• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Un helvası bol cevizli iyi giderr ben zaten ağzum durmayyy neolcak bilmem tıka basa yiyesim var herşey
Üff her türlü gider ya un helvası valla bende bi tutmasam kendimi dünyaları yerim ama artık durmam lazım emzirmiyorum da sıkıntı yani :)
Yemin ederimki aksami zor yapiyorum mesai sabah 6 da baslayip 11e kadar suruyor şoyle 5 dk uymak icin can atiyorum resmen . Valla onu başarabilenleri takdir ediyorum ama eşleri cok destek oluyor ve aileleri acikcasi benim ne kendi ailem nede esimin ailesinden kimse yardimci olmuyor bizimkiler aydinda o yuzden belki ama bazen icten ice cok öfkeleniyorum ben üvey evlatmiyim diye 😶
Kız 6da uyanıp 11 nedir çok geç uyuyor gündüz uykusu nedir. Canım eşimin ailesi dibimde onlarda yardımcı olmuyor bende tekim.

Kızlar nasılsınız?
Bayadır yoktum malum Adana da yaşıyorum deprem oldu kaçtık hala evde değiliz. :/
Bebeğim soğuk aldı üşütmüş ilaç veriyorum ama onun dışında doğal ne verebilirim? 9 ay 15 günlüğüz
Hakkınızı helal edin çok yazamıyorum artık

Benim eski evde çocuk odası balkonu kapalıydı ordaydı. Şimdi ki evde yüklük gibi yer var oraya koymuşlar çamaşır makinesi yerini yanına da kurutma sığdı çok iyi oldu valla

Üstüne koyacaksan çamaşırla aynı marka ve kilo alman gerekiyor diye biliyorum.

evet canım aynı marka olacak aynı kilo
Bugün özellikle istiycem normalde verilenin disinda elim ayagim titriyor cunku bide 4 kilo vermisim bu kez normalde ilk gebelikte aliyordum

oy oy zor ya :KK43:
En muthiş karar bence 😁

dimi :D

Kızlar nasılsınız?
Bayadır yoktum malum Adana da yaşıyorum deprem oldu kaçtık hala evde değiliz. :/
Bebeğim soğuk aldı üşütmüş ilaç veriyorum ama onun dışında doğal ne verebilirim? 9 ay 15 günlüğüz
Geçmiş olsun canım. Ihlamur verebilirsin. Ben ayağının altına limon suyu sürüyorum iyi geliyor o da.

Kızlar nasılsınız?

çok geçmiş olsun canım :(
ıhlamur fln verebilirsin

Üff her türlü gider ya un helvası valla bende bi tutmasam kendimi dünyaları yerim ama artık durmam lazım emzirmiyorum da sıkıntı yani :)

Kız 6da uyanıp 11 nedir çok geç uyuyor gündüz uykusu nedir. Canım eşimin ailesi dibimde onlarda yardımcı olmuyor bende tekim.
Kuzum babasi 6da kalkiyor alarma uyaniyor hergün sonra 9 gibi bidaha uyuyor oglende 2 3 gibi 2 kez uykumuz var bazen 1 saat bazen 15 20 dk

KAhvaltimiz yulafli muz yumurta labne portakal elma armut havuc suyu

Eklentiler

• 20230309_104658.webp
    20230309_104658.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 42
Back
X