• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kız ver portakal bişi olmas ben verdim hep bişi de olmadı şurada ne kaldı kışın bitmesine, bitmeden yesin bari minnok :)
Yook benimki alerjik, gecen keci boynuzu unlu kek verdim de o da alerji yapti, bak soylucektim burda unuttum, dikkatli verin keci boynuzu ununu alerjik bebelere, yogurt da veremiyoom 😢

Heee burada güzel arkadaşlıklar kuruluyor ya yıllardır sosyal medyada takipleştiğim konuştuğum arkadaşlar var iyi ki varlar 🤗
Yook benimki alerjik, gecen keci boynuzu unlu kek verdim de o da alerji yapti, bak soylucektim burda unuttum, dikkatli verin keci boynuzu ununu alerjik bebelere, yogurt da veremiyoom 😢
Hadi be kıyamam kuzuya ☹️ keçiboynuzu unu hiç almadım kullanmadım umarım bir an önce geçerde minik rahat rahat yer 🤲
Ahaaaa😂😂 eşit eşit hepiniz aynısınız canlarım 😍
Jou Jou sinirlenme beybili aha eşit seviyormuş :)

Kızlar ben de bgn çok giremedim öğlen koymali ıspanak yoğurt ve salata suyuna ekmek banıp verdim.
Aksam da kuru fasülye pilav ve yoğurt.
Bu ara pespese dişleri çıkıyor biraz huysuz küçük hanım 🤪
Yrn 9.ay kontrolümüz var hem kan alınacak hemde menenjit aşısı ikinci doz yapılacak :(

Heee burada güzel arkadaşlıklar kuruluyor ya yıllardır sosyal medyada takipleştiğim konuştuğum arkadaşlar var iyi ki varlar 🤗
Ama hepte bizi anlayan sevdiğimiz insanlar uzakta
Hadi be kıyamam kuzuya ☹️ keçiboynuzu unu hiç almadım kullanmadım umarım bir an önce geçerde minik rahat rahat yer 🤲

Jou Jou sinirlenme beybili aha eşit seviyormuş :)
Adam akıllı oluunnnn

Merhaba kızlar iyi akşamlar siz bebişlere yemekleri nasıl veriyorsunuz ben halen daha çatalla ezerek veriyorum. Tam 9 aylık olduk alttan sadece 2 ön dişimiz çıktı ama pankek vermeye korkuyorum yutamaz boğazında kalır diye

Merhaba kızlar iyi akşamlar siz bebişlere yemekleri nasıl veriyorsunuz ben halen daha çatalla ezerek veriyorum. Tam 9 aylık olduk alttan sadece 2 ön dişimiz çıktı ama pankek vermeye korkuyorum yutamaz boğazında kalır diye
Elinle ezip verebilirsin pankeki
Bende öyle çatalla ezip veriyorum

ben köfteyi filan ezmeden veriyorum artık. kendi eziyor baya damağıyla. artık yavaştan küçük parçalara geçmek lazım bence. yumuşak muzla, ekmek içiyle başlayabilirsiniz sanki. ben öyle yaptım. iki alt dişimiz var sadece.

kızlar benim bebik hala emeklemiyor. kollarından tutunca ayaklarını da çok basmıyor kısa bir süre basıyor. desteksiz oturuyor ama oturmayı sevmiyor, hemen yatırası var kendini. endişelenmeli miyim acaba ya. 9.5 aylık olacak nerdeyse.

ben köfteyi filan ezmeden veriyorum artık. kendi eziyor baya damağıyla. artık yavaştan küçük parçalara geçmek lazım bence. yumuşak muzla, ekmek içiyle başlayabilirsiniz sanki. ben öyle yaptım. iki alt dişimiz var sadece.
Aslında vermek istiyorum da korkuyorum ya ama yavaştan başlamak lazım haklısın

Canim önemli olan bu ay da desteksiz oturabiliyo olmasi.emeklememesi felan önemli değil.belki de hic emeklemeyecek ama desteksiz oturmasi şart.bunu da yapiyomuş zaten minnak.acaba yapabiliyo mu yoksa istemiyo mu bu ayirt etmek gerek.ayaklarinin uzerine sık sık bastir bi de mesela park beşiği varsa ellerini yanlara tutturup birak.dusme korkusuyla basabilir
kızlar benim bebik hala emeklemiyor. kollarından tutunca ayaklarını da çok basmıyor kısa bir süre basıyor. desteksiz oturuyor ama oturmayı sevmiyor, hemen yatırası var kendini. endişelenmeli miyim acaba ya. 9.5 aylık olacak nerdeyse.

Kahvaltımızzzz
Biraz erken yaptım dışarda işimiz var 10 11 de de belki yer dedim 5 kaşık anca yedi acıkmış olsa tabağı hüüplerdii yumurtamızda bitmiş bugünlük böyle

Mor kahvaltı hehehehe😁😁😁😁
Rengi değiştiren tek şey zeytin

Armut
Zeytin(iyice yıkanmış)
Lor peynir
Irmik
Yulaf

20230308_090838.webp

Back
X