• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bizde de diş yok, emekleme yok karın üstü durmayı çok sevmiyor solucanımsı hareket ediyor bir şekilde hareket ediyor 🤣 Ne bulursa illa ağzına alıcak 😁
Bu arada nerelerden kız sennnn
Ay aynı beee Buda aynı anca yelkovan akrep misali etrafında dönüyor 😂
Ya taşındık memlekete gittim geldim vs bir sürü curcuna anca yeni yeni kendime geliyorum.

Bizde erken kalkiyoruz kuzu ama 1 saat sonra tekrar uyuyor genelde emiyor ilk sonra mama
Ay ne güzel hemen geri uyuyor:)
Kiz tuz veriyomusun bebike?

Oh sahane gozukuyo masallah eline saglik, ben foto cekmedim karisik bi gun bugun ama yazim ne yaptigimi
Zeytinli omlet(yumurta sarisindan)
Armutlu yulaf
Havuclu pankek
Avokado

Ah iste ben de boyleyim, aksam internette gezin gezin yarinin menüsünü belirleyip oyle yatiyorum 👍🏻

Kayisili yulaf
İncirli yulaf
Armutlu yulaf
Trabzon hurmali yulaf 😁
Aynen canım yoksa sabah sudan çıkmış balık gibi kalıyorsun böyle 😳
Kıııaaaz öyle demeee😂😂

Dedik Valaa😲
Gün kurusunu suda haşlayıp blend edip yedirdim dün, öğlen armut yedirdim. Şimdi yine gün kurusu yedireceğim. Trabzon hurması gari çok gelmiyor buralara bitiyor mevsimi sanırım. İşe ne kadar sürede yarıyordu Belis te..
Emziriyorum kuzum ama yetmiyor sanırım karnı gurulduyor.
Bir kaç gün sonra yine aynı :)

Solonun deterjan katkılı yüzey temizleyici mendilleri var. Yorumlarıknda anneler hep yazmış. Çocuk için sorun olmuyor. Kullanabilirsiniz diye. Onunla mı silsem acaba? Bir de annelere bir sorum var. Şimdi hamileyim. Bütün kıyafetleri yıkadım ütülemeden dolaba astım. Doğuma yakın ütülerim diye düşündüm. Asarken birkaç kıyafet elimizden yere düştü. Yere düşünce tedirgin oldum kirliye geri attım. 😂 Ben mi çok abartıyorum. Siz böyle durumda bir şey olmaz diyor musunuz?
Kıız abartma 😂

Solonun deterjan katkılı yüzey temizleyici mendilleri var. Yorumlarıknda anneler hep yazmış. Çocuk için sorun olmuyor. Kullanabilirsiniz diye. Onunla mı silsem acaba? Bir de annelere bir sorum var. Şimdi hamileyim. Bütün kıyafetleri yıkadım ütülemeden dolaba astım. Doğuma yakın ütülerim diye düşündüm. Asarken birkaç kıyafet elimizden yere düştü. Yere düşünce tedirgin oldum kirliye geri attım. 😂 Ben mi çok abartıyorum. Siz böyle durumda bir şey olmaz diyor musunuz?

Ben sadece ilk yıkadığımda ütüledim sonra saldım valla. Kız okadar hassas davranma çocuk ilerde hemen hasta olur evde, düşmüş yere nolcak :)

Biraz abarttın 🤭 da sen hangi aylarısın kız ne zaman doğurucann Dreamgirls Dreamgirls benden fırça yerdii bukadar detay düşünme diye

Bende aynı senin gibiyim ama kullanma talimatında ılık nemli bezle silin çok fazlada silmeyin gibi bir şey yazıyordu. Cesaret edemedim duru nemli bezle sildik ilk defa böyle bir şey yaptım. Oto koltuğu bakmaya gittiğimizde anlatan kişi bazı parçalar yıkanabilir ama önermiyoruz bozuluyor demişti.
5 ay önce eğitici köpekcik almıştım neyle sileceğimi bilemediğim için hala veremedim bebeğe 🙈
Ayyy bayılazaaammmm
faint-fainting.gif

Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin 🥰 Çok heyecanlı, biraz endişeli zamanlar içinde doğuma yaklaşıyor insan çok iyi anlıyoruz hepimiz şuan yaşadıklarını ☺️ Bende normal doğum yaptım çok az kesi de oldu. Evet su patlatıldıktan sonra sancılar biraz şiddetleniyor ama doğum yapınca hiçbir şey kalmıyor öyle bir rahatlama geliyor ki anlatamam hele o minnakı görünceki duygu yoğunluğunu tarif edemem 🥰
İster istemez endişeleniyoruz bilmediğimiz bir şey ama hep şunu arada söyledim herkes doğuruyor onların ne bir eksiği ne bir fazlası var 😁
Amin çok teşekkür ederim, inşallah. 💓 Bebek kendi doğum şeklini belirliyor diye düşünüyorum ben ama yine de işte içimden insan çıkacak düşüncesi beni bir yokluyor arada. 🥲 Bende senim gibi düşünüyorum, ilk doğuran ben değilim herkes bir şekilde doğuruyor diyorum öyle sakinleştiriyorum kendimi. Teşekkür ederim yine de burada bana yazılanlar epey içimi ferahlattı. 🥺
Uyuşturuyorlar kesi de merak etme ☺️ Doktoruna güvenmek önemli yoksa zaten hepimiz önce Allah a emanetiz 🍀
Doktorum bence sezeryan istiyor 😁 Bakalım süreç bize ne gösterecek. İnşallah hapşurur gibi doğururum, kesi mesi olursa da hiç hissetmem. Amin çok amin. 😁

Kızlar ben hamileyim diye çok korkuyorum eşimi korunmaya ikna edemiyorum kendince korunduğunu düşünüyor şiddetli baş ağrısı çekiyorum kaç gündür sık idrara çıkma hafif bulantı kasıkta dolgunluk kafayı yicem akşam test yaptım negatifiti sabah yaptım bide testi bıraktım tel çaldı unutmuşum bi saat sonra baktım hafif ikinci çizgi var kuruma çizgisi diye düşündüm korkudan gidip kan vermek bile istemiyorum eşimle tartıştım morali bozuldu napcam bilmiyorum akıl lütfen 😥

Back
X