• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sleepy sabaha kadar sızdırır prima 12 saat duruyo maşallah. Sleepy de gece değişim yapıyordum ben

kuzu molfix kullanıyorum bende artık daha uzun süre uyuduğu için sabah 5-6 gb değilde 8-9 gb değiştiriyorum
sanki altını açtığımda ıslaklık hissettim primadan memnunmusun bende geceleri en azından prima kullanayım diyorum ya

ay vallahi oğlum büyüdüğünde masal okuyup uyuttuğum zamanlar gelince çok şükür demiştim
şimdi direk yatıp uyuyoruz arada masal arada dua ile uyuyoruz ona bakıp zaman ne çabuk geçmiş diyorum
bir yandanda kızıma bakıp zaman geçsinde şu kızce uyusun artık diyorum :KK70:
çok karmaşık duygular içersindeyim kuzu
Zaman ne çabuk geçmiş diyebildiğim günlere erişmek dileğim😅 valla bi yandan miniminnacık çok tatlı ama bi yandan da aşırı zorlanıyorum kurtlu peynir, gece bile kımıl kımıl çocuk. Büyüse de bebekliğini özlesem 😅😅

Zaman ne çabuk geçmiş diyebildiğim günlere erişmek dileğim😅 valla bi yandan miniminnacık çok tatlı ama bi yandan da aşırı zorlanıyorum kurtlu peynir, gece bile kımıl kımıl çocuk. Büyüse de bebekliğini özlesem 😅😅

vallahi bebeklik halleri güzel özleniyor lakin o gece kalkmalar çok yorucu zombi gibi geziyorum ortalıkta
suratıma bakıp gergin misiniz diye soruyorlar hayır genel durumum bu dedim bende :D

evet benim de 5 sıkıyor bazen çok yukarı çekince. 2 haftalık daha 5 var, sonra 6 almıştım. bitince onları deniyim bari. gerçekten üzerinde yazan kilolar çok saçma 😒
Aynen sikiyorsa bitir 6ya başla canım. Canları yanıyordur eminim ama dilleri yok ki desinler. Sıkmasan da yukarı digru kaldırmayınca fln bazen taşıyor iste . Bunu taktım yukarı kadar da çıktı rahat rahat kızarıklık da geçti lastiklerin old yerlerde

kuzu bizim oğlan çok asileşti bide sürekli ağlıyor sanırım kıskançlıklar başladı dikkat çekmeye çalışıyor
Yaa inanır misin bizde öyleyiz iste yapma dediğimi asla dinlemiyor illa bağıracam ya da babayı dinliyo iste. Çok değişti hatta dedim ki geçen resmen gıcık oluyorum dedim ya.
Kardeşini de geliyo hırpalıyor sıkıyor çocuk ağlıyo hiç umrunda değil hala devam ediyo sonra kaçıp gidiyo. Dediğin gibi sanırsam artık kıskançlık seviye arttı

Ben de gündüz goon gece prima premium care kullanıyorum. Doğduğundan beri 2 bez bu şekilde ilerledim, pişik falan yapmadı kuzum, gündüz zaten daha sık değişiyor altı, gece bağlıyorum sabah alıyorum kaka olayı yaşanmadığı sürece 😀
Aslında mantıklıymış kuzum ya ama iste ben şimdi bu saatten sonra öyle yapsam pişik olur eminim cildi de hassas çünkü.
Büyüğünde de hep prima kullanmıştım bunu da öyle alalım dedi babamiz ama walla resmen bu da ayrı bi yatırım 😂

Ben de gündüz goon gece prima premium care kullanıyorum. Doğduğundan beri 2 bez bu şekilde ilerledim, pişik falan yapmadı kuzum, gündüz zaten daha sık değişiyor altı, gece bağlıyorum sabah alıyorum kaka olayı yaşanmadığı sürece 😀
Kuzum goondan memnunmusun ? Ben stok yapayim diyorum simdiden bide hala prima kullaniyoruz biz valla cook pahali geliyor 2. Bebige goon dusunuyorum

Aslında mantıklıymış kuzum ya ama iste ben şimdi bu saatten sonra öyle yapsam pişik olur eminim cildi de hassas çünkü.
Büyüğünde de hep prima kullanmıştım bunu da öyle alalım dedi babamiz ama walla resmen bu da ayrı bi yatırım 😂
Çok hızlı arttı bezlerin fiyatı. Az daha öyle ilerleyip 1 1,5 yaş civarı denersin olmadı. Baba dediyse boşver devam😂

Kuzum goondan memnunmusun ? Ben stok yapayim diyorum simdiden bide hala prima kullaniyoruz biz valla cook pahali geliyor 2. Bebige goon dusunuyorum
Çok çok memnunum. Goonun sarı paketinden ama bi de mavilisi var onu beğenmedim. İstersen önce oğlana küçük paketinden al dene, dokusu falan çok güzel yumuşacık. Benim oğlan da seninki gibi beyaz tenli hassas aslında ama hiç sorun yaşamadım çok şükür. Stok olayı riskli biraz bence ama oğlan biraz büyüdü nasılolsa onu goona geçirsen bile kar.

Yaa inanır misin bizde öyleyiz iste yapma dediğimi asla dinlemiyor illa bağıracam ya da babayı dinliyo iste. Çok değişti hatta dedim ki geçen resmen gıcık oluyorum dedim ya.
Kardeşini de geliyo hırpalıyor sıkıyor çocuk ağlıyo hiç umrunda değil hala devam ediyo sonra kaçıp gidiyo. Dediğin gibi sanırsam artık kıskançlık seviye arttı
Kardeşlikte balayı sona ermiş anlaşılan. Ee bu bebek baya baya kalıcı hatta ailenin merkezinde şu an diye alttan alttan başlar kıskançlıklar. Bebekler biraz daha büyüse oyun arkadaşı olacak kıvama gelse arkadaşlık da ederler ama şimdilik yaşanması normal durumlar. Size bol sabır diliyorum bu süreçte, bir de büyük olana daha fazla ilgi ve mümkünse özel zaman

Kızlar menenjit aşısını bizim eczaneye sordum onlar iyi bilirler diye. Bilgi sahibi birini aradı benle konuşturdu. 13. Ayda numeroxmuydu ondan yapıp daha sonra boxeromuydu ya isimlerini unuttum anladınız siz bakamadım şimdi kağıda neyse onuda 6 ay arayla 2 doz yaptırırsan çok iyi olur dedi. İçerikleri farklı olduğu için tam korunmuş olur dedi. Ne diyorsunuz sweetgirlcandy sweetgirlcandy

Kardeşlikte balayı sona ermiş anlaşılan. Ee bu bebek baya baya kalıcı hatta ailenin merkezinde şu an diye alttan alttan başlar kıskançlıklar. Bebekler biraz daha büyüse oyun arkadaşı olacak kıvama gelse arkadaşlık da ederler ama şimdilik yaşanması normal durumlar. Size bol sabır diliyorum bu süreçte, bir de büyük olana daha fazla ilgi ve mümkünse özel zaman
Ahh kuzum zaten her şey büyüğe özel görsen . Ama yok yanı illa hissediyo iste. Yapıyo geri kalmıyo. Kuzum da abla kucağına almak istediği zaman elleriyle istiyo artık 😂🤣
Baktı gitmiyo bu bebek yeter bu kadar iyiliksever olmak dedi galiba 😂

ben ne desem bağırıyor dünde babasıyla tartıştı
kardeşini bizimkide sıkıyor kafasını yapıştırıyor çocuk kendini çekmeye çalıştıkça bırakmıyor babası geçen gösterdi bak ben sana bu şekilde yapsam rahatsız olmaz mısın dedi yoooo olmuyorum diyor
bırak oğlum dedikçe daha da sıkıyor çocuğu eee bişi demesen olmuyor dediğimdede onu koruyorsun kafasını yaşıyor herhalde bilemiyorum ya zor gerçekten arada yaş farkı olması
tek tabanca büyüdüler şimdi de ilgi dağıldı bazen kızla o kadar çok uğraşyoruz ki enerjimiz kalmıyor
onlarda çocuk ilgi istiyor haklılarda

Back
X