• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Vermwdim kuzumm ama duymadımda veriliyomu pek ihtiyacımda olmuyo tarçına ondan herhalde
Ever bildiğimiz kimyon
Artık salçalı yemek yapıyorum buara birşey olmadı
Bazı tariflerde tarçın var hep doktora baharat sormuştum 1 önceki ay 8. Ayda nane, kimyon, tarçın, kekik yazmış ama ben daha vermedim.

• Beğen
Reactions: Jou
Tv izletmiyorsun di mi? Ekrana maruz kalmaları göz teması kurmalarını azaltıyor.
Kizlar benim oğlan gıdıklanmadığı surece kahkaha atmiyor ya 🤭 sadece yan yan sırıtıyor mutsuz bir bebek diye cok uzuluyorum okadar sebeklik ediyoruz ama hiç umrunda degil çok fazla göz temasida kurmak istemiyor uzuluyorum cok bu durum

Benim elim kolum kurutma makinem canım😅 o olmasa napardım bilmiyorum. Hem ütüleme de yapmıyorum mis gibi içim rahat hem de çok kıyafet almama gerek kalmıyor yıkayıp kurutup ertesi gün aynı şeyleri giydirebiliyorum. Electrolux benimki çok tavsiye❤️
Kurutma makinesi candır annemler bile aldırdım yeni ben daha alamadım 🤣 Gugubicim senin aynı marka hava temizleyicisi de vardı dimi ben daha onu bile alamadım 🙈

Benimkide öyle yapıyo gece biara mahvoldum şimdi etmeyy inşallah bırakır

Bende açım🥺

Cookk severizz böyle pijamaa alacam gene yaa
Bnmkinin de kiyafetleri olmuyo kalmadi biseyi bi alisveris lazim
Yok kuzum verebilirsin amaa ben hala alamadım
Yarin vericm galiba, pirincli zeytinyagli kereviz yemegi yapiim diyorum minik minik, insallah yer

Bnmkinin de kiyafetleri olmuyo kalmadi biseyi bi alisveris lazim
Benimkide kuculmeye başladı 6 9 luk var hep 12 18 almam lazım artık yazda geliyo kısa alayim

Ama bu gene 6 9 luk iyi oluyo genede bol geliyo
Yarin vericm galiba, pirincli zeytinyagli kereviz yemegi yapiim diyorum minik minik, insallah yer
Zaten yumoş gibi oluyo ezdikçe verirsin

Canım bizimkide öyle onun karakteri ile alakalı bence. Birde bize gülmeyen çocuk başkalarına gülmeye başladı:)

Ya öyle yapıyorum çoğu zaman onun yiyebileceği tarzda olunca. Yarın ne yapcan bende bakınayım bakalım :)
Valla kuzum benimki kimseye kahkaha atmiyor amcasi halasi teyzeleri neneler dedeler herkes ugrasio asla kimseye gülmüyor sadece yan yan sırıtıyor umarim karakteridir .. gercekten acaba mutsuz bir bebegim mi var demekten alikoyamiyorum kendimi yabancida ayirmiyor herkese gider mesela sıck kanlı ama kahkaha yok hic

Tv izletmiyorsun di mi? Ekrana maruz kalmaları göz teması kurmalarını azaltıyor.
Hayir hiç. Sadece babasi izlerken bazen bakiyor ama oda haber kanali yada film. Bide sadece gözü ilisir baktirmam oyun oynuyo oluyoruz yerde ilgisini cekiyorum kendime hemen

Valla kuzum benimki kimseye kahkaha atmiyor amcasi halasi teyzeleri neneler dedeler herkes ugrasio asla kimseye gülmüyor sadece yan yan sırıtıyor umarim karakteridir .. gercekten acaba mutsuz bir bebegim mi var demekten alikoyamiyorum kendimi yabancida ayirmiyor herkese gider mesela sıck kanlı ama kahkaha yok hic
Damadımız pek sert 😁

Hayir hiç. Sadece babasi izlerken bazen bakiyor ama oda haber kanali yada film. Bide sadece gözü ilisir baktirmam oyun oynuyo oluyoruz yerde ilgisini cekiyorum kendime hemen
Cool bi bebek öyleyse. Illa herkese boncuk dağıtacak hali yok ya bebişin 😄hepsinin bi karakteri var. Ilerde nasıl bir mizaca sahip olacakları daha şimdiden belli oluyor 🤸‍♀️

Ben verdim, nefret etti. Iki kez farkli varyasyonlar da kakalamaya calistim ama olmadı. Yemegi boşa gitti 🥲
Ayy yedek yemek de yapim bari o zmn ben 😅
Benimkide kuculmeye başladı 6 9 luk var hep 12 18 almam lazım artık yazda geliyo kısa alayim

Ama bu gene 6 9 luk iyi oluyo genede bol geliyo

Zaten yumoş gibi oluyo ezdikçe verirsin
Pureye alisti ya gecen kofte patates yemego yaptim sulu, cok pitirli gedi yemedi hic

Ben gitmedim ama 9. Ayda kan bakicaz demisti doktorum. Koldan bi kac damla alinip degerlere bakiliyormus sanirim. Kan ilaci dedigin demir oluyor degil mi? Normalde 05 ml kullaniyorduk biz 8. Ay kontrolunde 010 mle yani iki katina cikardi doktorum, kilo artisiyla birlikte daha fazlasina ihtiyaclari oluyormus. Ek gıdayla belki tolere etmişsindir, kullanmadın diye illa düşük çıkacagını sanmam
Evet demir ilaci canim,inş iyidir kan degerleri de

Kuzum normal içimin kaşarından kullanıyorum

Elcomm öğlenki yemek vardı ama yemek istemedi bende muzlu pekmez ve cevizli yulaf ezmesi yaptım onu yedi

Canım ben hiç bir damla dahi kullanmadım ama çok şükür iyi kan düzeyi. Korkacak bir durum yok bence. Düşük olsa da öyle korkulacak bir düzeyde en azından olacağını sanmıyorum. Okadar yiyor içiyor mutlaka onlardan da almıştır
Inşallah canim ya,anne sutu agirlikli gidiyoruz hala o yuzden korktum.ek gida aliyo ama temeli anne sutu,o da malum kan degerlerini pek arttirmiyo artik

Back
X