• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynen kuzum ya herseyin kokusu ayni oyle doktorda kullanabilirsin dedi aldim biraz rahatladim ama yinede tam gecmedi
Bende öyleydim hamileyken uzun bi süre geçmemişti 😕 kız belirtisi mi acaba 🤭 covidken de öyle her şey aynı kokuyordu hamileyken de olmuştu dediğin gibi. Mide yanmasına tahin de iyi geliyor

Bugün fenaydım sabah kahvaltı hazırlamadım mama içirdim. Öğlen yoğurt çorbası içti. Sonra makarna yapmıştım sebzeli makarnalardan kefirle. Annem yedirememiş mama içirmiş yatırmış. Uyandığında zaten toktu mamadan dolayı yani bugün ek gıda almadı pek

Bugün fenaydım sabah kahvaltı hazırlamadım mama içirdim. Öğlen yoğurt çorbası içti. Sonra makarna yapmıştım sebzeli makarnalardan kefirle. Annem yedirememiş mama içirmiş yatırmış. Uyandığında zaten toktu mamadan dolayı yani bugün ek gıda almadı pek
Aaa iyii mama içiyor şükürrr kızzz anammm
Sen nasıl oldun nasıl.kaptın bukadar şifayı

Aaa iyii mama içiyor şükürrr kızzz anammm
Sen nasıl oldun nasıl.kaptın bukadar şifayı
Valla nerden kaptım biniyorum ki yaa. Biraz daha iyiyim sabah öğlen kötüydüm annem geldi çorba falan yaptı ilaç içtim uyumuşum terlemişim o iyi geldi sanırım

• Beğen
Reactions: Jou
Bende öyleydim hamileyken uzun bi süre geçmemişti 😕 kız belirtisi mi acaba 🤭 covidken de öyle her şey aynı kokuyordu hamileyken de olmuştu dediğin gibi. Mide yanmasına tahin de iyi geliyor
Ay uzun süre nasil dayanirim bilmiyorum rennie biraz rahatlatti tahini sabah yemistim ama tiksindim bilmiyorum ki hayirlisi diyelim gonlumden kız gecio ama 🥰🥰 insallah o belirtidir diyelim

Ahahahah benimki de aynı bu kaç aylıkmışta soyuyor böyle 🤭
Kuzum 11 aylik olmasi lazim yada 10 yalniz bu bebisin masallahi var simdiden tuvalet egitimi uyku egitimi herseyini veriyor kadin epey ilerlediler cocuk gelisimi mezunu zaten baya usta bu konuda

At bakem ne eettuunnn
Hurma, muz, yulaf ezmesi, ceviz
IMG_20230312_195412.webp

Meyve suyunu cok seviyor kuzum bunu ara ogun olarak verdim sabah elma armut mandalin sıkmıştım hepsini bitiriyor
Benimki de sevse keşke. Tek sevdiği içecek su ve çay 😒
Valla nerden kaptım biniyorum ki yaa. Biraz daha iyiyim sabah öğlen kötüydüm annem geldi çorba falan yaptı ilaç içtim uyumuşum terlemişim o iyi geldi sanırım
Çok geçmiş olsun canım 🙁

Back
X