuzum emziriyorsan onun rahatlığı var ben emzirsem bende rahat davranırdım:)
Gün kurusunu suda haşlayıp blend edip yedirdim dün, öğlen armut yedirdim. Şimdi yine gün kurusu yedireceğim. Trabzon hurması gari çok gelmiyor buralara bitiyor mevsimi sanırım. İşe ne kadar sürede yarıyordu Belis te..
Emziriyorum kuzum ama yetmiyor sanırım karnı gurulduyor.

Armutlu yulaf
Havuclu pankek
Avokado

Kayisili yulaf
İncirli yulaf
Armutlu yulaf
Trabzon hurmali yulaf 😁
Eheheh yulaf ezmesi mi unu mu kuzum. İncir kurusunu haşlıyorsun dimi

Boşver daha çok dalga geçen olucak.. Bende pimpirikliyim. Neler neler diyen oldu. Dozunda davranırsan sende rahat edersin insan psikolojik olarak sıkıntıya giriyor 🙈 Belki bende çok sıktım kendimi.. ilk 6 ay dikkat ettikten sonra yavaş yavaş salmak gerekiyor. Öpme konusu bende ince çizgi mesela, el yıkamadan, üstü temiz olmadan babasına bile vermiyorum.
Gerçekten aklımdan geçeni yaşamışsın 😂 ben de öyle yapmayı düşünüyordum 😂

Kizlar sizin salya durumlari ne seviyede bizim yine artti çok ıslaniyor ustumuz

Eklentiler

• Screenshot_20230305_135427_Gallery.webp
    Screenshot_20230305_135427_Gallery.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 45
Back
X