• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bol Dereotu, zeytinyağlı kabak yemeği belis çok sevdi 😍
IMG_20230310_134309.webp

Valla bende kuzum. Kendimde yedim her aksam sebze ye dedi doktor
Evett hamilesin ben cok yedim sebzee sebze agirlıklı mutlaka her hafta 2 sefer ıspanak yedim et yedim ay ne günlerdii yaa diyet yapıyodum gebelik şekerik var diye neseki dogurnaa kadar 10kilo oldum oda kızımin ağırlığından

Nasıl gidiyor soramadım

Evett hamilesin ben cok yedim sebzee sebze agirlıklı mutlaka her hafta 2 sefer ıspanak yedim et yedim ay ne günlerdii yaa diyet yapıyodum gebelik şekerik var diye neseki dogurnaa kadar 10kilo oldum oda kızımin ağırlığından

Nasıl gidiyor soramadım
Cok sukur iyi gidiyor kuzum bende seker yoktu ama 30 kilo aldim bundada oyle olmaz umarim .. hem hamile hem emzirdigim icin ozel diyet listesi verdi 2 gun balik 2 gun et ve hergun sebze mutlaka ozellikle salata bakalim nasil uygulycsz bebklede her yemege girisemiyorum

• Muhteşem
Reactions: Jou
Cok sukur iyi gidiyor kuzum bende seker yoktu ama 30 kilo aldim bundada oyle olmaz umarim .. hem hamile hem emzirdigim icin ozel diyet listesi verdi 2 gun balik 2 gun et ve hergun sebze mutlaka ozellikle salata bakalim nasil uygulycsz bebklede her yemege girisemiyorum
Salatayı vermezsin zaten diğer türlüleri verebilirsin

Maşaallahh yaavv iyi kilo olmuş
Kkk asısımı
Aynen canim kkk asisi vurulduk yaptirmycaktim ama hem doktorumuz hemde tanidigim butun saglikcilar yaptir dedi o yuzden fikrimi degistirdim sonradan keske demek yerine

• Beğen
Reactions: Jou
Back
X