- 21 Eylül 2020
- 2.352
- 5.054
- 158
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #101.301
Kereviz verdiniz mi bebiklere hic??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkide öyle yapıyo gece biara mahvoldum şimdi etmeyy inşallah bırakırKiz bu isirmiyo da emerken disleri mi degiyo napiyosa cektikce aciyoo, napcam bilmiyom
Bende açımBitmiyo is bitmiyooo sabah beri oturamadim bende, açım zaten yine, hep acum![]()
Cookk severizz böyle pijamaa alacam gene yaaAy benekli kiyafeti de cok tatliiis![]()
Yok kuzum verebilirsin amaa ben hala alamadımKereviz verdiniz mi bebiklere hic??
Sinirlenince bi çekiyo sacımı heheheheÖyle anlar oluyor ki zaten ısırmamak elde değil![]()
Bazı tariflerde tarçın var hep doktora baharat sormuştum 1 önceki ay 8. Ayda nane, kimyon, tarçın, kekik yazmış ama ben daha vermedim.Vermwdim kuzumm ama duymadımda veriliyomu pek ihtiyacımda olmuyo tarçına ondan herhalde
Ever bildiğimiz kimyon
Artık salçalı yemek yapıyorum buara birşey olmadı
Kizlar benim oğlan gıdıklanmadığı surece kahkaha atmiyor yasadece yan yan sırıtıyor mutsuz bir bebek diye cok uzuluyorum okadar sebeklik ediyoruz ama hiç umrunda degil çok fazla göz temasida kurmak istemiyor uzuluyorum cok bu durum
Ver kuzumm dahada birşey olmazz olursada kesersin böyle göre göre öğrenecezBazı tariflerde tarçın var hep doktora baharat sormuştum 1 önceki ay 8. Ayda nane, kimyon, tarçın, kekik yazmış ama ben daha vermedim.
Evett hahahaha gel sende all
Kurutma makinesi candır annemler bile aldırdım yeni ben daha alamadımBenim elim kolum kurutma makinem canımo olmasa napardım bilmiyorum. Hem ütüleme de yapmıyorum mis gibi içim rahat hem de çok kıyafet almama gerek kalmıyor yıkayıp kurutup ertesi gün aynı şeyleri giydirebiliyorum. Electrolux benimki çok tavsiye
![]()
Bnmkinin de kiyafetleri olmuyo kalmadi biseyi bi alisveris lazimBenimkide öyle yapıyo gece biara mahvoldum şimdi etmeyy inşallah bırakır
Bende açım
Cookk severizz böyle pijamaa alacam gene yaa
Yarin vericm galiba, pirincli zeytinyagli kereviz yemegi yapiim diyorum minik minik, insallah yerYok kuzum verebilirsin amaa ben hala alamadım
Ben verdim, nefret etti. Iki kez farkli varyasyonlar da kakalamaya calistim ama olmadı. Yemegi boşa gittiKereviz verdiniz mi bebiklere hic??
Benimkide kuculmeye başladı 6 9 luk var hep 12 18 almam lazım artık yazda geliyo kısa alayimBnmkinin de kiyafetleri olmuyo kalmadi biseyi bi alisveris lazim
Zaten yumoş gibi oluyo ezdikçe verirsinYarin vericm galiba, pirincli zeytinyagli kereviz yemegi yapiim diyorum minik minik, insallah yer
Valla kuzum benimki kimseye kahkaha atmiyor amcasi halasi teyzeleri neneler dedeler herkes ugrasio asla kimseye gülmüyor sadece yan yan sırıtıyor umarim karakteridir .. gercekten acaba mutsuz bir bebegim mi var demekten alikoyamiyorum kendimi yabancida ayirmiyor herkese gider mesela sıck kanlı ama kahkaha yok hicCanım bizimkide öyle onun karakteri ile alakalı bence. Birde bize gülmeyen çocuk başkalarına gülmeye başladı:)
Ya öyle yapıyorum çoğu zaman onun yiyebileceği tarzda olunca. Yarın ne yapcan bende bakınayım bakalım :)
Hayir hiç. Sadece babasi izlerken bazen bakiyor ama oda haber kanali yada film. Bide sadece gözü ilisir baktirmam oyun oynuyo oluyoruz yerde ilgisini cekiyorum kendime hemenTv izletmiyorsun di mi? Ekrana maruz kalmaları göz teması kurmalarını azaltıyor.
Damadımız pek sertValla kuzum benimki kimseye kahkaha atmiyor amcasi halasi teyzeleri neneler dedeler herkes ugrasio asla kimseye gülmüyor sadece yan yan sırıtıyor umarim karakteridir .. gercekten acaba mutsuz bir bebegim mi var demekten alikoyamiyorum kendimi yabancida ayirmiyor herkese gider mesela sıck kanlı ama kahkaha yok hic
Cool bi bebek öyleyse. Illa herkese boncuk dağıtacak hali yok ya bebişinHayir hiç. Sadece babasi izlerken bazen bakiyor ama oda haber kanali yada film. Bide sadece gözü ilisir baktirmam oyun oynuyo oluyoruz yerde ilgisini cekiyorum kendime hemen
Ayy yedek yemek de yapim bari o zmn benBen verdim, nefret etti. Iki kez farkli varyasyonlar da kakalamaya calistim ama olmadı. Yemegi boşa gitti![]()
Pureye alisti ya gecen kofte patates yemego yaptim sulu, cok pitirli gedi yemedi hicBenimkide kuculmeye başladı 6 9 luk var hep 12 18 almam lazım artık yazda geliyo kısa alayim
Ama bu gene 6 9 luk iyi oluyo genede bol geliyo
Zaten yumoş gibi oluyo ezdikçe verirsin
Evet demir ilaci canim,inş iyidir kan degerleri deBen gitmedim ama 9. Ayda kan bakicaz demisti doktorum. Koldan bi kac damla alinip degerlere bakiliyormus sanirim. Kan ilaci dedigin demir oluyor degil mi? Normalde 05 ml kullaniyorduk biz 8. Ay kontrolunde 010 mle yani iki katina cikardi doktorum, kilo artisiyla birlikte daha fazlasina ihtiyaclari oluyormus. Ek gıdayla belki tolere etmişsindir, kullanmadın diye illa düşük çıkacagını sanmam
Inşallah canim ya,anne sutu agirlikli gidiyoruz hala o yuzden korktum.ek gida aliyo ama temeli anne sutu,o da malum kan degerlerini pek arttirmiyo artikKuzum normal içimin kaşarından kullanıyorum
Elcomm öğlenki yemek vardı ama yemek istemedi bende muzlu pekmez ve cevizli yulaf ezmesi yaptım onu yedi
Canım ben hiç bir damla dahi kullanmadım ama çok şükür iyi kan düzeyi. Korkacak bir durum yok bence. Düşük olsa da öyle korkulacak bir düzeyde en azından olacağını sanmıyorum. Okadar yiyor içiyor mutlaka onlardan da almıştır