- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 598
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #101.441
Kızlar belisin arkasında dolanöalram 1.5 kilo vermişim :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi başun dönmeyKızlar belisin arkasında dolanöalram 1.5 kilo vermişim :))
Ayyy yarın bende edeyim.vallahii böyle burda bilmek iyi oluyo enazından aklıma gelmiyo öbür türlü afiyet olsun belistoşaaa
Yazamamışım bile sence dönmüyor mu :))Iyi başun dönmey
Ayyy yarın bende edeyim.vallahii böyle burda bilmek iyi oluyo enazından aklıma gelmiyo öbür türlü afiyet olsun belistoşaaa
Nasil dalıyomu heryereYazamamışım bile sence dönmüyor mu :))
Amaann nerdeee ben telaş içindeyken bile çekiyorum kimsede o şeyide göremiyorumAynen oyüzden paylaşın diyorum bende görüyorum aklıma geliyor yapıyorum ama nerdeeee yine bizden başka kimse yokbu arada afiyet olsun almirayada
![]()
Nasil dalıyomu heryere
Benimkide huy etti yaa mama sandalyesine oturmuyo kalkıyo ayakta yemeğe çalışıyo çıldıdttıbeni
Amaann nerdeee ben telaş içindeyken bile çekiyorum kimsede o şeyide göremiyorum![]()
Benim eski evde çocuk odası balkonu kapalıydı ordaydı. Şimdi ki evde yüklük gibi yer var oraya koymuşlar çamaşır makinesi yerini yanına da kurutma sığdı çok iyi oldu vallaçamaşır makinasının üstüne koycam bende 2 raf iptal deterjanları koyuyordum
Kaç çıktı ya? Bizimkine de dedi de benim baktığım düşük değil gibi. Kan deposu dediği hemoglobin mi? Bana hemoglobin 12 olması gerek sizin 11 küsür dedi falan. Bu kan deposu ile demir farklı mı çünkü demir ve ferritin değeri yüksek anlamadım benCanlar biz dün 9ay kontrolüne gittik. Kan tahlilimiz yapıldı . DEMİR çinko d vit fln iyi çıktı ama kan deposu az dedi . Kan ilacımızı 10damla yaptı.
Kızlar kızlaaaar 2 gündür bişey yapamıyorum çünkü hastanedeyim dışardayım geçiştiriyoruz biraz![]()
Dün ahseni götürdüm ultrason çekildi böbrek ve mesaneye bakıldı bişey çıkmadı şükür temiz. Bide kan vermiştik ya sonuçlarına baktı iyi dedi. Demiri düşük dedi. Hemoglobin 12 olması gerekiyor 11 küsür dedi. Enfeksiyon geçirdi ya ondan olabilir dedi. Sonra demir ilacını değiştircem dedim onu hesapladı falan. Annemi götürmüştüm bide tiroid için. Bugünde onun sonuçlarına gittik. Ordan avm ye yeğenimin doğum günü yarın hediye falan aldıkNe hastanesi kız neden
Dün ahseni götürdüm ultrason çekildi böbrek ve mesaneye bakıldı bişey çıkmadı şükür temiz. Bide kan vermiştik ya sonuçlarına baktı iyi dedi. Demiri düşük dedi. Hemoglobin 12 olması gerekiyor 11 küsür dedi. Enfeksiyon geçirdi ya ondan olabilir dedi. Sonra demir ilacını değiştircem dedim onu hesapladı falan. Annemi götürmüştüm bide tiroid için. Bugünde onun sonuçlarına gittik. Ordan avm ye yeğenimin doğum günü yarın hediye falan aldıkyarında orda olcam bu ara yoğunum
![]()
Evet şükür iyi sıpa mama içmemesi tamamen kendi yaptığı bir şeyYaa sevindim çok şükür herşey yolunda yani. Oh Ahsende sosyalleşiyor ne güzel![]()
Hadi hadi seni affettikKızlar kızlaaaar 2 gündür bişey yapamıyorum çünkü hastanedeyim dışardayım geçiştiriyoruz biraz![]()
Evet şükür iyi sıpa mama içmemesi tamamen kendi yaptığı bir şeyah ah sorma çocuklara kızıyor bağırıyor yaaa bu çocuk niye böyle. Yaka paça silkeliyor tutunca bebeleri
![]()
Yemiinleennn aynı almooşşBıraksan beliste ayakta öyle yiyecek mama sandalyesine oturttuğum anda ağlamaya başlıyor yemek yedirmek öyle zorlaştıki, asla yerinde durmuyor sürekli bir yerlere tırmanmaya çalışıyor. Zeusun mamasına el atıyor falan. Bakalım ayakkabınca ne yapacak :)
Valla bazen çekemiyorum eşime söylüyorum o çekiyor :))