• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
ya insanın düzeni bozuluyor ister istemez dışarı çıkıyoruz
2 tane büyük çanta oğlana kıza :KK70: eve gelince bide onları yerleştirmesi var :KK70:
Valla öyle bende bugün sabahtan beri camasir yika utüle katlaevi süpür sil bittim her yer kapali ona rağmen toz icinde

Oto koltuğunu duru su nemli bezle sildik geçtik inşallah bunu da silip geçerim. Yeni de işte bende durdukları ortamlar, oyuncağa değen eller vs düşündüğümden öyle şey ettim 😁 Doğru diyorsun kendimi rahatlatamıyorum 🤣

cano sen çok pimpiriklisin bu hijyen konusunda artık relax ol geçti o günler zaman mikrop zamanı :D

vallahi bende bıktım bu tozlardan nerden geliyor bu kadar toz anlamıyorum
Inanki bende onu merak ediyorum ustelik kapkara oluyor kız yerler normal bi tozda degil 🤣 petektenmi oluyor dicem ama temizletmistim onuda 🤨

bizdede diş yok ki henüz ısırmaya geçmedik :KK70: Lumix Lumix
Amanın geçmeyin zaten kuzum bende can kalmadi yemin ederim okadar kötü ısıryorlarki uyurken kulagima yapismis 2 gün once böyle bir aci yok 🤕 salyaniz varmi ya bizim disler cikti ama salya hep var herseyi hala agzina sokuyor ne bulsa hemen ısırcam diye ugrasiyor

Evett hahahaha gel sende all😁😁😁😁
Kız ben 3 senedir kurutma diye yanıp tutuşuyorum eşimi ikna edemiyordum. Yine ikna olmadı dışarı ser diyor ama tamam dedi. Kredi kartlarındaki taksitler erisin o zaman aldıracağım 😁 Kız annemlerde bile kurutma alın siz bu kadar çamaşırla başa çıkılmaz. Evdeki toz azalır vs derken derken sonunda onlara aldırdım 🤣🙈

Canımsınız ya, çok tatlısınız çok teşekkür ederim. Gerçekten ferahladım, doğum sadece bir an diyorum artık. Bu kadar belirsiz bir an için kalan aylarımı endişe ile doldurmak istemiyorum. Onu şimdiden merakla bekliyorum, annelik bitmeyen bir kaygı bozukluğu derdi annem hep. Abartma derdim, abartmıyormuş.😁
Hah şöyleee 🥰 Annelik bitmek bilmeyen bir yol.. Sürekli bir şeyler öğreniyoruz. Bu yolda her duygu olağan 😁 Uuuuuuu asıl iş bebek doğduktan sonra 😍

Kız ben 3 senedir kurutma diye yanıp tutuşuyorum eşimi ikna edemiyordum. Yine ikna olmadı dışarı ser diyor ama tamam dedi. Kredi kartlarındaki taksitler erisin o zaman aldıracağım 😁 Kız annemlerde bile kurutma alın siz bu kadar çamaşırla başa çıkılmaz. Evdeki toz azalır vs derken derken sonunda onlara aldırdım 🤣🙈
Qyy vallahaa superrr benim kocam alirda benim banyoya sığmaz üstüne raf var yapıştırılmış cıkartıp yapamazsak elimizde kalırrr eşim diyo evimiz olsa neler alır yapardım diyo yanii yeni ev alırsak anca hayırlısı

Oto koltuğunu duru su nemli bezle sildik geçtik inşallah bunu da silip geçerim. Yeni de işte bende durdukları ortamlar, oyuncağa değen eller vs düşündüğümden öyle şey ettim 😁 Doğru diyorsun kendimi rahatlatamıyorum 🤣
Ben oto koltuguna bi şey yapmadım. Sadece kılıf almayı düşünüyorum alıp yıkaması kolay olsun bi de yazın terletmesin diye 😁 Bi sekilde engel olmaya çalış yoksa ilertetip mizofobik olursun bak :temizlik:

Inanki bende onu merak ediyorum ustelik kapkara oluyor kız yerler normal bi tozda degil 🤣 petektenmi oluyor dicem ama temizletmistim onuda 🤨

evet kapkara oluyor üstüne yumaklar benim bide halı yeniydi hala tüğ çıkıyor yaaaaa
peteklerin yeni temizlenmişse yoktur
bizim banyo 2 sene önce yapıldı tavanından beyaz beyaz toz dökülüyor siliyorum 2 gün sonra aynı acaba bir şerbeti biişi yokmu ya
ayrıca gardolap üstleri fln temizlenmedikçe onlarda uçuyor
yatak odasının tozunu alıyorum oda 2 gün sonra aynı ama gardolap üstlerini temizlersem 7-8 gün götürüyor :D
ay herzaamanda yukarılara erişemiyorum kii yav
ne kadar dertliyiz :D

Amanın geçmeyin zaten kuzum bende can kalmadi yemin ederim okadar kötü ısıryorlarki uyurken kulagima yapismis 2 gün once böyle bir aci yok 🤕 salyaniz varmi ya bizim disler cikti ama salya hep var herseyi hala agzina sokuyor ne bulsa hemen ısırcam diye ugrasiyor

Ay yapma be kötüymüş kuzu ama bir yandanda dişi olsun artık ek gıdada başarı istiyorum :)
salya yok ama herşeyi ağzına götürüyor ellerimi alıyor ısırıyor :D
bazende çenemi ısırıyor

canım bende istiyordum koca senin evinde kocaaaaaaaaaaaaman balkon var o balkonu olmayanlar için dedi
hamileyken tekrar dedim bak olmuyor diye neyse 2 . cocuk geldi abisinin kızın kıyafetleri derken gördü evin halini
dedi tamam alalım :D bende kartlarda çok açıldım ya araba benim senelik masrafımdan daha fazla yiyooooo :D
anneme aldırdım kendime aldıramadım diyorsun yani hehehe

Back
X