• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
UYudumu belistoş benimkide vurdu kafaya 7de heheheheh 11bucuktan beri ayaktaydı zatenn oda yarım saatçık uyumuştu

Uyudu benimki de bugün 1 uyku yaptı öğleden sonra uyumayınca erkenden yattı minnok yarın napcan var mı bi fikrin :)

• Beğen
Reactions: Jou
Uyudu benimki de bugün 1 uyku yaptı öğleden sonra uyumayınca erkenden yattı minnok yarın napcan var mı bi fikrin :)
Muhlama ederim kahvaltıya akşamada bunu et yemeği veririm hafta 2gün tavuk 2 gun et veriyorum b12si çok düşük olduğu için çoğunlukla oyle ediyorum ama sen bunu et istersen ali nazik

Screenshot_20230201-212521_Opera.webp

• Muhteşem
Reactions: Jou
Alıp koyması da zor olur öyle 😂
Evet, ahahaha instagramda bi video gormustum annesi bebegi oyle park yatagin dibine koyarken kendi de devrilip gidiyodu 🤣🤣
Ben park yatağı alalı 1 ay oldu zaten hiç yukarıyı kullanmadım direk alttan başladık. Ama ben 15 cm yatak yaptırdım yani çok asagida kalmıyor düşme riski de olmuyor ideal bir noktada.
Evet iste keske 2 degil 3 kademeli olsaymis
Asla kitap okuyamiyoruz 🙄 bu nezaman sona ericek bilmiyorum 🤭 bu arada kizlar el sallama olayinida hala yapmiyor okadar ugrasiyorum markete gidince deli gibi kasiyere by by yap hadi diorum sanki yapcakmis gibi bi türlü ögrenmedi 😂 varmi bi yolu şu el hareketlerini ogrenmesi icin 😆
Benimkiyle de kitap okunmuyo asla, en son kitaptaki tavsanlari eliyle almaya calisip alamayinca isyan cikarmisti 🤣🤣

Evet, ahahaha instagramda bi video gormustum annesi bebegi oyle park yatagin dibine koyarken kendi de devrilip gidiyodu 🤣🤣

Evet iste keske 2 degil 3 kademeli olsaymis

Benimkiyle de kitap okunmuyo asla, en son kitaptaki tavsanlari eliyle almaya calisip alamayinca isyan cikarmisti 🤣🤣
Yerim ya 😂😂

kuzu molfix kullanıyorum bende artık daha uzun süre uyuduğu için sabah 5-6 gb değilde 8-9 gb değiştiriyorum
sanki altını açtığımda ıslaklık hissettim primadan memnunmusun bende geceleri en azından prima kullanayım diyorum ya
Kesinlikle memnunum hiç ıslaklık yok sızdırma zaten yok iyi ki almışım diyorum

Kuzum goondan memnunmusun ? Ben stok yapayim diyorum simdiden bide hala prima kullaniyoruz biz valla cook pahali geliyor 2. Bebige goon dusunuyorum
Canbebeyi çok övüyorlar prima ile eş değer demiş biri karşılaştırma videosu çekmiş. Fiyatı da baya uygunmuş haberin olsun

Back
X