• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Günaydın kızlar bugün sırt ağrısıyla uyandım. Farklı şeyler yaparım dedim ama ancak bunu yapabildim 😪
IMG_20230307_090335.webp

Günaydın kızlar bugün sırt ağrısıyla uyandım. Farklı şeyler yaparım dedim ama ancak bunu yapabildim 😪
Eki Görüntüle 3214172
Kız sırt ağrısıyla yaptığın bu mu ay ben nerelere atam kendimi 🤪
Öncelikle çok geçmiş olsun cnm.
Ben bu sabah lor peyniri, kaşar peyniri, 1 kaşık yoğurt ve bir yumurtayı çırpıp omlet yaptım onu verdim hepsini de yedi. Ama görüntüsü hiç böyle değildi tabi 😁
Yaz gelse de çeşit çeşit meyve versek 😍

Ooyyyyy nede güzelll olmuş rulo
Sırtın niye ağrıyo len
Ya anlamadım 3 gündür çekiyorum bugün daha fena etini sıkıştıyorlar sanki :)
Kız sırt ağrısıyla yaptığın bu mu ay ben nerelere atam kendimi 🤪
Öncelikle çok geçmiş olsun cnm.
Ben bu sabah lor peyniri, kaşar peyniri, 1 kaşık yoğurt ve bir yumurtayı çırpıp omlet yaptım onu verdim hepsini de yedi. Ama görüntüsü hiç böyle değildi tabi 😁
Yaz gelse de çeşit çeşit meyve versek 😍

Saol kuzum 🤗 daha ne olsun mis gibi omlet 😍 benim kız sadece yumurtla ile doymuyor oyüzden mecburen krep pankek falan yapmam gerekiyor :)

Geçmiş olsun canım. Ulen farklı derken zaten şu tabak benim için çok farklı biz ancak omlet 😂

Ben hep bu şekil hazırladığım için çok farklı olmadı yani bizim için :) omlet deyince yarın patatesli omlet yapayım minnoka :)

Biz gittik kan alındı. Valla demir düşük çıkmış biraz burdaki doktor öyle dedi de benim araştırdığıma göre de yüksek çıkmıştı kafam karıştı. Ankaradaki doktora da attık sonucu. Yani biz düzenli kullanıyoruz düşük gelmesine şaşırdım çünkü.
Canim hrrgun kullaniyosaniz niye dusuk cikti ki..biz hic kullanmadik cok dusuk te cikabilir o zaman,kullanmaya baslamam lazim

En guzelini yapiyor valla. Bende elimden geldigi kadar herseyi tattirmaya calisiyorum . Bu arada kaç gündür kvlerde kaliyordum bugün geldim evime çok aktif olamadim foto falan atamadim

ya insanın düzeni bozuluyor ister istemez dışarı çıkıyoruz
2 tane büyük çanta oğlana kıza :D eve gelince bide onları yerleştirmesi var :D

Benim elim kolum kurutma makinem canım😅 o olmasa napardım bilmiyorum. Hem ütüleme de yapmıyorum mis gibi içim rahat hem de çok kıyafet almama gerek kalmıyor yıkayıp kurutup ertesi gün aynı şeyleri giydirebiliyorum. Electrolux benimki çok tavsiye❤️

oh bunu duymam güzel çevremdeki herkes memnun ablam ve halam memnun değil bir tek :D
hangi modeli cano
sırf kurumadığı için bir sürü çeşit çeşit kıyafet aldım bende dediğin gb

Back
X