• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar ben hamileyim diye çok korkuyorum eşimi korunmaya ikna edemiyorum kendince korunduğunu düşünüyor şiddetli baş ağrısı çekiyorum kaç gündür sık idrara çıkma hafif bulantı kasıkta dolgunluk kafayı yicem akşam test yaptım negatifiti sabah yaptım bide testi bıraktım tel çaldı unutmuşum bi saat sonra baktım hafif ikinci çizgi var kuruma çizgisi diye düşündüm korkudan gidip kan vermek bile istemiyorum eşimle tartıştım morali bozuldu napcam bilmiyorum akıl lütfen 😥

Stres yapma canım geciktimi adetin. Kuruma çizgisi hep oluyor

Evet kuzum uyuyor o konuda rahatim cok sukur o uyurken bende kahvalti hazirliyorum
Ay ne güzel hemen geri uyuyor:)

Aynen canım yoksa sabah sudan çıkmış balık gibi kalıyorsun böyle 😳

Dedik Valaa😲

Bir kaç gün sonra yine aynı :)

Kızlar ben hamileyim diye çok korkuyorum eşimi korunmaya ikna edemiyorum kendince korunduğunu düşünüyor şiddetli baş ağrısı çekiyorum kaç gündür sık idrara çıkma hafif bulantı kasıkta dolgunluk kafayı yicem akşam test yaptım negatifiti sabah yaptım bide testi bıraktım tel çaldı unutmuşum bi saat sonra baktım hafif ikinci çizgi var kuruma çizgisi diye düşündüm korkudan gidip kan vermek bile istemiyorum eşimle tartıştım morali bozuldu napcam bilmiyorum akıl lütfen 😥
Valla benim 2 hamileligimdede hic 5 dk falan beklemedim 2. Cizgi aninda cikiyor kuzum kurumadir bence

Bende aynı senin gibiyim ama kullanma talimatında ılık nemli bezle silin çok fazlada silmeyin gibi bir şey yazıyordu. Cesaret edemedim duru nemli bezle sildik ilk defa böyle bir şey yaptım. Oto koltuğu bakmaya gittiğimizde anlatan kişi bazı parçalar yıkanabilir ama önermiyoruz bozuluyor demişti.
5 ay önce eğitici köpekcik almıştım neyle sileceğimi bilemediğim için hala veremedim bebeğe 🙈
Egitici köpeklik bana ablamlardan kaldı. 3 çocuk büyüttüğü (elinden geçtiği) için leş içindeydi. Pilsiz sekilde detarjanla yıkadım sonra petegin uzerinde kuruttum. Bi gün sonra pillerini taktim oynuyor şuan. Bu arada ayagindan kapat mutlaka kapali kalmayinca pil yiyor oynamasaniz bile.

Oyyy masallahhh . Bizimki yemiyo kuzum ya bnde özel bişe hazirlamiom açıkçası ya .
Çilek 1yasa kadar verilmiyo diye biliyorum kuzum 🤔
Kuzum Osman gönülalanmıydı neydi o doktoru dinledim youtube da 1yaşa kadar tek asla vermemenin gereken gıda bal. Onun dışında ben mutlaka kendi çocuklarım da dahil tadım yaptırıp bir sorun yoksa verme taraftırıyım diyor. Bende artık domates, yumurta beyazı hepsini veriyorum
Ya hiç adet olmadım ki doğumdan beri .
Emziriyorum ondan sanırım
Ondandır canım benim sürtüm kesildi 6. Ayda hemen ardından olmuştum.

Back
X