- 4 Kasım 2020
- 2.067
- 2.994
- 83
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #101.081
Kız ben çok erken başlamıştım valla etkisi varmı bilmem ama çok şükür herşeyi yiyor yoğurt delisiMaşallah maşallah yesin işte bizde yemiyor diye uğraşıyoruz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız ben çok erken başlamıştım valla etkisi varmı bilmem ama çok şükür herşeyi yiyor yoğurt delisiMaşallah maşallah yesin işte bizde yemiyor diye uğraşıyoruz![]()
Ay aynı beee Buda aynı anca yelkovan akrep misali etrafında dönüyorBizde de diş yok, emekleme yok karın üstü durmayı çok sevmiyor solucanımsı hareket ediyor bir şekilde hareket ediyorNe bulursa illa ağzına alıcak
Bu arada nerelerden kız sennnn
Pendik’teO bizide bozduu zaten deprem
Istanulun neresinde peki
Yaaa yerimmm bide usenmeden okudun cvpladınŞükür günceli yakaladım![]()
Ay foto çekmedim de bizde böyle çeşitler yok dayanamıyor sabah en son açlık krizi yaşıyoruzIspanak mücver, bebe bisküvi, ceviz, tahin pekmez, çilek ve ıhlamur![]()
sweetgirlcandy
Jou @1mrw @Lumix @simin55
Dreamgirls @Boncuk000 daha etiketlemediğim arkadaşlar kahvaltı neredeeeee :=))
Eki Görüntüle 3213263
Ay foto çekmedim de bizde böyle çeşitler yok dayanamıyor sabah en son açlık krizi yaşıyoruz![]()
Ay ne güzel hemen geri uyuyor:)Bizde erken kalkiyoruz kuzu ama 1 saat sonra tekrar uyuyor genelde emiyor ilk sonra mama
Aynen canım yoksa sabah sudan çıkmış balık gibi kalıyorsun böyleKiz tuz veriyomusun bebike?
Oh sahane gozukuyo masallah eline saglik, ben foto cekmedim karisik bi gun bugun ama yazim ne yaptigimi
Zeytinli omlet(yumurta sarisindan)
Armutlu yulaf
Havuclu pankek
Avokado
Ah iste ben de boyleyim, aksam internette gezin gezin yarinin menüsünü belirleyip oyle yatiyorum
Kayisili yulaf
İncirli yulaf
Armutlu yulaf
Trabzon hurmali yulaf![]()
Kıııaaaz öyle demeee![]()
Bir kaç gün sonra yine aynı :)Gün kurusunu suda haşlayıp blend edip yedirdim dün, öğlen armut yedirdim. Şimdi yine gün kurusu yedireceğim. Trabzon hurması gari çok gelmiyor buralara bitiyor mevsimi sanırım. İşe ne kadar sürede yarıyordu Belis te..
Emziriyorum kuzum ama yetmiyor sanırım karnı gurulduyor.
Kıız abartmaSolonun deterjan katkılı yüzey temizleyici mendilleri var. Yorumlarıknda anneler hep yazmış. Çocuk için sorun olmuyor. Kullanabilirsiniz diye. Onunla mı silsem acaba? Bir de annelere bir sorum var. Şimdi hamileyim. Bütün kıyafetleri yıkadım ütülemeden dolaba astım. Doğuma yakın ütülerim diye düşündüm. Asarken birkaç kıyafet elimizden yere düştü. Yere düşünce tedirgin oldum kirliye geri attım.Ben mi çok abartıyorum. Siz böyle durumda bir şey olmaz diyor musunuz?
Solonun deterjan katkılı yüzey temizleyici mendilleri var. Yorumlarıknda anneler hep yazmış. Çocuk için sorun olmuyor. Kullanabilirsiniz diye. Onunla mı silsem acaba? Bir de annelere bir sorum var. Şimdi hamileyim. Bütün kıyafetleri yıkadım ütülemeden dolaba astım. Doğuma yakın ütülerim diye düşündüm. Asarken birkaç kıyafet elimizden yere düştü. Yere düşünce tedirgin oldum kirliye geri attım.Ben mi çok abartıyorum. Siz böyle durumda bir şey olmaz diyor musunuz?
Aynen öyleeBizde erken kalkiyoruz kuzu ama 1 saat sonra tekrar uyuyor genelde emiyor ilk sonra mama
Biraz abarttınSolonun deterjan katkılı yüzey temizleyici mendilleri var. Yorumlarıknda anneler hep yazmış. Çocuk için sorun olmuyor. Kullanabilirsiniz diye. Onunla mı silsem acaba? Bir de annelere bir sorum var. Şimdi hamileyim. Bütün kıyafetleri yıkadım ütülemeden dolaba astım. Doğuma yakın ütülerim diye düşündüm. Asarken birkaç kıyafet elimizden yere düştü. Yere düşünce tedirgin oldum kirliye geri attım.Ben mi çok abartıyorum. Siz böyle durumda bir şey olmaz diyor musunuz?
Ayyy bayılazaaammmmBende aynı senin gibiyim ama kullanma talimatında ılık nemli bezle silin çok fazlada silmeyin gibi bir şey yazıyordu. Cesaret edemedim duru nemli bezle sildik ilk defa böyle bir şey yaptım. Oto koltuğu bakmaya gittiğimizde anlatan kişi bazı parçalar yıkanabilir ama önermiyoruz bozuluyor demişti.
5 ay önce eğitici köpekcik almıştım neyle sileceğimi bilemediğim için hala veremedim bebeğe![]()
Yok vermedim daha diğer ay vermeyi düşünüyorumÇilek verdin mi hiç bugün verdim çok şükür bişi olması vermeye devam :)
Dream benim yanımda olsa çatlar valla ben takmıyorum hiçAyyy bayılazaaammmm
![]()
Tipini yediğim maşallah yaaaaKizlar sizin salya durumlari ne seviyede bizim yine artti çok ıslaniyor ustumuz
Amin çok teşekkür ederim, inşallah.Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsinÇok heyecanlı, biraz endişeli zamanlar içinde doğuma yaklaşıyor insan çok iyi anlıyoruz hepimiz şuan yaşadıklarını
Bende normal doğum yaptım çok az kesi de oldu. Evet su patlatıldıktan sonra sancılar biraz şiddetleniyor ama doğum yapınca hiçbir şey kalmıyor öyle bir rahatlama geliyor ki anlatamam hele o minnakı görünceki duygu yoğunluğunu tarif edemem
İster istemez endişeleniyoruz bilmediğimiz bir şey ama hep şunu arada söyledim herkes doğuruyor onların ne bir eksiği ne bir fazlası var![]()
Doktorum bence sezeryan istiyorUyuşturuyorlar kesi de merak etmeDoktoruna güvenmek önemli yoksa zaten hepimiz önce Allah a emanetiz
![]()
Açık adres veriyimOoovvvv bilirim oralarıbulayimmi senii
![]()
Ben kehribarla çözdüm o işi çok şükürKizlar sizin salya durumlari ne seviyede bizim yine artti çok ıslaniyor ustumuz